• Kauniit ja persoonalliset kiitoskortit ifolorilta Kauniit ja persoonalliset kiitoskortit ifolorilta

  Kiitä persoonallisesti kuvalla!

  kiitoskortit-valiviiva

  Hyvät juhlat huipentuvat kiitokseen. Persoonallisimmat kiitoskortit teet omista kuvistasi. Kuvakortit 10 kpl/setti alkaen

  alk. alk. per-item

  Elämän polulla eteenpäin!

  Rippijuhlien kiitoskortit

  Yleensä rippikiitoskorttiin päätyy perinteinen potrettikuva juhlasankarista. Sellaiset voi helposti ottaa itse. Meiltä löydät kuvaasi paljon valmiita rippikiitoksiin sopivia korttipohjia. Hyvistä kuvista on helppo teettää kauniit kiitoskortit! Katso kuvausvinkit rippijuhliin.

  Klassinen kuvakortti

  Klassinen taitekortti

  Panoraamataitekortti, yksittäin

  Happily married!

  Hääjuhlien kiitoskortit

  Vieraat tekevät hääpäivästänne juhlan, joka muistetaan lämmöllä. Kauniit hääkiitoskortit kruunaavat täydellisen juhlapäivän. Korttikuvaksi voit valita yhden tai tehdä kollaasin hääpäivän tärkeistä hetkistä.

  Klassinen taitekortti

  Neliötaitekortti

  Klassinen kuvakortti

  Elämä edessä!

  Ylioppilaskortit ja valmistujaisten kiitoskortit

  Valkolakki päähän ja kuvaamaan! Tyylikkäät yo-kiitoskortit syntyvät kuvasta, jossa saa olla juhlasankarin persoona pelissä. Katso tarkkaan lipan asento, ettei lakin varjo pilaa hyvää kuvaa. Lue kuvausvinkki ylioppilaskuvaan.

  Klassinen kuvakortti

  Taitekortti, yksittäin

  Klassinen taitekortti

  Pieni ihme!

  Vauvakortit ja ristiäisten kiitoskortit

  Muista kiitoskortilla uutta vauvaa muistaneita, joiden onnittelut ilahduttivat koko perhettä. Kuvakortti on ihana tapa ilmoittaa vauvan nimestä myös heille, jotka eivät olleet ristiäisissä. Kurkkaa täältä lisää vauvakortti-ideoita.

  Postikortti

  Neliötaitekortti

  Klassinen kuvakortti

  Oliko ikimuistettavat pidot?

  Tee kiitoskortit juhlakuvistasi

  Juhlitko pyöreitä ystäviesi kanssa? Miten kiittää juhlavieraita kesän parhaasta illanvietosta? Kokoa kuvat kollaasiksi jättikorttiin ja lähetä kiitoskortit ystävillesi muistoksi!

  Jättikortti

  Klassinen kuvakortti

  Postikortti

  Kiitoskortit: hyvä tietää

  Milloin kiitoskortit kuuluu lähettää?

  Etiketin mukaan kiitoskortit on hyvä lähettää kuukauden sisällä juhlista. Mutta mikään ei estä kiittämästä vaikka puolen vuoden päästä, jos kiitoskortit syystä tai toisesta unohtuvat. Juhlia on mukava muistella myöhemminkin!

  Voiko kiitoskortit lähettää puhelimesta?

  Kyllä voi. Lataa kätevä ifolor-sovellus puhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta. Valitse Kuvakortit » Postikortti suoraan postiin (Android) tai Postikortti kännykästä (iOS). Suunnittele kortti omasta kuvasta ja me lähetämme kiitoskortit puolestasi suoraan vastaanottajille.

  Lataa ifolor-sovellus iOS-laitteille »
  Lataa ifolor-sovellus Androidille »

  Voinko suunnitella jokaiselle vieraalle erilaisen kiitoskortin?

  Kyllä voit. Valitse silloin joku yksittäin tilattavista korttimalleistamme: Taitekortti, Panoraamataitekortti, Jättikortti tai Jättitaitekortti. Voit valita kiitoskorttiin ne kuvat, jotka juuri tälle vieraalle ovat merkityksellisimmät.