Asiakaspalvelu on auki la-ma klo 9–17

 • Parhaat äitienpäivälahjat syntyvät yhteisistä hetkistä

  Tilaa persoonallinen äitienpäivälahja omista kuvistasi

  Äitienpäivänä hemmotellaan valkovuokoilla, itse tehdyllä aamiaisella ja yhteisillä hetkillä. Mutta mitä lahjaksi äidille, mummille tai anopille? Jotain tosi yllättävää ja persoonallista? Tärkeästä kuvamuistosta tehty herkullinen suklaarasia, taulu, onnittelukortti tai perhekuvista koottu kuvakirja on täydellinen lahja. Katso lahjavinkit äitienpäiväksi, tilaa helposti ja ilahduta ikimuistoisesti!

  Äitienpäivänä hemmotellaan valkovuokoilla, itse tehdyllä aamiaisella ja yhteisillä hetkillä. Mutta mitä lahjaksi äidille, mummille tai anopille? Jotain tosi yllättävää ja persoonallista? Tärkeästä kuvamuistosta tehty herkullinen suklaarasia, taulu, onnittelukortti tai perhekuvista koottu kuvakirja on täydellinen lahja. Katso lahjavinkit äitienpäiväksi, tilaa helposti ja ilahduta ikimuistoisesti!

  Lahjaideat äidille

  Lahjaideat mummille

  Äitienpäiväkortit

  Äitienpäivän suosikkilahjat

  Maukas lahjauutuus

  Kotimaista suklaata ja ilahduttava kuvamuisto samassa paketissa – tällä lahjalla onnistut varmasti! Suklaarasian voi tilata helposti myös suoraan vastaanottajan postilaatikkoon.

  17,95 EUR

  Kuvakirja äidille

  Usein juuri äiti tekee kuvakirjan lapsilleen - entäpä jos tällä kertaa yllättäisit äidin? Hienompaa lahjaa on vaikea keksiä.

  alk. alk. per-item

  Hurmaa äiti kortilla

  Unohda tusinakortit ja tee sydämellinen äitienpäiväkortti kuvasta, joka kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

  alk. alk. per-item

  Nopeat äitienpäivälahjat

  Rakas kuva akryylikehyksessä

  Teetä äidin suosikkikuva ja laita se kauniiseen koristeakryylikehykseen. Kehys on kätevä, sillä siihen voi vaihtaa uuden kuvan koska vaan.

  alk. alk. per-item

  Äidin oma muki

  Resepti parempiin aamuihin ja iloisempiin iltapäiväkahveihin on simppeli: Poimi kuvavirrasta suosikki-ilme ja tee siitä kuvamuki!
   

  alk. alk. per-item

  Kollaasitaulu äidin rakkaista

  Iloista taidetta päivänsankarin seinälle! Kurkkaa helpot niksit kollaasitaulun tekemiseen ja tee taideteos, joka tuo muistot mieleen joka päivä. Kuvan taulun malli on metallitaulu.
   

  alk. alk. per-item

  Äitienpäiväkortti äidille ja mummille

  Kuvaterveiset äitienpäiväkortissa

  Äidit ja mummit rakastavat kuvia. Kokoa touhukkaat hetket ja lämpöisimmät muistot isoon kollaasikorttiin. Äitienpäiväkortti vie lämpimät kuvaterveiset myös kauempana asuvalle mummille.

  alk. 4,99 EUR

  Lisää lahjaideoita äitienpäiväksi

  On monta tapaa ilahduttaa äitiä ja mummia äitienpäivänä. Inspiraatioartikkeleistamme löydät lisää vinkkejä äitienpäiväkortteihin ja -lahjoihin.

  Kerro se kuvalla!

  5 koskettavaa lahjaideaa äidille

  Aika kiitää ohi kiihtyvällä vauhdilla, mutta onneksi ajan saa pysäytettyä valokuviin! Ilahduttakaa äitiä pienellä kuvakirjasella, runokortilla tai paketillisella neliökuvia.

  Runoja äitienpäiväkorttiin

  Mitä onnittelutekstiksi korttiin? Täältä löydät äitienpäivävärssyjä, joista voit valita sopivimman.

  10 helppoa äitienpäiväkortti-ideaa

  Persoonalliseen onnittelukorttiin et tarvitse saksia tai liimaa, vaan kuvan ja pari kaunista sanaa.

