• MA-osta-oma-muki-mobile

  UUTTA! Mestarit-mukit ja -julisteet nyt saatavilla

  Vuoden upein konserttikiertue on nyt täällä. Tällä kertaa areenoita tähdittävät Suomen suosituimmat naisartistit Ellinoora, Kaija Koo, Jenni Vartiainen ja Paula Vesala. Tulevan kiertueen tunnelmiin pääset jo nyt tilaamalla ainutlaatuisen fanimukin ja/tai -julisteen, joita et voi ostaa mistään muualta kuin ifolorin verkkokaupasta.

  Osta itselle tai yllätä Mestarit-fani lahjalla, valikoimassa on niin perinteinen muki kuin kuin upea taikamuki, josta kuva taiotaan esille kaatamalla mukiin kuumaa juomaa. Vinkkinä isänpäivälahjaa pähkäileville, mikä olisikaan kivampaa kuin saada liput keikalle mukin kanssa. Nostalgisia tunnelmia herättelemään on nyt saatavilla syksyn uutuustuote, mattapintainen Mestarit-juliste, koossa 50 x 70 cm. Siihenhän voisi vaikka kerätä jokaisen Mestarin nimmarin...

  Kannattaa muuten olla aika nopea, näitä tuotteita on rajattu erä myynnissä, joten niitä ei ehkä riitä kaikille halukkaille.

  Voita keikkaliput ostamalla Mestarit-muki!

  Neljä onnekkainta mukin tai taikamukin tilaajaa voittaa kahden (2) hengen liput Mestarit-konserttiin Tampereelle 12.11.22. Yhteen (1) lippupakettiin on bonuksena lisätty yöpyminen kahden hengen Superior -huoneessa 12.-13.11. Scandic Tampere Cityssa. Mestarit majoittaa Scandic. Ovatkohan liput kätketty juuri sinun mukiisi?

  Lippuarvonnan säännöt

  Mestarit-lippuarvonta

  1. Järjestäjä

  Ifolor Oy, PL 1, 04261 Kerava (Jäljempänä "Järjestäjä")

  2. Osallistumiskelpoisuus

  Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 16 vuotta täyttäneet henkilöt. Alle 18-vuotiailla tulee olla osallistumiseen huoltajan suostumus.

  3. Arvonta-aika

  Arvonta on voimassa 28.3.-25.10.2022.

  4. Kuinka osallistua arvontaan

  Arvontaan voi osallistua ainoastaan ostamalla Mestarit-mukin. Neljään mukiin kätketään kampanjan voimassaoloaikana voittokortti, jossa on palkinnon lunastusohjeet. Mukeja löytyy https://www.ifolor.fi/mestarit-muki.

  Ennen osallistumistaan osallistujan tulee lukea ja hyväksyä kilpailujen ja arvontojen tietosuojaseloste.

  5. Henkilötietojen käsittely

  Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain (523/1999) ja yleisen tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) mukaisesti. Kaikki osallistujien yhteystiedot pysyvät salaisena koko kampanjan ajan.

  6. Palkinnot

  Palkintona on neljä (4) kappaletta kahden (2) hengen vapaalippupaketteja Mestarit-konserttikiertueen Tampereen keikalle 12.11.2022. Konsertti järjestetään Nokia Arenalla. Yhteen (1) lippupakettiin on bonuksena lisätty yöpyminen kahden hengen Superior -huoneessa 12.-13.11. Scandic Tampere Cityssa. Mestarit majoittaa Scandic. Palkintoon kuuluu majoitus Scandic Tampere City -hotellissa 12-13.11. kahden hengen Superior-huoneessa.

  Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen konserttiin.

  Mikäli voittaja ei ota yhteyttä voittokortin ohjeiden mukaisesti ifoloriin kohtuullisessa ajassa, palkinto jää lunastamatta.

  7. Palkintoon liittyvät rajoitteet ja voittajan vastuu

  Alle 18-vuotiailla tulee olla osallistumiseen huoltajan suostumus. Palkinnot ovat henkilökohtaisia, ja Järjestäjä luovuttaa ne vain arvonnan voittajille. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuksi tavaraksi. Palkintojen vastaanottajat vapauttavat Järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

  8. Järjestäjän vastuu

  Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista tai sähköpostiliikenteessä mahdollisesti esiintyvistä häiriöistä. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista matka- tai majoituskustannuksista, vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kampanjaan.

