• Ideoita ylioppilasjuhliin ja valmistujaisiin

  Ideoita ylioppilasjuhliin ja valmistujaisiin

  Suvivirsi soi ja valkolakit painetaan päähän. Nyt juhlitaan kevään ylioppilaita ja ammattiin valmistuneita! Täältä löydät ideoita kevään ylioppilas- ja valmistujaisjuhliin, kuten vinkit kutsukortteihin ja vieraiden kiittämiseen, onnistuneisiin juhlakuviin sekä juhlamuistojen tallentamiseen. Unohtamatta lahjoja, sillä parhaat valmistujaislahjat syntyvät hyvistä hetkistä – opiskeluajan kuvista ystävien kanssa!

  Kutsukortit | Kuvausvinkit ylioppilasjuhliin | Kiitoskortit | Juhlien muut kiitokset

  Kutsukortit ylioppilas- ja valmistujaisjuhliin

  Valmistujaiskutsu on odotettu tieto tulevasta juhlapäivästä, eikä mikään voita perinteistä kutsukorttia! Onko tallessa kuva tuoreen ylioppilaan ensimmäisestä koulupäivästä? Laita se korttiin ja nostalgiset muistot koulutien aloituksesta saavat hymyn huulille.

  Klassinen kuvakortti

  alk. alk. per-item

  Postikortti

  alk. alk. per-item

  Klassinen kuvakortti

  alk. alk. per-item

  Ylioppilaskutsut helposti valmiilla korttipohjilla

  Persoonalliset kutsukortit eivät aina vaadi askartelua tai vaativia kuvankäsittelytaitoja. Valmiit korttipohjat helpottavat suunnittelua. Kuvita kutsukortti juhlasankarin kuvalla tai valitse kortti, johon riittää pelkkä kutsuteksti.

  Kuvausvinkit ylioppilasjuhliin

  Lippa vinossa ylioppilaskuvassa?

  Tämä yksinkertainen vinkki pelastaa yleisen mokan ylioppilaskuvissa: katso tarkkaan lipan asento!

  Juhlakuvaajan muistilista

  Nappaa tästä muistilista ristiäisiin, häihin, synttäreihin tai ylioppilasjuhliin, jotta sankarista ja kaikista juhlavieraista jää varmasti muisto.

  Anna kiitoskortti jo juhlissa

  Elämää helpottava vinkki: Teettämällä kiitoskortit jo etukäteen säästät lähettämisen vaivan ja varmistat, että jokainen vieras saa kortin.

  Lämmin elämänohjekirja valmistujaislahjaksi

  Kun tytär valmistui ylioppilaaksi Mimmu Mannermaa antoi lahjaksi elämänohjekirjan, johon hän kokosi otteita päiväkirjastaan ja valokuvia tyttären elämän varrelta

  Kiitoskortit pitävät pintansa

  Kiitoskortit pitävät pintansa

  Aito kiitoskortti kasvattaa arvoaan, sillä mikään sähköinen kuva ei korvaa käsinkoskeltavaa muistoa juhlapäivästä. Fiksu lähettää kiitoskortit kuukauden sisällä juhlista, mutta yhtä suuren ilon kortti tuo vaikkapa joulun alla tai vuoden päästä juhlista.

  Klassinen kuvakortti

  alk. alk. per-item

  Taitekortti, yksittäin

  alk. alk. per-item

  Jättitaitekortti

  alk. alk. per-item

  3 muuta tapaa tallentaa juhlamuistot

  Kuvat valmistujaisjuhlista voi ikuistaa ja jakaa läheisille monella eri tavalla: kehyskuvana, valokuvina tai tauluna tai teettämällä kokonaisen juhlakuvakirjan. Näin juhlakuvat varmuudella säilyvät ja ovat esillä muistona tärkeästä päivästä.

  Kehyskuva

  alk. alk. per-item

  Kuvataulu

  alk. alk. per-item

  Deluxe-kuvakirja

  alk. alk. per-item

  Ylioppilas- ja valmistujaisjuhlat: hyvä tietää

  Milloin ylioppilaskutsut pitää lähettää?

  Kutsukortit on hyvä lähettää hyvissä ajoin, viimeistään kahta viikkoa ennen juhlapäivää. Haastetta kutsukorttien lähettämiseen tuo se, että ylioppilaskokeiden lopulliset tulokset tulevat vasta aivan viime metreillä. Ylioppilaskutsut kannattaa tilata etukäteen, jolloin kutsukortit ovat valmiina lähetettäviksi heti tulosten varmistuttua.