10 aihetta Express-kuvakirjaan

10 aihetta kuvakirjaan

Jos sinulla olisi vain hetki aikaa tehdä kuvakirja, mistä sen tekisit? Pikainen kysely lähipiirissä paljasti, että viimeaikaiset jutut, ne tuoreessa muistissa olevat elämän kohokohdat, olisivat suosituin kirjan aihe.

Kuvakirja nopeasti, kiitos! Tässä vinkkejä meiltä ja asiakkailtamme:

Kuvakirja festareista

1. Festareista

"Upeita bändejä, oikein kunnon festaritunnelmaa ja rentoa meininkiä samanhenkisten tyyppien kanssa. Sitä oli tämän vuoden Riihimäki Rock. Ylivoimaisesti huikein juttu oli yhteiskuva Jukka Pojan kanssa, iik!! Kuvia viikonlopusta oli juuri sopivasti yhteen kuvakirjaan ja iPhonella tein sen samalla, kun fiilistelin festareita."

Kuvakirja lomasta

2. Lomasta

"Aina lomalla päätän, että teen heti kotiin palattuani kuvakirjan. Aina se on jäänyt, kun arki alkaa, eikä aikaa kirjan tekemiseen ja kuvien valitsemiseen vain tunnu löytyvän. Nykyään en kanna lomamatkoilla kameraa, vaan kuvat tulee otettua kännykällä. Latasin uuden sovelluksen iPhoneeni ja viimeisimmästä matkasta tein kirjan jo paluumatkalla odotellessa lentokonetta. Tulipahan kirja tehtyä!"

3. Laatuaika ystävän kanssa

"Kokoonnumme parhaan lapsuuden ystäväni kanssa muutaman kerran vuodessa yhteen. Vaikka välimatka on nykyään pitkä, juttu jatkuu aina siitä mihin se viimeksi jäi. Tällä kertaa tapasimme nykyisessä kotikaupungissani Helsingissä. Tuli itsekin käytyä paikoissa, joita en tiennyt olevankaan. Ihanan viikonlopun kruunasi ihana kuvakirja parhaista ystävistä, jonka lähetän hänelle joululahjaksi."

4. Reissusta

"Työporukan Tallinnan reissu oli aivan mahtava! Paljon naurua, menoa aamuvarhaista yömyöhään ja pari hauskaa kommellustakin. Kuvia tuli otettua yhden kirjan verran ja vähän ylikin. Valitsin parhaat, sain muutaman lisäkuvan WhatsAppilla työkaveriltani ja niistä syntyi muisto matkasta koko porukalle. Uusi reissu on jo suunnitteilla!"

Kirja per kuukausi

5. Kirja per kuukausi

"Ennen tein kuvakirjan vuoden kohokohdista, nyt kuvia tulee otettua niin paljon, että teen kännykkäkuvista oman kirjan. Joka kuukausi."

"Kirjoitan blogia ja siellä teen jokaisesta kuukaudesta postauksen otsikolla Instagram Highlights – kuukaudet tärkeimmät otokset. Nämä kuvat toimivat kirjanakin."

6. Helppo "back-up"

"Haluan varmistaa, että edes kaikkein tärkeimmät kuvat ovat tallessa, jos pahin tapahtuu ja kuvat katoavat jonnekin bittiavaruuteen."

Kuvakirja lahjaksi

7. Lahjaksi

"Ystäväni syntymäpäivät tulossa, mutta mitä lahjaksi? Jotain mikä saa hänet nauramaan vedet silmissä? Kerään kännykällä napatut kuvat meidän seikkailuistamme Vietnamista ja kaikki matkalla otetut yhteisselfiet kirjaan. Se jos mikä saa hänet repeämään naurusta!"

8. Urheilutapahtumista

"Poikani on innokas pikku jalkapalloilija ja turnaukset ovat mukavia koko perheen yhteisiä juttuja. Niissä tulee otettua aina muutama kuva ja turnauksen jälkeen napataan usein hauska joukkuekuva, jossa pelimiehet seisovat polleana mitalit kaulassa. Turnauskuvat kokoan säännöllisesti kuvakirjaan, jota poika kavereineen selailee mielellään."

9. Kiitokseksi

"Tyttäreni täyttää pian vuoden ja haluan kiittää hänen maailman ihanimpia ja auttavaisimpia kummejaan jollain tavalla. Kerään kuvakirjaan otoksia tytön ensimmäisestä vuodesta. Kirjassa näkyy hyvin, miten paljon hän on kasvanut — pienestä kääröstä ensimmäisiin askeliin."

Ajatuskupla

10.

Kysyimme myös ifolor.fi Facebook-sivuillamme asiakkaidemme mieleen tulevia aiheita.

Tilaa nyt oma kuvakirjasi

Lue lisää