Tässä on Vuoden kuvakirja 2016!

Luonto-sarja:

Luontokuvavuosi 2015

Aku Kankaanpää
Premium-kuvakirja 28 x 28 cm, mattakannet, 72 sivua

Vuoden 2016 kuvakirjakilpailu on päättynyt, ja yleisöäänestyksen voitti Aku Kankaanpään upea luontokuvakirja.

Lue Kankaanpään haastattelu

Sarjavoittajat

Kaipaatko ideoita? Hae inspiraatiota muiden tekemistä kuvakirjoista!

Kilpailun säännöt

Kuvakirjakilpailun järjestäjä:

Ifolor Oy
Posliinitehtaankatu 104260
Kerava

Osallistumisohjeet

Osallistumisohjeet

Ifolorin kuvakirjakilpailuun 2016 voi osallistua Ifolorilta tilatulla kuvakirjalla*.

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä lomake osoitteessa www.ifolor.fi/kuvakirjakilpailu. Tarvittavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, kilpailuun osallistuvan kuvakirjan tilausnumero** sekä valittu sarja***. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei voida huomioida. Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

* Huomioithan, että osallistuminen edellyttää, että kirja on tilattu max. 30 päivää sitten, jotta kirjan tiedot löytyvät järjestelmästämme. Jos kirja on tilattu sitä aiemmin, kilpailuun osallistumiseksi kirjatilaus täytyy tehdä uudestaan.

** Tilausnumero on 8-numeroinen ja se löytyy sähköpostiin lähetetystä tilausvahvistuksesta ja laskusta. Tilausnumero löytyy myös kuvakirjan takakannesta; silloin täytyy jättää ensimmäinen (0) ja viimeinen numero pois.

*** Sarja valitaan viidestä vaihtoehdosta: luonto, perhe ja lemmikit, matka, luovuus, harrastukset.

Osallistumiskelpoisuus

Vuoden kuvakirja 2016 -kilpailuun voivat osallistua kaikki 16 vuotta täyttäneet henkilöt. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät kuitenkaan voi osallistua kilpailuun.

Osallistumalla tähän kilpailuun ja arvontaan osallistuja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot sekä vapauttavansa Järjestäjän vastuusta, joka liittyy palkintoihin ja niiden käyttöön.

Osallistumisen peruuttaminen

Kilpailuosallistumisen voi peruuttaa 11.9.2016 klo 24 asti lähettämällä peruutuspyyntö sähköpostitse osoitteeseen kuvakirjakilpailu@ifolor.fi.

Järjestäjän oikeudet kuvien käyttöön

Osallistumalla kuvakirjakilpailuun käyttäjä luovuttaa korvauksetta julkaisuluvan lähettämälleen materiaalille Järjestäjän nettisivuilla, Facebook-sivuilla ja muissa markkinointimateriaaleissa Kuvakirjakilpailuun liittyvän markkinoinnin yhteydessä. Sarjavoittajien kuvakirjat julkaistaan Järjestäjän nettisivuilla ja Järjestäjä painattaa niistä kuvakirjat mallikirjoiksi. Järjestäjä ei käytä yksittäisiä kuvia kuvakirjoista, ainoastaan koko kirjaa. Mikäli kirjoja käytetään muussa yhteydessä, Järjestäjä kysyy erikseen luvan kuvakirjan lähettäjältä.

Oikeus kuvakirjoissa käytettyihin valokuviin

Osallistuja/kilpailija vastaa siitä, että hänellä on kuviin täydet oikeudet eli oikeudet kuvan käyttämiseen ja levittämiseen ja että kuvissa olevat tunnistettavat henkilöt ovat antaneet suostumuksensa kuvien julkaisemiseen. Kilpailuun osallistuvien kuvakirjojen kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Kilpailun aikataulu ja palkinnot

Osallistumisaika

19.8.2016 klo 8:00 – 11.9.2016 klo 24:00. Kilpailuun ei voi osallistua osallistumisajan ulkopuolella.

Loppukilpailun äänestysaika

16.9.2016 klo 8:00 – 25.9.2016 klo 24:00. Äänestäminen tapahtuu osoitteessa www.ifolor.fi/kuvakirjakilpailu olevan lomakkeen kautta.

Voittajat

Ifolorin raati valitsee kaikista kilpailuun osallistuneista sarjavoittajat (5 kpl; luonto, perhe ja harrastukset, matka, luovuus, avoin) viikolla 37. Koska sarjavoittajat haastatellaan ja heidän kuvakirjansa julkaistaan kokonaisuudessaan ifolorin nettisivuilla, on heidät tavoitettava kahden (2) päivän sisällä Järjestäjän yhteydenotosta. Mikäli sarjavoittajaa ei tavoiteta, valitaan uusi voittaja kyseiseen sarjaan.

Kilpailun voittaja, matkalahjakorttien voittajat sekä ifolor-lahjakorttien voittajat ilmoitetaan viikolla 40.

Kaikille voittajille ilmoitetaan voitosta heidän ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta yhden viikon sisällä, arvotaan uusi voittaja.

Mikäli voittoilmoitus palautetaan virheellisen osoitteen tai muun toimitusesteen vuoksi, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjä maksaa arvontavoittojen postituskulut. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

 

Palkinnot

Pääpalkinto: 1000 euron matkalahjakortti

Kilpailun voittaja on eniten ääniä saaneen kuvakirjan tekijä.

Muiden sarjavoittajien palkinnot (4 kpl): matkalahjakortti (arvo 300 €/kpl). Lisäksi arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl ifolorin lahjakoodeja (arvo 100 €/kpl).

Äänestäneiden kesken arvotaan yksi (1) kpl 500 euron matkalahjakortti.

Palkinnon veronalaisuus

Sekä pääpalkinto että sarjavoittajien palkinnot ovat voittajalle veronalaista tuloa. Palkinnon lunastamisesta mahdollisesti aiheutuvasta veroseuraamuksesta (veronalainen tulo) vastaa palkinnon voittaja itse.

Muiden palkintojen osalta Ifolor Oy vastaa arpajaisverosta.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu

Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat Järjestäjän ja kaikki kilpailun suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuneet yritykset sekä muut yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Osallistuneiden yhteystietoja ei käytetä ilman erillistä suostumusta suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön.

Sääntöjen ja Järjestäjän päätösten noudattaminen

Osallistumalla Vuoden kuvakirja 2016 -kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä sekä kilpailun ja sen palkintoja koskevia Järjestäjän päätöksiä.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Osallistumalla Vuoden kuvakirja 2016 -kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä sekä kilpailun ja sen palkintoja koskevia Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tutustu Ifolorin rekisteriselosteeseen tästä.

Kysyttävää kuvakirjakilpailusta? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen kuvakirjakilpailu@ifolor.fi

Aloita oman kuvakirjan tekeminen jo tänään!