Lahjoja omista valokuvista äidille ja mummille

10 lahjaideaa äidille ja mummille

Parhaimmat, rakkaimmat ja mieleenjäävimmät äitienpäivälahjat teet omista kuvista.

Kaiken takana on… äiti! Kaiva kuvat koneelta tai kännykästä ja tee äidille lahja, jota avatessaan hän ei selviä onnenkyyneleittä. Tässä kymmenen hurmaavaa lahjavinkkiä äitienpäiväksi:

Kuvakirja lasten piirustuksista äitienpäivälahjaksi

1. Kuvakirja maailman parhaalle äidille

Tämä lahja on täynnä yhteisiä, tärkeitä hetkiä. Kokoa kuvakirjaan muistot lomamatkalta tai viime vuodelta. Lisää kuvakirjan sivuille piirustuksia ja lasten legendaarisimpia letkautuksia.

alk.   per-item alk.  
Canvas-taulu perhekuvasta

2. Canvas-taulu perhekuvasta

Äidin suurinta onnea on nähdä koko perhe iloisena. Entäpä jos hän saisi joka aamu herätessään nähdä kuvan teidän iloisimmasta hetkestä yhdessä? Tee canvas-taulu vanhempien makuuhuoneen seinälle. Upea lahja, jota äiti todella arvostaa!

alk.   per-item alk.  
Kuvamuki omista kuvista äidille tai mummille

3. Muki äidin teehetkiin

Äiti rakastaa hetkiä, jolloin saa hetken hengähtää ja nauttia kupin kuumaa. Hengähdyshetki arjen keskellä maistuu makeammalta lempimukista nautittuna, lempikuvalla somistettuna! Kaiva esiin lasten hassuttelukuva, lutuisin lemmikkikuva – tai korista muki äidin lempilausahduksella tai runolla.

Katso myös vinkki herkulliseen mukikakkuun, joka täydentää äidin lahjan.

alk.   per-item alk.  
Puhelimen suojakuoret omilla kuvilla

4. Lempikuva kännykkäkuoreen

Jos äidin puhelin on iPhone, on kuvalla varustettu suojakuori nappivalinta lahjaksi. Ja mikä parasta, rakkaiden kuvat kulkevat mukana aina.

alk.   per-item alk.  
Perhekalenteri kolmella kuvalla

5. Perhekalenteri omista kuvista

Heitä unholaan turha säätö ja anna lahjaksi sujuvampi arki. Arjenhallinnasta tulee hauskempaa, kun perhekalenterin kuvittaa pitkin vuotta otetuilla muistoilla. Tästä lahjasta hyötyy koko perhe!

alk.   per-item alk.  
Kuvahiirimatto ja pöytäkalenteri omilla kuvilla

6. Äidin työpöydän piristäjät: kalenteri ja hiirimatto

Äiti ajattelee perhettään myös pitkin työpäivää (Psst. älä kerro tätä pomolle!). Pöytäkalenterissa ja 12 kuvan pöytäkuvatelineessä jokainen kuukausi tuo uuden kuvamuiston elämästänne. Hiirimattoon voit laittaa vaikkapa kuvan äidin suosikkilomakohteesta.

Kollaasikehyskuva lasten kuvista

7. Kehyskuva äidin yö- tai työpöydälle

Tämän lahjan tekemiseen menee vain hetki – valitse kehys, lisää lasten kuvat valmiisiin kuvapaikkoihin ja tilaa. Paljon valmiita kehyksiä yhdelle tai jopa yhdeksälle kuvalle.

alk.   per-item alk.  
Kuvakirja lasten piirustuksista äitienpäivälahjaksi

8. Äitienpäiväkortin resepti – lasten ajatus äidistä

Pyydä lapsianne kertomaan, millainen äiti on ja kirjoita se korttiin. Kuvita kortti äidin kuvalla. Idea toimii joka äitienpäivä! Muista laittaa korttiin vuosiluku, sillä tähän korttiin palataan vielä vuosienkin päästä.

alk.   per-item alk.  

9. Teksti-idea äitienpäiväkorttiin – lisää vain sopivat adjektiivit

Keksi ÄITI- tai MUMMI-sanasta asioita, jotka kuvaavat äidin/mummin luonnetta.

Ä l y k ä s
I l o i n e n
T a r m o k a s
I h a n a
 
M u k a v a
U r h e i l u l l I n e n
M u o d ik a s
M u t k a t o n
I k i o n n e l l i n e n

Aitoja valokuvia lasten kuvista

10. Tee äidille palvelus: teetä perheen valokuvat!

Onko äiti joskus tuskaillut, kun ei ehdi teettää valokuvia? Jos lasten viime vuoden tai perheen edellisen lomamatkan kuvat lojuvat vielä tietokoneella, saat loistavan äitienpäivälahjan teettämällä kuvista aidot paperikuvat! Tilaa ja laita nättiin lahjapakettiin, kätevää!

alk.   per-item alk.  

VINKKI: Kännykkäkuvista lahjoja!

Pullisteleeko kännykkäsi hauskoja kuvia? Valitse niistä puhuttelevimmat äidille ja tee niistä lahja – kännykällä otetut kuvat sopivat moniin tuotteisiimme. Jos epäröit kuviesi laadun riittävyyttä, liikennevalomme kertovat tilausvaiheessa, onko kuvasi riittävän hyvälaatuinen kyseiseen kuvapaikkaan.

Testaa rohkeasti kuvaasi eri tuotteisiin! Kännykkäkuvien laatu riittää hyvin esimerkiksi kehyskuvaan, kuvamukiin, pöytäkuvatelineeseen, kollaasijulisteeseen sekä kuvakirjoihin, kun käytät useampaa kuvaa yhdellä sivulla. Myös kalentereissa on malleja, esimerkiksi pöytäkalenteri, keittiökalenteri tai perhekalenteri, joissa on pienemmät kuvapaikat – aivan passelit kännykkäkuville!

Lataa ilmainen IOS-sovellus ja tilaa kuvatuotteet suoraan puhelimestasi tai tabletistasi.  

Kuvakirjojen tilaamiseen suosittelemme Designer-kuvakirjaohjelmaa. Muut kuvatuotteet tilaat kätevimmin ifolorin nettisivuilla tietokoneellasi, jonka isompi näyttö helpottaa kuvatuotteen muokkaamista.

VINKKI: Jos sinulla on kuvalahjaan sopiva kuva Facebookissa, OneDrivessa tai Picasassa, voit tuoda kuvat tuotteeseen kirjautumalla tilillesi tilausvaiheessa.

Lue lisää