Anna kuvakirja muistoksi joulusta

Uusi perinne: kiitä joulusta kuvin

Joulun yhteisistä hetkistä, kuusen koristelusta ja lasten riemusta otetaan paljon kuvia. Tässä kolme ideaa, miten kiität kuvilla joulutervehdyksen lähettänyttä kummitätiä tai jaat joulukuvat myös heille, jotka tekivät joulusta joulun.

Lähetä kiitoskortti joulumuistamisesta.

Joulun kiitoskortti

Lähetä kiitoskortti joulumuistamisesta. Jouluna otetuista kuvista syntyy hetkessä kollaasikortti, johon riittää yksinkertainen teksti ”Kiitos kivasta joulusta!” Tämä idea toimii myös silloin, kun joulukortit jäivät kiireessä lähettämättä ja haluat lähettää ”vastakortin” läheiselle, jolta sait joulukortin.

Yksittäin tilattavat korttimallimme – näitä kortteja voit tilata vain yhden tai juuri sen määrän kuin tarvitset:

UUTTA: Kaikissa korteissa voit valita malliksi Kollaasikortit. Lisää kollaasipohjaan niin monta kuvaa kuin haluat ja ne asetellaan korttiin automaattisesti. Lisää tekstiä tai poista kuvia ja automaatti asettelee kuvat uudelleen.

Yhteisessä joulukirjassa on kaikki joulun tärkeät kuvat samoissa kansissa.

Kuvakirja joulusta

Jos kuvia on paljon, on oma joulukirja paikallaan. Kuvakirjan tekee se, joka oli h-hetkellä kameran takana tai jos kuvaajia on useampia, yksi voi toimia koordinaattorina ja koota kaikkien kuvat yhteen kirjaan. Yhteisessä joulukirjassa on kaikki joulun tärkeät kuvat samoissa kansissa. Ja onhan se kätevää, kun kuvakirjasta saa samalla tilattua omat kappaleensa kaikille jouluvieraille.

Tee kuvakirjat Designer-kuvakirjaohjelmalla (suosittelemme) tai ifolorin nettisivuilla.

Jos sinulla ei vielä ole Designer-kuvakirjaohjelmaa, voit ladata sen täältä ilmaiseksi. Saatavilla Windows-, Mac- tai iPad/iPhone-versiot.

Teetä joulun kuvista aitoja valokuvia.

Joulukuvat paperille

Aidot valokuvat ilahduttavat aina ja ne on nopea tilata. Tärkeintä on, etteivät rakkaat joulukuvat jää unohduksiin kovalevyn kulmalle tai kännykkään.

Tilaa valokuvat ifolorin nettisivuilla tai lataa ilmainen sovellus puhelimeesi tai iPadiisi.

Lue lisää