  9. Verot

  Järjestäjä sitoutuu maksamaan näissä virallisissa säännöissä mainitusta palkinnosta aiheutuvan mahdollisen veron. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

  10. Palkintojen luovutus/julkisuus

  Palkintojen voittajille kerrotaan henkilökohtaisesti palkinnon lunastusohjeet ja heidän nimensä voidaan julkaista ifolorin viestinnässä.

  Palkintojen voittajille palkinto selviää tuotteen saapumisen yhteydessä. Neljään tuotteeseen pakataan mukaan satunnaisesti palkinnot. Palkintokortin saaneella henkilöllä on velvollisuus itse ottaa yhteyttä ja sitä kautta saada vapaalippujen lunastusohjeet.

  11. Osallistumalla avontaanhyväksyt nämä säännöt.

  Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kampanjan virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.

  12. Järjestäjät pidättävät oikeuden muuttaa sääntöjä.

  13. Tietojen käsittely

  Tietoja kampanjasivujen käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä, jotta kampanjamallia pystytään edelleen kehittämään. Kampanjan Järjestäjät vastaavat Kampanjan sisällöstä.

  14. Kampanjan kesto

  Arvontaan osallistuminen muki tilaamalla päättyy 25.10.2022 klo 23.59 ellei toisin ilmoiteta.

  Kilpailu voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin.

  15. Henkilötietojen säilytys

  Ifolor säilyttää kampanjaan osallistuneiden tietoja normaalin tietosuojakäytäntönsä mukaisesti.

  17. Tietojen luovutus

  Tietojen luovutus noudattaa ifolorin yleistä tietosuojakäytäntöä.

  Mestarit-kuvamuki

  alk. alk. per-item

  Mestarit-taikamuki

  alk. alk. per-item

  Mestarit-juliste

  alk. alk. per-item

  Mestarit-tuotteet: hyvä tietää

  Mikä on tuotteiden toimitusaika?

  Sekä mukien että julisteen toimitusaika on 4 arkipäivää + postitus.

  Kuka toimittaa tuotteeni?

  Lähetykset toimitetaan Postin kautta vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Sujuvan toimituksen varmistamiseksi ilmoitathan meille puhelinnumerosi tilauksen yhteydessä jotta Postin saapumisilmoitus voidaan lähettää tekstiviestitse.

  Voinko tilata muita kuvatuotteita samassa tilauksessa Mestarit-tuotteen kanssa?

  Kyllä, kun olet lisännyt mukin ostoskoriin, klikkaa "Tilaa lisää tuotteita" -nappia niin voit lisätä tilaukseesi muita tuotteita.

  Voinko käyttää tilaukseen etukoodia tai ifolor-lahjakorttia?

  Se onnistuu kyllä. Lisää etukoodi tai lahjakortti tilauksen viimeisessä vaiheessa maksutavan valinnan jälkeen.

  Mitkä ovat maksutavat tuotteita ostettaessa?

  Vaihtoehtoina ovat lasku, yleisimmät suomalaiset verkkopankit sekä Visa tai MasterCard.

  Mikä on tavallisen mukin ja taikamukin ero?

  Molemmat mukit ovat keramiikkaa, korkeudeltaan 9,5 cm ja halkaisijaltaan 8 cm.

  Tavallinen muki on väriltään valkoinen ja kestää mikroa. Suosittelemme mukille käsinpesua.

  Taikamukissa on musta erikoispinnoite, joka reagoi lämpöön ja mukissa oleva kuva paljastuu vähitellen kun kaadat mukiin kuumaa juomaa. Erikoispinnoitteen vuoksi muki tulee pestä käsin eikä sitä voi lämmittää mikrossa. Pinnoite on myös arka UV-valolle joten mukia on hyvä säilyttää kaapissa.

  Käykö muki/juliste lippuna keikalle?

  Vaikka Mestarit-tuotteet ovatkin erityisen hienoja, eivät ne käy lipusta keikoille vaan sinun on hankittava erikseen pääsylippu Lippupisteestä.