Huippulaatua

Ifolor tarjoaa kotimaista huippulaatua

Tuotteiden laatu on meille se kaikkein tärkein. Kaikki yksittäiset toimenpiteet tuotannossamme varmistetaan tarkasti: tilauksesi vastaanottaminen, kirjaus, kuviesi huolellinen valmistaminen ja lopulta tuotteiden lähettäminen.

Voidaksemme luvata asiakkaillemme parhaan mahdollisen laadun, käytämme markkinoiden viimeisintä teknologiaa ja kaikkein uusimpia tuotantolaitteita. Olemme jatkuvasti kehityksen kärjessä. Sen lisäksi, että tuotantolaitteet säädetään ja niiden kuntoa ylläpidetään laitevalmistajien ohjeiden mukaisesti, olemme kehittäneet myös omia laadunvarmistusmenetelmiä.

Tuotteiden laatua tarkkaillaan säännöllisillä mittauksilla ja silmämääräisillä arvioinneilla. Henkilöstömme koostuu valokuva-alan, digipainamisen ja suurkuvatulostamisen ammattilaisista. Henkilökuntamme optimoi jatkuvasti valokuvatuotteiden laatua ja tuotantolinjojemme prosesseja.

Meillä on myös käytössä parhaat materiaalit: hopeapohjaiselle valokuvapaperille tehdyt digikuvat sekä digitaalisella painokoneella taidepainopaperille valmistetut kirjat, kortit ja muut painotuotteet.

Olemme ylpeitä kotimaisista tuotteistamme!

Luota laatuumme - ifolor on Fogra-laatusertifioitu digipaino!

Saksalainen Fogra on myöntänyt jo kolmannen kerran peräkkäin 8.7.2014 ifolorille digitaalisen painamisen Fogra-laatusertifikaatin, josta olemme erityisen ylpeitä.

Fogra on värien hallintaan erikoistunut ja ympäri maailmaa arvostettu yritys. Se on myös johtava yritys tulostus- ja painoalan kansainvälisten standardien luomisessa.
Digitaalisen painamisen laatusertifikaatti on osoitus jatkuvasta kehitystyöstämme ja halustamme varmistaa, että asiakkaana voit olla 100%:n tyytyväinen tuotteisiimme.

Sertifikaatin tiukat kriteerit koskevat mm. värin tarkkuutta, haalistumattomuutta, hankauksen kestoa sekä laadun tasaisuutta.
Myös laitteiston tulee olla Fogra-sertifioitu. Asiakkaanamme voit luottaa tuotteidemme korkeaan laatuun!

Ifolorin Fogra-laatusertifikaatti

Testitulokset

Tutustu ifolorin testituloksiin.

Palaa ylös