Herkullinen uutuus: suklaarasia omalla kuvalla »

Ideoita ylioppilasjuhliin ja valmistujaisiin

Ideoita ylioppilasjuhliin ja valmistujaisiin

Suvivirsi soi ja valkolakit painetaan päähän. Nyt juhlitaan kevään ylioppilaita ja ammattiin valmistuneita! Täältä löydät ideoita kevään ylioppilas- ja valmistujaisjuhliin, kuten vinkit kutsukortteihin ja vieraiden kiittämiseen, onnistuneisiin juhlakuviin sekä juhlamuistojen tallentamiseen. Unohtamatta lahjoja, sillä parhaat valmistujaislahjat syntyvät hyvistä hetkistä – opiskeluajan kuvista ystävien kanssa!

Kutsukortit | Kuvausvinkit ylioppilasjuhliin | Kiitoskortit | Juhlien muut kiitokset

Kutsukortit ylioppilas- ja valmistujaisjuhliin

Valmistujaiskutsu on odotettu tieto tulevasta juhlapäivästä, eikä mikään voita perinteistä kutsukorttia! Onko tallessa kuva tuoreen ylioppilaan ensimmäisestä koulupäivästä? Laita se korttiin ja nostalgiset muistot koulutien aloituksesta saavat hymyn huulille.

Klassinen kuvakortti

alk. per-item alk.

Postikortti

alk. per-item alk.

Klassinen kuvakortti

alk. per-item alk.

Ylioppilaskutsut helposti valmiilla korttipohjilla

Persoonalliset kutsukortit eivät aina vaadi askartelua tai vaativia kuvankäsittelytaitoja. Valmiit korttipohjat helpottavat suunnittelua. Kuvita kutsukortti juhlasankarin kuvalla tai valitse kortti, johon riittää pelkkä kutsuteksti.

Kuvausvinkit ylioppilasjuhliin

Lippa vinossa ylioppilaskuvassa?

Tämä yksinkertainen vinkki pelastaa yleisen mokan ylioppilaskuvissa: katso tarkkaan lipan asento!

Juhlakuvaajan muistilista

Nappaa tästä muistilista ristiäisiin, häihin, synttäreihin tai ylioppilasjuhliin, jotta sankarista ja kaikista juhlavieraista jää varmasti muisto.

Anna kiitoskortti jo juhlissa

Elämää helpottava vinkki: Teettämällä kiitoskortit jo etukäteen säästät lähettämisen vaivan ja varmistat, että jokainen vieras saa kortin.

Lämmin elämänohjekirja valmistujaislahjaksi

Kun tytär valmistui ylioppilaaksi Mimmu Mannermaa antoi lahjaksi elämänohjekirjan, johon hän kokosi otteita päiväkirjastaan ja valokuvia tyttären elämän varrelta

Kiitoskortit pitävät pintansa

Kiitoskortit pitävät pintansa

Aito kiitoskortti kasvattaa arvoaan, sillä mikään sähköinen kuva ei korvaa käsinkoskeltavaa muistoa juhlapäivästä. Fiksu lähettää kiitoskortit kuukauden sisällä juhlista, mutta yhtä suuren ilon kortti tuo vaikkapa joulun alla tai vuoden päästä juhlista.

Klassinen kuvakortti

alk. per-item alk.

Taitekortti, yksittäin

alk. per-item alk.

Jättitaitekortti

alk. per-item alk.

3 muuta tapaa tallentaa juhlamuistot

Kuvat valmistujaisjuhlista voi ikuistaa ja jakaa läheisille monella eri tavalla: kehyskuvana, valokuvina tai tauluna tai teettämällä kokonaisen juhlakuvakirjan. Näin juhlakuvat varmuudella säilyvät ja ovat esillä muistona tärkeästä päivästä.

Kehyskuva

alk. per-item alk.

Kuvataulu

alk. per-item alk.

Deluxe-kuvakirja

alk. per-item alk.

Ylioppilas- ja valmistujaisjuhlat: hyvä tietää

Milloin ylioppilaskutsut pitää lähettää?

Kutsukortit on hyvä lähettää hyvissä ajoin, viimeistään kahta viikkoa ennen juhlapäivää. Haastetta kutsukorttien lähettämiseen tuo se, että ylioppilaskokeiden lopulliset tulokset tulevat vasta aivan viime metreillä. Ylioppilaskutsut kannattaa tilata etukäteen, jolloin kutsukortit ovat valmiina lähetettäviksi heti tulosten varmistuttua.