Kalentereiden uudet käyttökohteet

Kuvita arkesi! Kalentereiden uudet käyttökohteet

Millaiset menot, sellainen kalenteri. Millainen kalenterin omistaja, sellaiset kuvat. Ifolorin kuvakalenterit sopivat moneen eri käyttöön.

1) Oma kalenteri lastenhuoneen seinälle

Asuuko teillä harrastava tyttö tai poika? Opeta hänet kirjoittamaan menot ja harrastukset omaan kalenteriin. Keittiökalenteri on muodoltaan mukavan pieni, mutta siinä on hyvin tilaa omille muistiinpanoille. Kalenteripohjat ovat värikkäitä ja sopivat mainiosti lastenhuoneeseen. Hyvä lahjavinkki alakouluikäiselle lapselle!

2) Seinäkalenteri kännykkäkuvista

Mitä hyödyllistä voi tehdä kännykkäkuvilla? Paljonkin! Tuo kännykällä otettuja kuvia mukaan seinäkalenteriin, saat kuvat esille hauskasti ja hyödyllisesti. Etenkin ihanista retroefektein viimeistellyistä "instakuvista" teet tyylikkäitä kalentereita keittiön tai eteisen seinää piristämään.

Tee näin:

1. Valitse seinäkalenterisi malliksi musta tai valkoinen muokattava malli

2. Lataa vähintään 13 kuvaa. Voit tuoda kuvia suoraan Facebookista tai OneDrivesta.

3. Muokkaa työkaluilla kalenterisi asettelua ja taustaväriä. Kun valitset kuukausisivun asetteluksi jonkun kollaaseista, kännykkäkuvienkin resoluutio riittää hyvin.

3) 12 upeinta kuvaa olohuoneen seinälle

Panoraamakalenterissa ovat pääosassa kuvat. Jos kamera on ahkerassa käytössä ja kuvien joukossa on hienoja otoksia esimerkiksi ulkomaan matkoilta tai luontoretkiltä, on panoraamakalenteri hyvä valinta saada kuvat esille. Laadukkaalle paperille tulostetut kuvat voi leikata vuoden jälkeen irti ja kehystää.

4) Työpaikan menot muistiin tiimikalenteriin

Etsitkö ratkaisua yrityksen lomakalenteriksi? Ihmetelläänkö toimistollasi usein, missä kukakin on? Työpaikan tiimikalenteriksi suosittelemme kätevää perhekalenteria. Siinä on käytössä omat sarakkeensa viidelle työntekijälle ja nimet voi kirjoittaa kalenteriin jo tilausvaiheessa. Sopii myös neuvotteluhuoneiden varauskalenteriksi toimiston seinälle. Kuviksi voi laittaa tiimipäivän parhaimmat otokset.

5) Almanakka työpöydälle

Työpöydällä on hyvä olla kalenteri, josta voi tarkistaa päivämääriä työn lomassa myös kesken puhelun. Sähköiset kalenterit ovat hyödyllisiä, mutta usein niistä puuttuvat viikkonumerot. Ifolorin pöytäkalenterissa viikkonumerot on merkitty ja pyhäpäivät lihavoitu. Omat kuvat kalenterin sivuilla tekevät hetkessä työpisteestäsi kodikkaamman.

Tiesitkö?

Voit tehdä kalentereita myös Designer-ohjelmalla! Lataa ilmaiseksi ja aloita vaikka heti. Samalla saat tilattua myös muita kuvatuotteita omista kuvistasi.

Lue lisää