At Marias -bloggaaja innostui galleriatauluista

Nappaa sisustusbloggaajan vinkit!

At Maria’s -bloggaaja innostui galleriatauluista

At Maria’s -blogia kirjoittava Maria Nurmi inspiroituu mökkimaisemasta ja illan tunnelmasta, jotka hän haluaa myös vangita seinälleen tauluiksi.

”Istumme perheen kanssa iltaisin mökkilaiturilla ja jännitämme millainen auringonlasku on tulossa. Se on päivämme kohokohta”, tunnelmoi Maria, joka viettää perheineen lähes puolet vuodesta kesämökillä Parkanossa. 

Maria teettikin lempihetkistään galleriataulut, jotka sopivat vierasmökin vaalealle hirsiseinälle. 

”Ihastuin ifolorin tyylikkäisiin galleriatauluihin, jotka ovat huippuluokkaa. Rouhean seinän ja tyylikkäiden taulujen yhdistelmässä on kontrastia, josta pidän todella paljon. Nämä sopivat myös kotiimme, tummanharmaalle seinälle ruokapöydän taakse.”

Maria Nurmi

3 x Marian sisustusvinkit

 

1) Taulukollaasit 

Erikokoisista ja -näköisistä valokuvatauluista voi tehdä suuriakin kollaaseja seinille. Esimerkiksi canvas-taulut ovat siihen tarkoitukseen oikein sopivia. Valokuvatapettikin on eräänlainen kollaasi. 

2) Älä sekoita mustavalkoisia ja värillisiä kuvia 

Kun suunnittelet taulukollaasia pidä mielessä tämä nyrkkisääntö: mustavalkoiset mustavalkoisten kanssa ja värilliset värillisten kanssa. 

3) Spottivaloa

 Etenkin galleriataulujen tyyliin sopisivat tauluvalaisimet sekä spottivalot. Valikoima on laaja. Valitse valo, joka sopii kodin ja taulun tyyliin. Tarkista myös, ettei valo heijasta taulua liikaa.

Lue lisää