Rippijuhlien kiitoskortit

Muista kiittää rippijuhlasi vieraita ja sinua konfirmaatiopäivänä muistaneita. Tee kaunis rippikiitos helposti netissä: ota kuva rippipäivänä, lisää teksti ja tilaa. Saat kiitoskortit suoraan kotiin muutamassa päivässä.

Hääjuhlien kiitoskortit

Happily married! Vieraat tekevät hääpäivästänne juhlan, joka muistetaan lämmöllä. Tyylikkäät hääkiitoskortit teet helposti ja edullisesti itse! Paljon hääteemaan sopivia korttipohjia - yksittäin tilattavissa taite- ja panoraamakortteihin voit lisätä kuvia myös hääkortin sisäsivuille!

Ylioppilaskortit ja valmistujaisten kiitoskortit

Tyylikkäät yo-kiitoskortit tilaat helposti netissä: ota tuoreesta ylioppilaasta paljon kuvia juhlapäivänä, valitse paras kuva ja liitä se valmiiseen korttipohjaan. Upea kiitoskortti on valmis!

Vauvakortit ja ristiäisten kiitoskortit

Tee kiitoskortit uutta vauvaa muistaneille, joiden onnittelut ilahduttivat koko perhettä. Kuvakortti on ihana tapa ilmoittaa vauvan nimestä myös heille, jotka eivät olleet ristiäisissä.

Tee kiitoskortit juhlakuvistasi

Juhlitko pyöreitä ystäviesi kanssa? Miten kiittää juhlavieraita kesän parhaasta illanvietosta? Kokoa kuvat kollaasiksi jättikorttiin ja lähetä kiitoskortit ystävillesi muistoksi!