• Ifolorin jouluarvonta

  Arvonta on päättynyt.

  Kiitos kaikille osallistuneille!
  Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

   

  Tilaan ifolorin uutiskirjeen
  Haluan tilata uutiskirjeen
  Ettei lahjat unohtuisi 🎄

  Etsitkö lahjaideoita? Omasta kuvasta tehty lahja on paras yllätys jokaiselle.
  Kokosimme yhteen vinkit yksilöllisiin ja ikimuistoisiin joululahjoihin. Kurkkaa parhaat lahjaideat!

  Kampanjan säännöt

  1. Järjestäjä

  Ifolor Oy, Posliinitehtaankatu 1, 04260 Kerava.

  2. Osallistumiskelpoisuus

  Arvontaan osallistuvan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

  3. Kampanja-aika

  Kampanja-aika on 19.11.-2.12.2021.

  4. Kuinka osallistua arvontaan

  Arvontaan voi osallistua osoitteessa www.ifolor.fi/jouluarvonta täyttämällä osallistumislomakkeen kampanja-aikana.

  5. Palkinnot ja ehdot

  Palkintona arvotaan 1 kpl 1 000 euron arvoinen SuperLahjakortti GoGiftilta ja 5 kpl 50 euron arvoisia lahjakortteja ifolorin verkkokauppaan. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

  Voittajat arvotaan viikolla 49. Voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta henkilökohtaisesti. Palkinto toimitetaan asiakkaalle sähköpostilla. Mikäli voittaja ei vahvista henkilökohtaisesti vastaanottaneensa sähköpostia, jossa on ilmoitettu voittamisesta eikä häntä tavoiteta muutoin hänen antamiaan yhteystietoja käyttäen seitsemän päivän sisällä sähköpostin lähetyksestä, lunastamaton voitto mitätöityy, eikä sitä arvota uudelleen.

  Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja palkinnon voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

  Kaikki kampanjaan osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Kampanjan Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

  Nämä säännöt ja Järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

  Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

  6. Arpajaisvero

  Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

  7. Henkilötietojen käsittely

  Kampanjaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain (523/1999) ja yleisen tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) mukaisesti. Osallistujien yhteystiedot pysyvät salaisena koko kampanjan ajan.

  8. Henkilötietojen säilytys

  Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja (nimi, sähköpostiosoite) säilytetään 31.12.2021 asti, minkä jälkeen ne poistetaan.

  9. Lisätietoa kilpailusta saa Ifolorin markkinoinnista sähköpostiosoitteesta inspiraatio@ifolor.fi.