Seppo-koiran seikkailut -kuvakirja

Osta Seppo-kuvakirja ja tee hyvää!

Kirjoittaja ifolor,

Somekoira Seppo kertoilee elämästään tuhansille seuraajilleen jakaen hyvää mieltä tavalliseen arkeen, monelle tuttu myös iltapäivälehdistä. Seppo on Petteri-iskänsä kanssa aktiivisesti mukana vapaaehtoistoiminnassa. Nyt sinäkin voit osallistua tekemää hyvää!

Nimittäin jokaisesta ostetusta Seppo-koiran seikkailut -kuvakirjasta ifolor lahjoittaa viisi euroa Petteri-iskän valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen. Yksinäiset ja vähävaraiset ihmiset ovat lähellä Petterin ja Sepon sydämiä, joten Hurstin apu on luonnollinen hyväntekeväisyyskohde.

Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry on suomalainen avustusjärjestö.

Järjestö aloitti toimintansa 1960-luvulla ja sen perusti sosiaalineuvos Veikko Hursti. Laupeudentyö ry:n toimintaa johtaa nykyisin Veikon poika Heikki Hursti. Järjestö toimii jakamalla vaate- ja ruoka-avustuksia ympäri vuoden niitä tarvitseville sekä järjestämällä erilaisia tapahtumia, joista näkyvimmiksi ovat muodostuneet vähävaraisille ja syrjäytyneille suunnatut perinteiset juhlat Köyhien Linnanjuhla Hakaniemen torilla itsenäisyyspäivänä sekä joulujuhla Helsingin messukeskuksessa jouluaattona.

Yhdistys toimii yhteistyössä useiden Suomen paikkakuntien ruuanjakeluyhdistysten kanssa.

Seppo-koiran seikkailut

Tuote: ei mitään pokkaritavaraa, vaan kunnon kovakantinen Deluxe 21x21 cm -kuvakirja

Sisältö: 26 sivun verran kuvia ja tarinoita Sepon elämäntaipaleelta

Hinta: 28,95 € + toimituskulut 4,95 €. Jos sivustolla on voimassa kuvakirjatarjous, saat kirjan silloin tarjoushintaan.

Lahjoitus: Jokaisesta ostetusta Seppo-koiran seikkailut -kuvakirjasta lahjoitamme viisi euroa Hurstin avulle.

"Tämä kuvakirja on läpileikkaus omasta elämästäni. Kirjassa käydään kuvin ja tekstein läpi koko tähänastinen 8-vuotinen elämäntaipaleeni aina vuodesta 2010 tähän päivään saakka. Tavoitteenani on seikkailla vähintään vielä toisetkin kahdeksan vuotta, tehdä lisää kuvakirjoja sekä syödä mahdollisimman usein juustoa”, miettii Seppo itse.

”Hankkimalla tämän kuvakirjan lahjoitat samalla viisi euroa Hurstin avulle, jonka avulla vähävaraiset ihmiset saavat ruokaa ja vaatteita. Kiitos!"

Seppo selaa omaa kuvakirjaansa

Näin hankit Seppo-kuvakirjan itsellesi ja teet hyvää:

1. Selaa Seppo-kuvakirjaa täältä.

2. Lisää kirja ostoskoriisi.

3. Täytä tietosi ja tilaa.

Kirjan toimitusaika on 6 arkipäivää + postitus.

Hyväntekeväisyyskampanja on voimassa 16.12.2018 asti.

Lue lisää