Ifolorin joululehti 2018

Ifolorin joululehti 2018: Anna lahja ainut laatuaan

Ei toista samanmoista lahjansaajaa suurenmoista. Ifolorin joulupajassa teemme jokaiselle omannäköisen lahjan – sellaisen, jonka sinä olet suunnitellut juuri hänelle. Ajatuksella ja suurella sydämellä. Tämän vuoden joululehdestämme löydät paljon erilaisia lahjaideoita ja joulusivustoltamme niitä löytyy lisää.

Selaa joululehteämme ja löydä parhaat lahjavinkit:

3+1 tärppiä joululehdestä

Seinäkalenteri resepteistä joululahjaksi

Reseptikalenteri nuorelle

Tie sydämeen vie vatsan kautta: Kokoa perheen lempireseptit seinäkalenteriin ensimmäiseen omaan kotiin muuttaneelle nuorelle.

Kuvakirja joululahjaksi synttärisankarille

Kuvakirja muistoksi juhlista

Tämä on ehdoton juttu, jos lahjansaaja sattui viettämään juhlia aiemmin tänä vuonna: Merkittävä lahja merkkihenkilölle merkkipäivästä. Syntymäpäiväjuhlista, valmistujaisista, eläkkeellepääsystä tai tupaantulijaisista.

Lasten suusta -kuvakirja joululahjaksi mummille

Lasten suusta -kuvakirja mummille

Mummille paras kirjalahja syntyy lastenlasten omista tarinoista. Se on tapa muistaa lasten itse keksimät sana: veitikka niinkuin veitsi, öppö niinkuin pöllö jne. Jokaisella lapsella omansa!

Joulukortit

Uudet ideat joulukortteihin

Joulukorttien lähettäminen on ehkä vähentynyt, mutta niistä ilahtuminen ei. Päinvastoin, kortti on helppot tapa saada läheinen tuntemaan itsensä tärkeäksi. Jos et satu olemaan runoilija, värssypankistamme löydät korttiisi valmiita runoja.

Ps. Ifolorin joululehti on jo perinne! Voit selata edellisten vuosien lehtiä täältä: joululehti 2017 ja joululehti 2016.