Nainen ottaa kuvaa matkalla

Haaveena matkakuvakirjan teko?
Katso 3 erilaista ideaa

Kirjoittaja ifolor,

Kuvakirjan teko matkasta on takuuvarma tapa saada uusi matkakuume! Matkakuvat voi koota kansiin heti matkalta palattua tai vasta sitten, kun seuraavan matkan suunnittelu alkaa. Tässä vinkit kuvakirjan tekoon himoreissaajalle, perhelomailijalle tai sinulle, joka matkustat koirakaveri mukanasi.

Himoreissaajan matkakuvakirja

Himoreissaajan matkakirja

Paljon matkustavalla kertyy helposti satoja kuvia eri puolilta maailmaa. Oletko ajatellut, että voisit tehdä matkaoppaan suosikkikohteistasi? Myös ystäväsi ja muut matkailusta innostuneet lukisivat kirjaasi mielellään. Kirjan tekemiseen et välttämättä tarvitse kustantajaa, voit toteuttaa oppaasi Ifolorkirjana. Jos ystäväsi haluavat kirjastasi oman kappaleensa, voit tilata lisäkappaleita kätevästi 30 päivää tilauksen tekemisen jälkeen.

Suvun yhteinen matkakuvakirja

Suvun yhteinen lomakuvakirja

Kolmen sukupolven matkat ovat entistä suositumpia. Tällaisesta matkasta tehty kirja säilyttää yhteisen reissun muistot mielessä pitkään. Kirjan teko kannattaa aloittaa heti matkan jälkeen. On järkevää, että yksi ottaa vastuun kirjan kokoamisesta. Matkakuvia voi olla monessa eri kamerassa ja puhelimessa, jolloin kuvat kannattaa siirtää ensin vastuuhenkilön tietokoneelle kirjan tekemistä varten. Kun kirja on valmis, siitä on helppo tilata useampi kappale samalla – jokaiselle perheelle omansa.

Koiran matkakuvakirja

Kuvakirja koiran matkoista

Tärkeintä ei ole se, minne matkustaa, vaan se kenen kanssa matkustaa. Kun reissuseurana on ihmisen paras kaveri, matkoista jää hyvä muisto. Millainen kirja siitä syntyisi, jos kokoaisi yhteen kaikki ne paikat, joissa koirasi on reissannut?

Tiesitkö?

Matka on suosituin kuvakirjan aihe!

Lue lisää matkakuvakirjoista

Matkakuvakirja kännykällä

Matkakuvakirjan voi tehdä pelkästään kännykällä otetuista kuvista ja sellaisella kirjalla on voitettu Vuoden kuvakirjakilpailun matkakirjasarja!

Selaa kirjaa »

Kaveriporukan yhteinen matkakirja

Yhteisen matkakirjan tekoko hankalaa? Ei sentään! Ota avuksi pilvipalvelut ja sopikaa joukosta yksi, joka kerää kuvat kirjaan. Lopputulos on takuulla vaivan arvoinen ja sen kunniaksi voi järjestää vaikkapa kirjanjulkaisujuhlat!

Lue, miten helsinkiläinen 9 hengen kaveriporukka ratkaisi haasteen »

Kuvakirjalla nojatuolimatkalle Kanarialle

Jos haluat tehdä matkastasi tosi omaperäisen ja hienon kuvakirjan, kannattaa miettiä jo matkalla tarpeeksi mielenkiintoisia kuvauskohteita. Kuvaa perinteisten lomakuvien lisäksi värikkäitä yksityiskohtia, ne tuovat kirjaan hyvää särmää.

Lue Pirjon vinkit Gran Canarialla kuvaamiseen » 

Tilaa nyt oma kuvakirjasi

Lue lisää