Toimituskulut 0 euroa kaikkiin tilauksiin 8.12. klo 24 saakka. Katso joulun viimeiset tilauspäivät » 

 • Häiden kutsukortit ja hääkuvakirja

  Hääinspiraatiota: Omannäköiset häät kutsuista kiitoksiin

  Hääpäivä on tärkeä niin hääparille itselleen kuin läheisille ja ystäville. Tallenna muistot valmisteluista hääpäivään kuvakirjaan. Kuvakorteilla teet häistänne persoonalliset, kun Save the Date -kortit, varsinaiset hääkutsut sekä häiden menu- ja ohjelmakortit ovat samaa tyyliä. Hääparin tarina on tärkeässä roolissa juhlapäivänä ja valokuvilla tarinan voi kertoa monella tavoin. Täydellisen päivän kruunaa hääkuvista tehdyt kiitoskortit vieraille sekä lahjat kaasoille ja bestmaneille. Näin upean päivän muistot säilyvät mielessä koko loppuelämän.

  Häiden suosikkituotteet

  Näyttävä taulu hääkuvasta

  alk. alk. per-item

  Hääkuvakirja muistoksi häistä

  alk. alk. per-item

  Kauniit hääkiitoskortit

  alk. alk. per-item

  Hääkutsukortit & Save the Date

  Vastasit KYLLÄ, ihanaa! Kun hääpaikka on varattu, on aika kertoa tulevista häistä myös muille. Omannäköiset hääkutsut ja Save the date -kortit ovat jokaisen hääparin toiveena. Valokuvasta suunnitellut kutsukortit ovat juuri teidän näköiset ja kertovat jotain hääparista itsestään tai vinkkaavat juhlateemasta. Suunnittele hääkutsut itse tai hyödynnä valmiita korttimallejamme!
   

  alk. alk. per-item

  Upeat hääkortit

  Millainen juhla, sellaiset kortit. Suunnittelimme viisi erilaista hääkorttiteemaa. Mikä on suosikkisi?

  Save the Date -kortit

  Häät on odotettu uutinen lähipiirille. Vihjaa tulevasta juhlapäivästänne hauskalla kuvalla. 

  Kuvatuotteet häihin

  Valokuvat kertovat hääparin tarinan. Koristele hääpaikka valokuvilla hääparin alkutaipaleelta: ensimmäisestä matkasta, yhteisistä muistoista ja hetkistä ystävien kanssa. Kurkkaa ideoita hääpaikan koristeluun kuvilla ja tuo kuvamuistot osaksi ikimuistoista päivää.
   

  alk. alk. per-item

  Kuvatuoteideoita häihin

  Kukapa ei haluaisi omannäköisiä häitä. Valokuvilla voi tuoda hääparin tarinan esille juhlapäivänä monella tavalla - pienellä vaivalla ja budjetilla.  

  Polttarikirjasta ohjelmanumero häihin

  Millaisen polttarikirjan hääpari haluaa? Hyvällä maulla tehdyn, tietenkin. Kokosimme vinkit, joiden avulla teet polttarikirjan yllätykseksi hääparille. 

  Taulu hääkuvasta

  Hääkuva seinälle upeana sisustustauluna

  Hääpäivän kuvat ovat liian tärkeitä unohtuakseen tietokoneen kansioon. Teetä hääkuvasta näyttävä taulu seinälle. Hääkuville löytyy monta erilaista tauluvaihtoehtoa mm. alumiinitaulu, akryylilasitaulu tai galleriataulu.
   

  alk. alk. per-item

  Hääkuvat vievät ihaniin hetkiin yhä uudestaan

  ”Hääpäivä oli elämäni onnellisin ja minulle oli tärkeää jakaa kokemus läheisteni kanssa. Halusin suunnitella persoonalliset kiitoskortit itse. Ammattilaisen ottamat kuvat hääpäivästä olivat niin upeita, että tein niistä muistoksi muitakin kuvatuotteita”, Sanna Gerber kertoo.

  Hääkuvakirja

  Tallenna hääpäivän muistot kuvakirjaksi

  Kuvakirja hääkuvista kruunaa tärkeän päivän. Kun hääpäivän muistot on tallennettu yksiin kansiin, voit fiilistellä päivää yhä uudestaan. Hääkuville suosittelemme valokuvapaperille tehtyä Premium-kuvakirjaa tai suosittua Deluxe-kuvakirjaa.
   

  alk. alk. per-item

  7 vinkkiä tyylikkääseen hääkirjaan

  Hääpäivänä otetaan jopa enemmän kuvia kuin minään muuna päivänä. Kokoamalla kuvat yksin kansiin hääpäivän tunnelmiin pääsee sukeltamaan yhä uudestaan.