Valokuvat värifilmistä

Lähetä filmisi meille kehitettäväksi ja tilaa samalla uusi filmi. Kehitämme valokuvasi korkealaatuiselle valokuvapaperille.

135-valokuvat

Valmistamme kaikkien filmin valmistajien 135-värifilmeistä huippulaatuiset kuvat kiiltävä- tai mattapintaisena.

Kuvat 135-värifilmistä:          Hinta €/kpl
10 -koko (10 x 15 cm)              0,29

Hintoihin lisätään filminkehitys + posti- ja käsittelykulut

CD-kuvat

Tilaa kuvistasi upeat CD-kuvat ensitilauksen yhteydessä 135-filmeistä. Saat kuvasi edullisesti digitaaliseen muotoon. Helppoa – lähetä filmisi ifolorin kuvapussissa ja rastita CD-kuvat -kohta. Saat kuvat 2088x1392 pikselin tarkkuudella. Kuvat ja CD:n lähetämme suoraan kotiisi.

Tuplakuvat – tuplasti hauskempaa

Jaa parhaat muistosi rakkaimpiesi kanssa. Lähetä filmisi meille ja tilaa ensitilauksesi yhteydessä tuplakuvat lahjaksi sukulaisille tai ystäville.
Saat tuplakuvat aina edullisesti ensitilauksesi yhteydessä.

Negatiivit DVD:lle

Teetä vanhat negatiivit digimuotoon skannauspalvelussamme. Digikuvista saat tilattua paperikuvien lisäksi upeita kuvatuotteita. Skannaamme edullisesti 135-värinegatiivit DVD:lle vain 0,40 €/ruutu. Skannattujen jpg-kuvien resoluutio 3072 x 2048. Minimi tilausmäärä on 100 kuvaa.

Lähetä 135-värinegatiivit osoitteeseen: Ifolor Oy, TUNNUS 5002107, 00003 VASTAUSLÄHETYS, ja laita tieto tilaukseesi "NEGATIIVIT DVD:lle". Ethän leikkaa negatiiveja – lähetä ne täysinä liuskoina.

 

APS-filmien kehittäminen päättynyt
Olemme lopettaneet APS-filmin kehittämisen 31.5.2012, koska tämän palvelun kysyntä on vähentynyt APS-filmien tuotannon päättymisen myötä.

 

Tilaa ifolorin kuvapussi

Lähetä filmit, CD:t ja muistikortit meille kehitettäväksi kuvapussilla.

 

Kirjoita tekstiviesti KUVAPUSSI, nimesi ja osoitetietosi, ja lähetä viesti numeroon 13130. Viesti on maksuton. Voit tilata kuvapussin myös asiakaspalvelusta.


  • Payment_Home_FI-FI
Palaa ylös