Persoonalliset äitienpäivälahjat omista kuvista Persoonalliset äitienpäivälahjat omista kuvista

Persoonalliset äitienpäivälahjat omista kuvista

Äitienpäivää vietetään 12.5.2024. Mitä lahjaksi äidille, jolla on jo kaikkea? Omista kuvista tehdyllä lahjalla onnittelet maailman tärkeintä äitiä erityisellä tavalla. Muista äitienpäivänä myös mummia ihanalla kuvalahjalla. Meiltä löytyy persoonallinen lahja ihan jokaiselle äitihahmolle. Ja jotta yllätys onnistuu, lahjat ja kortit kannattaa tilata hyvissä ajoin. Katso täältä viimeiset tilauspäivät äitienpäiväksi ja ilahduta ikimuistoisesti.

Lahjaideat äidille

Äitienpäivän suosikkilahja vuodesta toiseen on kuvamuki. Kuva mukissa tuo iloa äidin aamuun ei vain juhlapäivänä, vaan ihan joka päivä. 

Yllätä äiti t-paidalla, jonka jujuna on just se kuva. Laadukkaasta Reilun kaupan luomupuuvillasta tehdystä paidasta tulee hetkessä äidin lempivaate. 

Rasia täynnä mummin lempiherkkuja ja kannessa kuva, joka saa hymyn huulille. Kauniin rasian voi tilata pyöreänä, suorakulmaisena tai sydämenmuotoisena.

Laita äiti palasiksi. Äitienpäivän puuhana hänellä on koota palapeli, jonka kuvasta paljastuu hauska yhteinen hetki vaikkapa lomareissulta.

Usein juuri äiti tekee kuvakirjan lapsilleen - entäpä jos tällä kertaa yllättäisit äidin? Hienompaa lahjaa on vaikea keksiä.

Onko joku tietty kuva äidille erityisen rakas? Tilaa meiltä valmiiksi kehystetty juliste ja anna lahjaksi äitienpäivänä! Kuva tärkeimmistä tuo iloa päiviin.

Lisää inspiraatiota äitienpäiväksi

Katso videolta 3 nerokasta lahjaideaa äidille

Mitä jos äidin paketista paljastuisi yllätys yllätyksen perään? Näitä lahjaideoita äiti rakastaa takuulla!

10 tapaa muistaa mummia äitienpäivänä

Mietitkö tapaa, jolla ilahduttaa mummia äitienpäivänä? Vastaus löytyy lähempää kuin uskotkaan, nimittäin puhelimestasi. 

Ihanat äitienpäivälahjat lapselta

Äitienpäivälahja lapselta onnistuu aikuisen avustuksella, ja itse tehty kortti tai lahja saa takuulla hymyn äidin huulille.

Näin pääset alkuun

240x145_icon_1 900x245_mobile-icon_1

Valitse kuvat

Valitse kuvat kamerasta, puhelimesta ja pilvestä, ja kokoa ne yhteen paikkaan.

240x145_icon_2 900x245_mobile-icon_2

Valitse tuote

Suunnittele tuotteesi Designer-ohjelmalla, ifolor-sovelluksella tai nettisivuilla. Valitse vain tuote ja mallipohja.

240x145_icon_3 900x245_mobile-icon_3

Lähetä tilaus

Lisää kuvatuote ostoskoriin ja tee tilaus.

240x145_icon_4 900x245_mobile-icon_4

Ihaile lopputulosta

Lähetämme kuvatuotteesi sinulle muutaman päivän kuluttua.

Äitienpäivä: hyvä tietää

Mistä äitienpäivän viettoperinne tulee?

Äitienpäivää vietetään ympäri maailmaa, mutta sen juuret ovat Yhdysvalloissa. Ensimmäistä "virallista" äitienpäiväjuhlaa vietettiin Philadelphiassa vuonna 1908, ja muutama vuosi myöhemmin vuonna 1914 Yhdysvaltain presidentti Woodrow Wilson julisti äitienpäivän kansalliseksi juhlapäiväksi.

Suomessa äitienpäivää vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 1918, kylläkin vain yhdellä paikkakunnalla, Alavieskassa. Vuonna 1947 äitienpäivä vahvistettiin viralliseksi liputuspäiväksi.

Milloin äitienpäivää vietetään?

Äitienpäivää vietetään 12.5.2024 eli toukokuun toisena sunnuntaina, jolloin sitä on vietetty jo vuodesta 1927 lähtien.

Tiesitkö, että äitienpäivän ajankohta vaihtelee eri maissa? Esimerkiksi Norjassa sitä vietetään helmikuun toisena sunnuntaina, Ranskassa toukokuun neljäntenä sunnuntaina ja Iso-Britanniassa maaliskuussa.

Venäjällä äitienpäivä on marraskuun viimeisenä sunnuntaina, mutta äitejä juhlitaan myös kansainvälisenä naistenpäivänä, maaliskuun 8. päivänä. Serbiassa äitienpäivää juhlitaan joulukuussa ja se on osa juhlapyhien putkea, johon kuuluvat myös lastenpäivä ja isänpäivä.

Toukokuun toisena sunnuntaina äitienpäivää vietetään Suomen lisäksi myös muun muassa Saksassa, Kreikassa, Islannissa ja Sveitsissä.

Lähde: Studio55.fi, Wikipedia.

Mikä on suosituin äitienpäiväkortti?

Omista valokuvista tehdyt äitienpäiväkortit ovat yleistyneet vuosi vuodelta. Puoliso ja lapset tilaavat onnittelukortin äidille usein lasten kuvista tai perheen yhteisestä muistosta. Äidit tilaavat äitienpäiväkortin mummille eli omalle äidilleen, ja silloin kortissa on kuva lapsista tai edelliseltä mummolareissulta.

Suosituin äitienpäivän korttimalli on Kukkakehys.

Milloin pitää tilata äitienpäivälahjat ifolorilta?

Äitienpäivälahjat kannattaa tilata hyvissä ajoin, viimeistään kaksi viikkoa ennen äitienpäivää.