Kauniit kiitoskortit teet valokuvasta - tilaa helposti netistä Kauniit kiitoskortit teet valokuvasta - tilaa helposti netistä

Kauniit kiitoskortit teet valokuvasta - tilaa helposti netistä

kiitoskortit-valiviiva

Omasta kuvasta tehty kiitoskortti on hieno muisto, olipa juhlan aihe valmistujaiset, ripille pääsy, ristiäiset, häät tai syntymäpäivät. Ifolorilta löydät valmiita mallipohjia eri juhlien kiitoskortteihin - sinun tarvitsee lisätä vain kuva ja lyhyt teksti. Voit tilata kiitoskortit puhelimellasi tai suunnitella huolella tietokoneella.

Rippijuhlien kiitoskortit

Rippijuhlat on tärkeä etappi nuoren elämässä. Kiitä kuvalla läheisiä, jotka tekivät konfirmaatiopäivästäsi juhlan. Näin juhlavieraat saavat kuvan muistoksi.

Hääjuhlan kiitoskortit

Vieraat tekevät hääpäivästänne juhlan, joka muistetaan lämmöllä. Kauniit hääkiitoskortit kruunaavat täydellisen juhlapäivän. Korttikuvaksi voit valita yhden tai tehdä kollaasin hääpäivän tärkeistä hetkistä.

Ylioppilaskortit ja valmistujaisten kiitoskortit

Tyylikkäät valmistujaisten ja ylioppilasjuhlien kiitoskortit syntyvät kuvasta, jossa saa olla juhlasankarin persoona pelissä. Lakilla tai ilman - kiitoskortilla muistat kaikkia valmistujaispäivääsi juhlistaneita.

Ristiäisten kiitoskortit

Ristiäiset tai nimijuhlat ovat pienokaisen ensimmäinen oma juhla. Päivän aikana otetaan paljon kuvia vanhempien ja kummien kanssa. Kiitä ristiäisjuhlista kiitoskortilla, johon on ikuistettu vauvan ja juhlavieraiden onnenhetket.

Näin tilaat kiitoskortit netistä

Klikkaa kiitoskorttivalikoimaan

Katso valikoima

Klikkaa kiitoskorttivalikoimaan. Paljon uusia ihania malleja!

Valitse korttimalli

Valitse korttimalli

Paina suodatimen valikosta haluamasi määrä, malli ja koko.

Valitse mallipohja

Valitse mallipohja

Valitse, millaiseen pohjaan haluat kuvasi liittää.

Lisää kuva ja teksti

Lisää kuva ja teksti

Viimeistele korttisi omalla kuvalla ja tekstillä.

Kiitoskortit: hyvä tietää

Milloin kiitoskortit kuuluu lähettää?

Etiketin mukaan kiitoskortit on hyvä lähettää kuukauden sisällä juhlista. Mutta mikään ei estä kiittämästä vaikka puolen vuoden päästä, jos kiitoskortit syystä tai toisesta unohtuvat. Juhlia on mukava muistella myöhemminkin!

Voiko kiitoskortit lähettää puhelimesta?

Kyllä voi. Lataa kätevä ifolor-sovellus puhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta. Valitse Kuvakortit » Postikortti suoraan postiin (Android) tai Postikortti kännykästä (iOS). Suunnittele kortti omasta kuvasta ja me lähetämme kiitoskortit puolestasi suoraan vastaanottajille.

Lataa ifolor-sovellus iOS-laitteille »
Lataa ifolor-sovellus Androidille »

Voinko suunnitella jokaiselle vieraalle erilaisen kiitoskortin?

Kyllä voit. Valitse silloin joku yksittäin tilattavista korttimalleistamme: Taitekortti, Panoraamataitekortti, Jättikortti tai Jättitaitekortti. Voit valita kiitoskorttiin ne kuvat, jotka juuri tälle vieraalle ovat merkityksellisimmät.