Ideoita eri tilanteisiin

Tälle sivulle olemme koonneet ideoita juhliin ja ajankohtaisiin teemoihin. Myös inspiraatiosivuiltamme löytyy yli 200 artikkelia siitä, mitä kaikkea kuvista voi teettää ja miten ottaa parempia kuvia.

Häät

Hääpäivä on tärkeä niin hääparille itselleen kuin läheisille ja ystäville. Tallenna muistot valmisteluista hääpäivään kuvakirjaan. Kuvakorteilla teet häistänne persoonalliset, kun Save the Date -kortit, varsinaiset hääkutsut sekä häiden menu- ja ohjelmakortit ovat samaa tyyliä. Hääparin tarina on tärkeässä roolissa juhlapäivänä ja valokuvilla tarinan voi kertoa monella tavoin. Täydellisen päivän kruunaa hääkuvista tehdyt kiitoskortit vieraille sekä lahjat kaasoille ja bestmaneille. Näin upean päivän muistot säilyvät mielessä koko loppuelämän.
 

Vauva

Vauva-aika perheessä on ainutlaatuinen ajanjakso: täynnä iloa ja onnea uudesta perheenjäsenestä, mutta myös touhua ja tohinaa uuden opettelun äärellä. Jo ennen vauvan syntymää kannattaakin varautua siihen, että vauvat kasvavat ja kehittyvät nopeasti, ja vauvan ensimmäinen vuosi kiitää ohi kuin siivillä. Onneksi vauvavuoden kallisarvoiset hetket voi tallentaa kuviin: seinälle voi teettää vaikkapa kollaasitaulun, ja lisäksi vauvakorttien ja kuvakirjojen avulla myös kaukaisemmat sukulaiset ja ystävät pääsevät seuraamaan vauvan kasvua.
 

Syntymäpäivä

Juhlat tulossa, mutta lahjaidea hukassa? Ei hätää, sinulla on jo puhelin puolillaan syntymäpäivälahjoja. Valitse sieltä kuvista parhaat hetket ja tilaa meiltä persoonallinen lahja synttärisankarille.
 

Kutsukortit

Viritä vieraat juhlatunnelmaan persoonallisilla kutsukorteilla! Meiltä löydät kutsukorttimallit joka tilaisuuteen: ylioppilasjuhliin, häihin, syntymäpäiville, rippijuhliin tai ristiäisiin.
 

Kiitoskortit

Hyvät juhlat huipentuvat kiitokseen. Persoonallisimmat kiitoskortit teet omista kuvistasi. Meiltä löydät paljon valmiita kiitoskorteiksi sopivia korttipohjia.
 

Ystävänpäivä

Ystävien kanssa vietetyt hetket ovat elämän suola. Pitkästä ystävyydestä muistoja kertyy roppakaupalla. Ystävänpäivä on joka päivä, mutta helmikuun 14.2. on hyvä päivä kertoa ystävälle, miten tärkeä hän on. Kerro se kuvalla. Kokosimme vinkkejä, miten yllätät ystäväsi kuvalahjalla.
 

Pääsiäiskortit

Iloiset kevätterveiset piristävät pimeän talven jälkeen! Ilahduta pääsiäiskortilla naapuria, kummitätiä ja tervehdi kuvakortein myös kauempana asuvia sukulaisia ja ystäviä. Pääsiäiskorteissa leikitellään keltaisella väreillä ja kevään merkeillä, pajunoksilla, narsisseilla, tipuilla ja pupuilla. Juhlitaan lisääntyvää valoa!
 

Äitienpäivä

Äitienpäivänä hemmotellaan valkovuokoilla, itse tehdyllä aamiaisella ja yhteisillä hetkillä. Mutta mitä lahjaksi äidille? Jotain tosi yllättävää ja persoonallista? Tärkeästä kuvamuistosta tehty taulu, onnittelukortti tai perhekuvista koottu kuvakirja on täydellinen lahja. Katso lahjavinkit äidille ja mummille, tilaa helposti netissä ja yllätä!
 

Isänpäivä

Hetket isän kanssa ovat parhaita! Kokosimme isänpäivälahjaideoita, joilla kerrot isälle, miten supertärkeä hän on. Itse tehty kuvakirja yhteisistä seikkailuista, kuvamuki koristettuna suosikkityypeillä tai hauska isänpäiväkortti ovat takuuvarma tapa saada isä iloiseksi.
 

Joulu

Anna joululahjaksi muistoja - kuvakirja yhteisistä hetkistä, taulu lempikuvasta tai seinäkalenteri tulevalle vuodelle. Arkisetkin kuvat käyvät, sillä tärkeintä ovat yhteiset hetket ja tunne, jonka lahja antaa. Yllätä läheisesi jouluna omista kuvista tehdyillä joululahjoilla!
 

Joulukortit

Kun tilaat joulukortit omalla kuvalla, voit olla varma, että kortin vastaanottaja ilahtuu muistamisesta. Henkilökohtaisesta tervehdyksestä välittyy aito tunne. Kuvalla lapsista, lemmikistä tai muusta perheenjäsenestä tuot kortin saajalle takuuvarmasti hyvän joulumielen.