Kauniit ja persoonalliset kutsukortit ifolorilta

Kiitä persoonallisesti kuvalla!

kuvakortteja-valiviiva

Hyvät juhlat huipentuvat kiitokseen. Persoonallisimmat kiitoskortit teet omista kuvistasi. Kuvakortit 10 kpl/setti alkaen

alk. per-item alk.

Elämän polulla eteenpäin!

Rippijuhlien kiitoskortit

Yleensä rippikiitoskorttiin päätyy perinteinen potrettikuva juhlasankarista. Sellaiset voi helposti ottaa itse. Meiltä löydät kuvaasi paljon valmiita rippikiitoksiin sopivia korttipohjia. Hyvistä kuvista on helppo teettää kauniit kiitoskortit! Katso kuvausvinkit rippijuhliin.

Klassinen kuvakortti

Klassinen taitekortti

Panoraamataitekortti, yksittäin

Happily married!

Hääjuhlien kiitoskortit

Vieraat tekevät hääpäivästänne juhlan, joka muistetaan lämmöllä. Kauniit hääkiitoskortit kruunaavat täydellisen juhlapäivän. Korttikuvaksi voit valita yhden tai tehdä kollaasin hääpäivän tärkeistä hetkistä.

Klassinen taitekortti

Neliötaitekortti

Klassinen kuvakortti

Elämä edessä!

Ylioppilaskortit ja valmistujaisten kiitoskortit

Valkolakki päähän ja kuvaamaan! Tyylikkäät yo-kiitoskortit syntyvät kuvasta, jossa saa olla juhlasankarin persoona pelissä. Katso tarkkaan lipan asento, ettei lakin varjo pilaa hyvää kuvaa. Lue kuvausvinkki ylioppilaskuvaan.

Klassinen taitekortti

Taitekortti, yksittäin

Klassinen kuvakortti

Pieni ihme!

Vauvakortit ja ristiäisten kiitoskortit

Muista kiitoskortilla uutta vauvaa muistaneita, joiden onnittelut ilahduttivat koko perhettä. Kuvakortti on ihana tapa ilmoittaa vauvan nimestä myös heille, jotka eivät olleet ristiäisissä. Kurkkaa täältä lisää vauvakortti-ideoita.

Postikortti

Neliötaitekortti

Klassinen kuvakortti

Oliko ikimuistettavat pidot?

Tee kiitoskortit juhlakuvistasi

Juhlitko pyöreitä ystäviesi kanssa? Miten kiittää juhlavieraita kesän parhaasta illanvietosta? Kokoa kuvat kollaasiksi jättikorttiin ja lähetä kiitoskortit ystävillesi muistoksi!

Jättikortti

Klassinen kuvakortti

Postikortti

Kiitoskortit: hyvä tietää

Milloin kiitoskortit kuuluu lähettää?

Etiketin mukaan kiitoskortit on hyvä lähettää kuukauden sisällä juhlista. Mutta mikään ei estä kiittämästä vaikka puolen vuoden päästä, jos kiitoskortit syystä tai toisesta unohtuvat. Juhlia on mukava muistella myöhemminkin!

Voiko kiitoskortit lähettää puhelimesta?

Kyllä voi. Lataa kätevä ifolor-sovellus puhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta. Valitse Kuvakortit » Postikortti suoraan postiin (Android) tai Postikortti kännykästä (iOS). Suunnittele kortti omasta kuvasta ja me lähetämme kiitoskortit puolestasi suoraan vastaanottajille.

Voinko suunnitella jokaiselle vieraalle erilaisen kiitoskortin?

Kyllä voit. Valitse silloin joku yksittäin tilattavista korttimalleistamme: Taitekortti, Panoraamataitekortti, Jättikortti tai Jättitaitekortti. Voit valita kiitoskorttiin ne kuvat, jotka juuri tälle vieraalle ovat merkityksellisimmät.