Ifolorkirjamaraton Kuva & Kamera -messuilla 2014

Suomen onnellisin kuvakirja?

Näin tehtiin #ifolorkirjamaraton

 Kuva&Kamera 2014 -messut lähestyivät ja halusimme toteuttaa jotain yhteistä kivaa asiakkaidemme kanssa – heidänkin, jotka eivät messuille pääsisi. Syntyi ajatus yhteisestä #ifolorkirjamaratonista.

Kutsuimme kaikki mukaan jakamaan oman onnenhetkensä kuvan kera Twitterissä tai kampanjasivustollamme - tai kirjoittamalla se messuosastomme seinällä olleeseen suureen sydämeen.

Suomalaisten onnenhetket koottiin kuvakirjaksi maratonina eli yhtä mittaa 42 h 19 min 5 sek ajan. Urakka kesti perjantai-illasta sunnuntaihin puoleen päivään asti. Paikka oli Helsingin Messukeskus ja erityisluvalla ifolorlaiset saivat tehdä kirjaa myös yöaikaan, kun messuhalleissa ei ollut muita ihmisiä, vain Horse Fair -messujen eläimet vartija seuranaan.

Selaa #ifolorkirjamaraton -kuvakirjaa:

#ifolorkirjamaraton-kirja

Hyvän mielen kampanja

132-sivuiseksi kasvanut kuvakirja täyttyi mitä hellyttävimmistä asioista: ilon hetkistä, kohtaamisista ja tärkeistä ihmisistä. Lemmikeistä, luonnosta, lomasta ja lasten hymystä. Niin monesta asiasta voi olla onnellinen!

Urakan päätyttyä voimme yhtyä täysin Aino S:n lähettämään viestiin: "Onnea on pähkähulluja projekteja pelkäämättömät toteuttajat!"

Tilaa nyt oma kuvakirjasi

Lue lisää