⭐ Kampanjan tähtituote: muistipeli nyt -50 % ⭐

 • MA-osta-oma-muki-mobile

  UUTTA! Mestarit-muki nyt saatavilla

  Vuoden upein konserttikiertue on nyt täällä. Tällä kertaa areenoita tähdittävät Suomen suosituimmat naisartistit Ellinoora, Kaija Koo, Jenni Vartiainen ja Paula Vesala. Tulevan kiertueen tunnelmiin pääset jo tilaamalla ainutlaatuisen fanimukin, johon saat oman tai vaikka kaverin kuvan mestarien rinnalle.

  Osta itselle tai yllätä Mestarit-fani lahjamukilla, valikoimassa on niin perinteinen muki kuin kuin upea taikamuki, josta kuva taiotaan esille kaatamalla mukiin kuumaa juomaa. Vinkkinä äitienpäivälahjaa pähkäileville, mikä olisikaan kivampaa kuin saada liput keikalle mukin kanssa.

  Kannattaa muuten olla aika nopea, näitä mukeja on rajattu erä myynnissä, joten niitä ei ehkä riitä kaikille halukkaille.

  Voita keikkaliput ostamalla Mestarit-muki!

  Neljä onnekkainta mukin tai taikamukin tilaajaa voittaa kahden (2) hengen liput Mestarit-konserttiin Tampereelle 12.11.22. Ovatkohan liput kätketty juuri sinun mukiisi?

  Lippuarvonnan säännöt

  Mestarit-lippuarvonta

  1. Järjestäjä

  Ifolor Oy, PL 1, 04261 Kerava (Jäljempänä "Järjestäjä")

  2. Osallistumiskelpoisuus

  Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 16 vuotta täyttäneet henkilöt. Alle 18-vuotiailla tulee olla osallistumiseen huoltajan suostumus.

  3. Arvonta-aika

  Arvonta on voimassa 28.3.-15.9.2022.

  4. Kuinka osallistua arvontaan

  Arvontaan voi osallistua ainoastaan ostamalla Mestarit-mukin. Neljään mukiin kätketään kampanjan voimassaoloaikana voittokortti, jossa on palkinnon lunastusohjeet. Mukeja löytyy https://www.ifolor.fi/mestarit-muki.

  Ennen osallistumistaan osallistujan tulee lukea ja hyväksyä kilpailujen ja arvontojen tietosuojaseloste.

  5. Henkilötietojen käsittely

  Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain (523/1999) ja yleisen tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) mukaisesti. Kaikki osallistujien yhteystiedot pysyvät salaisena koko kampanjan ajan.

  6. Palkinnot

  Palkintona on neljä (4) kappaletta kahden (2) hengen vapaalippupaketteja Mestarit-konserttikiertueen Tampereen keikalle 12.11.2022. Konsertti järjestetään Nokia Arenalla.

  Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen konserttiin.

  Mikäli voittaja ei ota yhteyttä voittokortin ohjeiden mukaisesti ifoloriin kohtuullisessa ajassa, palkinto jää lunastamatta.

  7. Palkintoon liittyvät rajoitteet ja voittajan vastuu

  Alle 18-vuotiailla tulee olla osallistumiseen huoltajan suostumus. Palkinnot ovat henkilökohtaisia, ja Järjestäjä luovuttaa ne vain arvonnan voittajille. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuksi tavaraksi. Palkintojen vastaanottajat vapauttavat Järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

  8. Järjestäjän vastuu

  Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista tai sähköpostiliikenteessä mahdollisesti esiintyvistä häiriöistä. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista matka- tai majoituskustannuksista, vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kampanjaan.

  9. Verot

  Järjestäjä sitoutuu maksamaan näissä virallisissa säännöissä mainitusta palkinnosta aiheutuvan mahdollisen veron. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

  10. Palkintojen luovutus/julkisuus

  Palkintojen voittajille kerrotaan henkilökohtaisesti palkinnon lunastusohjeet ja heidän nimensä voidaan julkaista ifolorin viestinnässä.

  Palkintojen voittajille palkinto selviää tuotteen saapumisen yhteydessä. Neljään tuotteeseen pakataan mukaan satunnaisesti palkinnot. Palkintokortin saaneella henkilöllä on velvollisuus itse ottaa yhteyttä ja sitä kautta saada vapaalippujen lunastusohjeet.

