Kuvasi ovat taidetta

Galleriatauluja ifolorin toimistolla Keravalla. Taulujen valokuvat: Sami Kontto.

Kuvasi ovat taidetta

Onnistuneimmat valokuvasi ovat taidetta, ainakin sinulle. Mikset siis asettaisi niitä esiin niiden ansaitsemalla tavalla, upeiksi tauluiksi suurennettuina. Omista valokuvistasi teetetyt taulut ovat taatusti persoonallinen sisustuselementti, johon et naapurissa törmää.

Valikoimissamme on valtavasti vaihtoehtoja, joista voit valita juuri sinun seinällesi sopivimman tyylin. Taulujen tekeminen on helppoa, ja saat muutamalla klikkauksella seinällesi aivan ainutlaatuista säihkettä. Me takaamme laadun, sinä luot tunnelman.

Canvas-tauluissa valokuvasi on painettu korkealaatuiselle taidekankaalle, joka pingotetaan puukehyksen päälle ja kuvasi on valmis ripustettavaksi. Voit valita canvas-tauluun halutessas myös kehykset laajasta valikoimastamme. Taulun voit tehdä yhdestä upean pysäyttävästä kuvasta taikka rakentaa kollaasin hienoimmista otoksistasi. 

Canvas-taulusarjassa on sama idea: kuva painetaan laadukkaalle kankaalle puukehikon päälle, mutta kuva jaetaan useampaan osaan eri tauluiksi. Valitse, haluatko kuvasi kahden, kolmen vai neljän taulun sarjana. 

Akryylilasitaulu saa kuvasi leijumaan lähes kolmiulotteisina. Akryylilasille painettu kuva on elävä, moderni ja katseita keräävä. Taulu kiinnitetään seinään metallisilla pidikkeillä, jotka tulevat taulun mukana. Voit valita akryylilasitaulun monessa eri koossa ja muodossa. 

Alumiinitaulu on kevyt ja kestävä, ja siinä kuvasi on mattapintaisena. Kiinnitys on valmiiksi asennettuna taulun taakse, joten taulu on helppo asentaa seinälle. Alumiinitaulu ei kaipaa lisäkehyksiä tai -lasia, vaan on sellaisenaan valmis sisustuselementti. 

Galleriataulu on nimensä mukaisesti ylellinen vaihtoehto, jossa yhdistyvät akryylilasi- ja alumiinitaulujen huippuominaisuudet. Galleriataulu sopii erityisesti kaikkein tyylikkäimmille maisema- tai muotokuvillesi. Kuva painetaan alumiinille ja sen päälle kiinnitetään akryylilasi. Lasipinta tuo kuvaan syvyyttä ja yhdistelmä saa kuvasi värit loistamaan. 

Kuvataulussa kuvasi painetaan mustalle puukuitulevylle ja sen pinta kiiltolaminoidaan. Kuvataulu on kevyt ja helppo kiinnittää. Kuvatauluusi voit valita yhden kuvan tai rakentaa kollaasin, koko- ja tyylivaihtoehtoja on lukuisia.

Premium-juliste on laadukkalle valokuvapaperille painettu edullinen sisutusvaihtoehto. Saat julisteen kahdessa eri koossa, ja voit valita siihen yhden tai useamman kuvan.

Lue lisää