• Kauniit kiitoskortit teet valokuvasta - tilaa helposti netistä Kauniit kiitoskortit teet valokuvasta - tilaa helposti netistä

  Kauniit kiitoskortit teet valokuvasta - tilaa helposti netistä

  kiitoskortit-valiviiva

  Omasta kuvasta tehty kiitoskortti on hieno muisto, olipa juhlan aihe valmistujaiset, ripille pääsy, ristiäiset, häät tai syntymäpäivät. Ifolorilta löydät valmiita mallipohjia eri juhlien kiitoskortteihin - sinun tarvitsee lisätä vain kuva ja lyhyt teksti. Voit tilata kiitoskortit puhelimellasi tai suunnitella huolella tietokoneella.

  Rippijuhlien kiitoskortit

  Rippijuhlat on tärkeä etappi nuoren elämässä. Kiitä kuvalla läheisiä, jotka tekivät konfirmaatiopäivästäsi juhlan. Näin juhlavieraat saavat kuvan muistoksi.

  Hääjuhlan kiitoskortit

  Vieraat tekevät hääpäivästänne juhlan, joka muistetaan lämmöllä. Kauniit hääkiitoskortit kruunaavat täydellisen juhlapäivän. Korttikuvaksi voit valita yhden tai tehdä kollaasin hääpäivän tärkeistä hetkistä.

  Ylioppilaskortit ja valmistujaisten kiitoskortit

  Tyylikkäät valmistujaisten ja ylioppilasjuhlien kiitoskortit syntyvät kuvasta, jossa saa olla juhlasankarin persoona pelissä. Lakilla tai ilman - kiitoskortilla muistat kaikkia valmistujaispäivääsi juhlistaneita.

  Ristiäisten kiitoskortit

  Ristiäiset tai nimijuhlat ovat pienokaisen ensimmäinen oma juhla. Päivän aikana otetaan paljon kuvia vanhempien ja kummien kanssa. Kiitä ristiäisjuhlista kiitoskortilla, johon on ikuistettu vauvan ja juhlavieraiden onnenhetket.

  Näin tilaat kiitoskortit netistä

  Klikkaa kiitoskorttivalikoimaan

  Katso valikoima

  Klikkaa kiitoskorttivalikoimaan. Paljon uusia ihania malleja!

  Valitse korttimalli

  Valitse korttimalli

  Paina suodatimen valikosta haluamasi määrä, malli ja koko.

  Valitse mallipohja

  Valitse mallipohja

  Valitse, millaiseen pohjaan haluat kuvasi liittää.

  Lisää kuva ja teksti

  Lisää kuva ja teksti

  Viimeistele korttisi omalla kuvalla ja tekstillä.

  Kiitoskortit: hyvä tietää

  Milloin kiitoskortit kuuluu lähettää?

  Etiketin mukaan kiitoskortit on hyvä lähettää kuukauden sisällä juhlista. Mutta mikään ei estä kiittämästä vaikka puolen vuoden päästä, jos kiitoskortit syystä tai toisesta unohtuvat. Juhlia on mukava muistella myöhemminkin!

  Voiko kiitoskortit lähettää puhelimesta?

  Kyllä voi. Lataa kätevä ifolor-sovellus puhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta. Valitse Kuvakortit » Postikortti suoraan postiin (Android) tai Postikortti kännykästä (iOS). Suunnittele kortti omasta kuvasta ja me lähetämme kiitoskortit puolestasi suoraan vastaanottajille.

  Lataa ifolor-sovellus iOS-laitteille »
  Lataa ifolor-sovellus Androidille »

  Voinko suunnitella jokaiselle vieraalle erilaisen kiitoskortin?

  Kyllä voit. Valitse silloin joku yksittäin tilattavista korttimalleistamme: Taitekortti, Panoraamataitekortti, Jättikortti tai Jättitaitekortti. Voit valita kiitoskorttiin ne kuvat, jotka juuri tälle vieraalle ovat merkityksellisimmät.