Lapset halaavat äitiä äitienpäivänä

Äitienpäivä tulee – onnittele omaperäisellä tekstillä!

Äiti ansaitsee ihanan äitienpäiväkortin, joka kertoo,
kuinka rakas ja tärkeä hän on.

Äitienpäiväkortti

Äiti on monelle meistä elämän tärkein ihminen. Hän on oman päivänsä ansainnut! Äitienpäiväkortin kohdalla ei tarvitse tyytyä tavanomaisiin onnitteluihin. Kun näet vähän enemmän vaivaa, äiti saa juuri hänelle sopivat onnittelut, jotka eivät unohdu.

Sellainen on meidän äiti Hauska tapa onnitella äitiä on kirjoittaa korttiin lapsen tai lasten kuvailu siitä, millainen äiti on ja miksi hän on niin ihana. Kortista tulee erityisen hauska, jos lapset ovat vielä pieniä.

Mitä äiti sanoi Jokainen äiti päästää joskus suustaan unohtumattomia lausahduksia. Tai äidillä saattaa olla joku sanonta, jota hän toistaa usein. Ne on syytä tallentaa korttiin! Legendaarisella lauseella höystetty kortti saa taatusti hymyn äidin huulille.

Äiti oli oikeassa Etenkin hieman vanhempien tai jo aikuistuneiden lasten kohdalla elämä on osoittanut jo monta kertaa, että äiti oli oikeassa. Mikäpä olisi parempi tapa kiittää äitiä elämänohjeista kuin kirjoittaa korttiin, missä asioissa äiti oli oikeassa. Voit lisätä loppuun vielä lupauksen siitä, että tästä lähin teet kuten äiti neuvoo!

Runo tai aforismi Joskus omat ajatukset ja tunteet on helpointa välittää valmiilla runolla tai aforismilla. Niitä löytyy helposti loru- ja runokirjoista tai netistä. Tässä muutama esimerkki, joita voit myös käyttää:

Äidin käsi on kiinni lapsen kädessä vain ohikiitävän hetken mutta äidin sydän on kiinni lapsen sydämessä ikuisesti.

Huolta vailla päivä tämä vietä äiti kulta. Onnittelut kauneimmat ja ruusut saat sä multa.

Kerran on vuodessa sellainen päivä, et haihtuu äideiltä huolen häivä. Kukkia, kakkuja, soittokin riittää, kunhan saa vaan äitiäni kiittää. Ei väliä minkä ikäinen, aina olen sun lapsonen. Paljon olen saanut sulta, siis kiitos ja onnea äiti-kulta!

Äiti, oi, äiti, maailman kaunein sana – se sointuu kuin ihana sävel lapsen lausumana.

alk.   per-item alk.  

Lisää värssyjä äitienpäiväkorttiin

Lue lisää