  11. Osallistumalla avontaanhyväksyt nämä säännöt.

  Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kampanjan virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.

  12. Järjestäjät pidättävät oikeuden muuttaa sääntöjä.

  13. Tietojen käsittely

  Tietoja kampanjasivujen käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä, jotta kampanjamallia pystytään edelleen kehittämään. Kampanjan Järjestäjät vastaavat Kampanjan sisällöstä.

  14. Kampanjan kesto

  Arvontaan osallistuminen muki tilaamalla päättyy 15.9.2022 klo 23.59 ellei toisin ilmoiteta.

  Kilpailu voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin.

  15. Henkilötietojen säilytys

  Ifolor säilyttää kampanjaan osallistuneiden tietoja normaalin tietosuojakäytäntönsä mukaisesti.

  17. Tietojen luovutus

  Tietojen luovutus noudattaa ifolorin yleistä tietosuojakäytäntöä.

  Mestarit Special Guest

  25,95 EUR, sis. postimaksun

  Oot mestari!

  25,95 EUR, sis. postimaksun

  Mestari mestarien joukossa

  25,95 EUR, sis. postimaksun

  Mestarit Special Guest | Taikamuki

  29,95 EUR, sis. postimaksun

  Oot mestari! | Taikamuki


  29,95 EUR, sis. postimaksun

  Mestari mestarien joukossa | Taikamuki

  29,95 EUR, sis. postimaksun

  Mestarit-mukit: hyvä tietää

  Mikä on tavallisen mukin ja taikamukin ero?

  Molemmat mukit ovat keramiikkaa, korkeudeltaan 9,5 cm ja halkaisijaltaan 8 cm.

  Tavallinen muki on väriltään valkoinen ja kestää mikroa. Suosittelemme mukille käsinpesua.

  Taikamukissa on musta erikoispinnoite, joka reagoi lämpöön ja mukissa oleva kuva paljastuu vähitellen kun kaadat mukiin kuumaa juomaa. Erikoispinnoitteen vuoksi muki tulee pestä käsin eikä sitä voi lämmittää mikrossa. Pinnoite on myös arka UV-valolle joten mukia on hyvä säilyttää kaapissa.

  Minkälaisia kuvia voin käyttää?

  Parhaiten toimivat hyvälaatuiset henkilö- tai eläinkuvat. Suosittelemme käyttämään kuvia, joiden pidempi sivu on vähintään 1500 pikseliä, uusimpien kännykkäkameroiden kuvat riittävät hyvin. Voit ladata vain JPG-tiedostomuodossa olevia kuvia palveluun.

  Miten tilaan?

  Valitse haluamasi mallipohja ja lataa kuva palveluun. Voit muuttaa kuvan kokoa ja liikutella sitä kuva-alueen rajojen sisäpuolella. Lisää vielä teksti ja valmista! 

  Mikä on mukien toimitusaika?

  Mukien toimitusaika on 4 arkipäivää + postitus.

  Kuka toimittaa mukini?

  Lähetykset toimitetaan Postin kautta vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Sujuvan toimituksen varmistamiseksi ilmoitathan meille puhelinnumerosi tilauksen yhteydessä jotta Postin saapumisilmoitus voidaan lähettää tekstiviestitse.

  Voinko tilata muita kuvatuotteita samassa tilauksessa mukin kanssa?

  Mestarit-mukit ovat erikoiserää ja niiden kanssa samassa tilauksessa ei valitettavasti voi tilata muita ifolorin kuvatuotteita.

  Voinko käyttää tilaukseen etukoodia tai ifolor-lahjakorttia?

  Mestarit-mukeista ei saa alennusta etukoodilla. Myöskään ifolor-lahjakortit eivät käy mukien ostoon.

  Mitkä ovat maksutavat mukeja ostettaessa?

  Maksu hoituu kätevästi Paytrailin avulla. Vaihtoehtoina on yleisimmät suomalaiset verkkopankit, Visa, MasterCard, MobilePay, Pivo, Siirto ja laskumaksutavat Walley, Joustoraha ja OP lasku.

  Käykö muki lippuna keikalle?

  Vaikka muki onkin erityisen hieno, ei se käy lipusta keikoille vaan sinun on hankittava erikseen pääsylippu Lippupisteestä.