Minitaulu Minitaulu

Minitaulu Minitaulu

● 4 eri kokoa (10x10, 10x15, 15x15, 15x20)
● Tukeva, kevyt materiaali (alumiinikerroslevy: 3 mm)
● Magneettikiinnitys
● Tarttuu lähes kaikkiin pintoihin

alk. 16,95 €
● 4 eri kokoa (10x10, 10x15, 15x15, 15x20)
● Tukeva, kevyt materiaali (alumiinikerroslevy: 3 mm)
● Magneettikiinnitys
● Tarttuu lähes kaikkiin pintoihin

alk. 16,95 €

Vaihtelua kodin sisustukseen

Erittäin helppo asentaa seinään ja vielä helpompi vaihtaa tilalle uusi taulu. Minitauluilla saat kivaa vaihtelua kotisi sisustukseen. Neljä eri kokoa - tee kollaaseja ja laajenna uusilla kuvilla. Ja mikä parasta, se ei jätä ikäviä reikiä seinään.

Suunnittele minitataulu ifolor Designer -ohjelmalla (Windows-tietokoneille).

Hauska tapa sisustaa kotia

Ripusta seinälle

Yhdistele vapaastiMinitaulu sopii kaikille. Kätevien magneettien ansiosta kuvien uudelleenkiinnittäminen on helppoa ja voit vaihdella kuvien paikkaa.

Muistot seinälle

Tee taulukollaasejaPersoonallinen sisustus on tehty vaellusreissusta, yhteisistä hetkistä tai selfiestä - parhaista muistoistasi. Tee niistä kollaaseja kotisi seinille.

Kokeile neliönmuotoisia minitauluja

Myös neliönäNeliökuvat ovat trendikkäitä. Myös sisustuksessa neliönmalliset taulut näyttävät tyylikkäiltä. Kokeile 10x10 ja 15x15 cm kokoisia minitauluja!

Minitaulu on kaikkea tätä:

Minitaulu on helppo kiinnittää seinään magneetilla

Helppo ja joustava

Kätevän kiinnitysjärjestelmän ansiosta minitaulu on nopea ja helppo kiinnittää seinään. Näin helppoa: kiinnitä magneetti seinään tarralla ja taulu kiinnittyy vastamagneetilla seinäkiinnikkeeseen. Kiinnitysjärjestelmä ei jätä ikäviä reikiä seinään.

Muunneltava ja persoonallinen

Muunneltava ja persoonallinen

Magneettien ansiosta voit vaihtaa kuvien järjestystä miten haluat. Jos et pidä enää jostain kuvasta, voit vaihtaa tilalle uuden.

Minitauluja on saatavilla neljässä koossa

Neljä eri kokoa

Minitauluja on saatavilla neljää eri kokoa: 10x10, 10x15, 15x15 ja 15x20 cm. Sisusta joko yksittäisellä taululla tai asettele kollaasiksi, johon erityisesti neliönmalliset taulut sopivat hyvin.

Yhdistele kauneimmat ja kivoimmat kuvat kollaasiksi seinälle. Suunnittele minitaulu kätevästi tietokoneellasi ilmaisella ifolor Designer -ohjelmalla (Windows-tietokoneille). Kokeile heti!