Kuvakirja on helppo tapa toteuttaa oma reseptikirja

Herkuttele kuvakirjoilla

Kuvakirja on helppo tapa toteuttaa oma reseptikirja.

Nyt tehdään oma keittokirja! Se on hauskaa ja hyödyllistä. Parhaat reseptit koottuna yksiin kansiin helpottaa niiden etsintää. Ainekset omaan keittokirjaan löytyvät helposti omia suosikkireseptejä selaamalla. Asiakkaidemme tekemistä reseptikirjoista löydät ideoita omiin kirjoihisi.

Aloita keittokirjan tekeminen pienellä suunnittelulla: tee lista herkullisimmista ja eniten käytetyimmistä resepteistä, näin syntyy kirjan käsikirjoitus. Jos ruuista ei vielä ole kuvia, voit ottaa ne, kun seuraavan kerran valmistat lempiruokiasi. Valmiiden annoskuvien lisäksi voit halutessasi liittää mukaan kuvia myös valmistusvaiheesta ja erilaisista kattauksista.

Ruokakirjoja

Ruokabloggarin suosikit

Terhin keittiössä

Oletko tullut ajatelleeksi, että sinulla on oman reseptikirjan materiaali jo valmiina? Blogin suosikkireseptit on helppo koota kuvakirjan sivuille ja kirjan voi kuvittaa blogin tyyliin erilaisia taustavärejä ja fontteja käyttäen. Jos sinulla ei ole omaa blogia, mutta etsin aina reseptejä netistä, kannattaa usein käytetyt reseptit koota kansiin.

Suosikkireseptit kansiin

Suosikkireseptit kansiin

Himoleipurin herkkukirja täyttyy hetkessä kakuista, kekseistä, tortuista ja muista maukkaista leivonnaisista. Jos kuvia on paljon, voi tehdä omat kuvakirjat niin arki- ja juhlaresepteille, grillaukseen kuin makeille leivonnaisille. Reseptikirjasta kannattaa teettää useampi kappale ja antaa lahjaksi ystäville sopivan tilaisuuden tullen.

Sukureseptit yksiin kansiin

Sukureseptit yksiin kansiin

Suvun perinteet säilyvät jälkipolville parhaiten, kun keräät ne yhteen. Äideiltä tyttärille siirtyneet reseptit liittyvät usein juhliin, joten vuosien varrella otetut juhlakuvat tuovat tunnelmaa vasta otettujen ruokakuvien rinnalla. Myös kuvat vanhoista esineistä, ullakolta löytyneistä kirjoista ja mummolan pihapiiristä ovat hyvää kuvitusta perinneruokakirjaan.

VINKKI: Skannaamalla myös vanhat valokuvat ja käsin kirjoitetut reseptit saadaan kirjaan mukaan.

Reseptikirja yleisön pyynnöstä

Reseptikirja yleisön pyynnöstä

Pyydetäänkö sinulta usein herkkuruokiesi reseptejä? Toistuvista pyynnöistä lähti idea myös Teija Lakelan reseptikirjaan. Hän oli vuosien mittaan tehnyt toinen toistaan maukkaampia ruokia Kreivilän kartanon keittiössä. Asiakkaat kyselivät reseptejä ja Teija keksi lapulle kirjoittamisen sijaan koota reseptit kuvakirjaksi. Teija tilasi samalla kertaa useamman kirjan. Mikä olisikaan hyödyllisempi lahja ystäville ja sukulaisille!

Reseptikirjoihin suosittelemme kierresidottuja kirjamallejamme. Niiden sivut pysyvät hyvin auki ja kannen muovisuoja pitää roiskeet loitolla ja kirjan siistinä. Kierresidottuja kirjamalleja on kolme eri kokoa: Spiral A4, Easy A5 ja Pocket A6.

Tilaa nyt oma kuvakirjasi

Lue lisää