Ifolorin jouluarvonta

Osallistu ja voita 1 000 euron SuperLahjakortti!

Mitä pysyvää jää joulusta? No ainakin korvamadot, jotka raikaa mielessä vielä juhannuksena. Mutta kysytäänpä nyt teiltä, mikä näistä jää sinulle soimaan herkimmin?

Kaikkien osallistuneiden kesken arvomme 1 000 euron SuperLahjakortin. Osallistumisaikaa on 30.11.2020 asti.

Osallistuminen on nyt päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille!

Joulun korvamadot
Tilaan ifolorin uutiskirjeen
Haluan tilata uutiskirjeen
Kampanjan säännöt

1. Järjestäjä

Ifolor Oy, Posliinitehtaankatu 1, 04260 Kerava.

2. Osallistumiskelpoisuus

Osallistujien tulee olla 18 vuotta täyttäneitä.

3. Kampanja-aika

Kampanja-aika on 17.-30.11.2020.

4. Kuinka osallistua arvontaan

Arvontaan voi osallistua osoitteessa www.ifolor.fi/jouluarvonta täyttämällä osallistumislomakkeen kampanja-aikana.

5. Palkinnot ja ehdot

Palkintoina arvotaan 1 kpl 1 000 euron arvoinen SuperLahjakortti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Voittaja arvotaan viikolla 49 ja hänelle ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan päästä voiton ilmoittamisesta, on järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja. Palkinto toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja palkintojen voittajat vahvistavat täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

Kaikki kampanjaan osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Kampanjan Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättäää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

6. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Henkilötietojen käsittely ja säilytys

Kampanjaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain (523/1999) ja yleisen tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) mukaisesti. Kaikki osallistujien yhteystiedot pysyvät salaisena koko kampanjan ajan.

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja (nimi, sähköpostiosoite) säilytetään 31.12.2020 asti, minkä jälkeen ne poistetaan. Henkilötietoja käytetään vain kampanjan arvontaan ja voittajan yhteydenottamiseen.

8. Lisätietoa kilpailusta

Ifolorin markkinoinnista sähköpostiosoitteesta inspiraatio@ifolor.fi.