  Askartele äitienpäivälahja lasten kanssa – 4 kivaa ideaa

  Lasten itse askartelemat lahjat saavat äidin sydämen läikähtämään, ja lapsista on kivaa tehdä lahjoja äidille tai mummille. Ideoimme neljä askarteluideaa, jotka voit tehdä yhdessä lasten kanssa. Mukana on myös pari askarreltavaa lahjaideaa, jotka voi postittaa kauempana asuvalle mummille.

  Lahjaideat mummille

  10 lahjaideaa mummille

  Isoäidit rakastavat valokuvia! Kokosimme 10 lahjaideaa, joissa pääasiassa ovat kuvat.

  Kuusi asiaa, jotka voit oppia isoäidiltäsi

  Kysyimme äitienpäivän kunniaksi, mitkä ovat sinun parhaimmat isoäidiltäsi saamasi opit, ja näin te vastasitte.

  Äitienpäivä: hyvä tietää

  Mistä äitienpäivän viettoperinne tulee?

  Äitienpäivää vietetään ympäri maailmaa, mutta sen juuret ovat Yhdysvalloissa. Ensimmäistä "virallista" äitienpäiväjuhlaa vietettiin Philadelphiassa vuonna 1908, ja muutama vuosi myöhemmin vuonna 1914 Yhdysvaltain presidentti Woodrow Wilson julisti äitienpäivän kansalliseksi juhlapäiväksi.

  Suomessa äitienpäivää vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 1918, kylläkin vain yhdellä paikkakunnalla, Alavieskassa. Vuonna 1947 äitienpäivä vahvistettiin viralliseksi liputuspäiväksi.

  Milloin äitienpäivää vietetään?

  Äitienpäivää vietetään 9.5.2021 eli toukokuun toisena sunnuntaina, jolloin sitä on vietetty jo vuodesta 1927 lähtien.

  Tiesitkö, että äitienpäivän ajankohta vaihtelee eri maissa? Esimerkiksi Norjassa sitä vietetään helmikuun toisena sunnuntaina, Ranskassa toukokuun neljäntenä sunnuntaina ja Iso-Britanniassa maaliskuussa.

  Venäjällä äitienpäivä on marraskuun viimeisenä sunnuntaina, mutta äitejä juhlitaan myös kansainvälisenä naistenpäivänä, maaliskuun 8. päivänä. Serbiassa äitienpäivää juhlitaan joulukuussa ja se on osa juhlapyhien putkea, johon kuuluvat myös lastenpäivä ja isänpäivä.

  Toukokuun toisena sunnuntaina äitienpäivää vietetään Suomen lisäksi myös muun muassa Saksassa, Kreikassa, Islannissa ja Sveitsissä.

  Lähde: Studio55.fi, Wikipedia.

  Mikä on suosituin äitienpäiväkortti?

  Omista valokuvista tehdyt äitienpäiväkortit ovat yleistyneet vuosi vuodelta. Isä ja lapset tilaavat onnittelukortin äidille usein lasten kuvista tai perheen yhteisestä muistosta. Äidit tilaavat äitienpäiväkortin mummille eli omalle äidilleen, ja silloin kortissa on kuva lapsista tai edelliseltä mummolareissulta.

  Suosituin äitienpäivän korttimalli on Kirsikankukat, valkoinen

  Milloin pitää tilata äitienpäivälahjat ifolorilta?
  Katso tästä äitienpäivän tilauspäivät

  Mitä aiemmin sen parempi. Silloin säästyt viime hetken stressiltä.

  Viimeiset tilauspäivät:

  Kuvatyyny ja -peitto 21.4.

  Premium-kuvakirjat, Kuvakirjanen ja Deluxe A3 -kuvakirjat, metallitaulu 75x100 ja 80x80 cm 25.4.

  Kortit, jotka haluat postittaa 26.4.

  Deluxe- ja Soft-kuvakirjat 28.4.

  Valokuvat värifilmistä 28.4.

  Suklaarasia 29.4.

  Spiral-kuvakirjat, kuvakalenterit, taulut ja julisteet, kuvalahjat (pl. suklaarasia, kuvapeitto ja -tyyny), kortit annettavaksi sekä painettu lahjakortti 2.5.

  Valokuvat digikuvista 2.5.

  Lahjakortti (PDF) 7.5. klo 17.