Korinna Saarinen istuu hääkuvastaan tehdyn canvas-taulusarjan edessä

Sisusta kuvilla

Korinna-blogin kirjoittajan parhaat vinkit

Korinna-blogia kirjoittava Korinna Saarinen koristaa kotiaan mieluiten omilla kuvillaan. Lue mainion bloggaajan vinkit kuvilla ja valokuvatauluilla sisustamiseen!

”Mikä olisikaan parempi aihe canvas-tauluun kuin muutamia viikkoja sitten vietetyt romanttiset häät”, toteaa Korinna-blogin pitäjä Korinna Saarinen ja ihastelee kolmelle canvas-taululle jaettua hääkuvaansa. 

”Tauluissa on hääpäivän huumaa. Sen näkee jo portaista yläkertaan tullessa. Kuva on täydellinen”, Korinna iloitsee.

Hääkuva on jaettu kolmeen canvas-tauluun ja ripustettu sängyn päätyyn.

Makuuhuoneeseen symmetrisesti vierekkäin ripustetut canvas-taulut luonnonväreineen sopivat Korinnan tyyliin. Kodissa on paljon vaaleaa puuta, pehmeää valkoista ja vaaleanharmaata. Bloggaaja pitää canvas-tauluista, koska niissä ei ole kehyksiä ja ne näyttävät seinillä kevyiltä. 

”Taulut ovat kotimme väripilkkuja. Makuuhuoneessa ne asetettiin beigelle tehosteseinälle. Kokonaisuus toimii. Mikseipä tauluja voisi asetella myös eri tasoon: nostaa ensimmäistä muutamalla sentillä ja vastaavasti laskea viimeistä.” 

Korinna rakastaa kuvaamista. Hän sisustaakin mieluiten omilla kuvillaan.

”Lapsien kuvat ovat tietysti rakkaimpia. Niiden parhaimmisto päätyy varmasti kodin seinille. Olemme suunnitelleet taulujen paikkoja ripottelemalla tyhjiä kehyksiä sinne tänne.” 

Canvas-taulusarja hääkuvasta pysyy kuitenkin aina makuuhuoneen seinällä. 

”Se on meidän huone. Katselemme kuvia nukkumaan mennessämme.”

3 x Korinnan sisustusvinkit

1) Mielikuvitusta taulujen asetteluunTauluja ei aina tarvitse laittaa seinälle roikkumaan. Esimerkiksi ison jättitaulun voi laittaa nojaamaan seinää vasten. 

2) Tyhjät kehykset apuun! 

Toisinaan on hyvä idea ostaa kehys ennen taulua. Voit huoleti kerätä mieleisiäsi, asetella niitä eri paikkoihin ja päättää kuvat vasta lopuksi. 

3) Herättele luovuuttasi ja kokeile!Entä jos valokuvien sijaan muuntaisit itse piirtämiäsi graafisia kuviota tai sloganeita tauluiksi? Tai jos suunnittelisitkin itse taulun fanittamastasi laulajasta. Samanlaista ei taatusti löydy muualta.

Lue lisää