Tallenna häämuistot ifolorin kuvatuotteisiin Tallenna häämuistot ifolorin kuvatuotteisiin

Omannäköiset häät kutsuista kiitoksiin

Omannäköiset häät kutsuista kiitoksiin

Ennen häitä

Viritä vieraat juhlatunnelmaan omista kuvista tehdyillä hääkutsuilla ja save the date -korteilla

Näin teet persoonalliset Save the date -kortit

Häät on odotettu uutinen lähipiirille. Häävieraat arvostavat etukäteisinfoa hääjuhlan ajankohdasta, etenkin jos häitä juhlitaan vilkkaimman lomakauden aikaan. Näillä vinkeillä loihdit kauniit kortit omista kuvista ja varmistat, että mahdollisimman moni pääsee paikalle.

Upeat hääkutsukortit – 5 eri tyyliä

Onko aika suunnitella hääkutsut? Jo Save the date -kortin tyyli voi johdattaa siihen, millainen juhla on tulossa. Sama teema voi jatkua virallisissa kutsukorteissa, ohjelma-, menu- ja plaseerauskorteissa sekä kiitoskorteissa. Autamme luomaan yhtenäisen kokonaisuuden – näillä ideoilla voit tehdä hääkortit itse.
 

Polttarikirjasta ohjelmanumero häihin

Polttareissa sattuu ja tapahtuu. Monen morsiamen ja sulhasen sydän hypähtää, kun he näkevät häävastaanoton pöydällä kuvakirjat polttareistaan. Voiko polttarikirjan laittaa häävieraiden selattavaksi? Helpotus on suuri, jos polttarikirja on hyvällä maulla tehty.

Häiden päivämäärä lyöty lukkoon, mutta valokuvaaja puuttuu?

Venuu.fi tarjoaa kattavan valikoiman valokuvaajia, joiden avulla varmistat, että päivän tärkeimmät hetket ovat ikuistettuna taatusti laadukkaisiin kuviin! Tutustu täältä hääkuvaajiin.

Hääjuhlassa

Suunnittele kauniit koristeet hääjuhlaan itse - katso ideat

Kattausvinkki: 4 tapaa hyödyntää omia kuvia

Miten saada persoonallista ilmettä juhlapöydän kattaukseen? Inspiroidu ja loihdi persoonallinen kattaus ifolorin kuvatuotteilla. Kauniit kattauskoristeet ja tyylikkäät paikkakortit syntyvät yllättävän helposti.

Hääparin tarina kuvina - ihania kuvaideoita häihin

Kukapa ei haluaisi omannäköisiä häitä. Tähän artikkeliin olemme koonneet ideoita, miten tuotte tarinanne esille hääjuhlassa ja hääpaikan koristelussa.

Häiden jälkeen

Hääpäivä on hetkiä - tallenna tärkeimmät niistä itselle ja lahjaksi

Valokuvakirja muistoksi häistä

Hääpäivänä otetaan jopa enemmän kuvia kuin minään muuna päivänä. Kokoamalla kuvat yksiin kansiin hääpäivän tunnelmiin pääsee sukeltamaan yhä uudestaan. Lue vinkit tyylikkääseen hääkuvakirjaan.

Hääpäivä on tärkeä niin hääparille itselleen kuin läheisille ja ystäville. Tallenna muistot valmisteluista hääpäivään kuvakirjaan. Kuvakorteilla teet häistänne persoonalliset, kun Save the Date -kortit, varsinaiset hääkutsut sekä häiden menu- ja ohjelmakortit ovat samaa tyyliä. Hääparin tarina on tärkeässä roolissa juhlapäivänä ja valokuvilla tarinan voi kertoa monella tavoin. Täydellisen päivän kruunaa hääkuvista tehdyt kiitoskortit vieraille sekä lahjat kaasoille ja bestmaneille. Näin upean päivän muistot säilyvät mielessä koko loppuelämän.

Usein kysyttyä häätuotteista

Mikä on hyvä hääohjelman mallipohja?

Vinkkimme hääohjelman tekoon:

  • Nettisivuillamme on paljon erilaisia mallipohjia, mutta jos haluat suunnitella korttisi itse ja käyttää haluamiasi fontteja, hääohjelmakortit kannattaa tilata Designer-ohjelmalla. Lataa se ilmaiseksi tietokoneellesi täältä.
  • Valikoimassamme on sekä avattavia taitekortteja, jotka pysyvät pystyssä itsekseen sekä yksipuolisia kortteja, jotka voi kehystää tai laittaa pöydälle makaamaan.
Mikä taulu sopii hääkuvalle?

Suosituimmat mallimme hääkuvatauluksi ovat:

Tutustu eri malleihin täällä.

Huom. Mitä suurempi taulu, sitä näyttävämpi se on. Mittaa taulun paikka ennen tilaamista, jotta saat juuri haluamasi kokoisen katseenvangitsijan seinällesi.