Kauniit ja persoonalliset kutsukortit ifolorilta

Kauniit ja persoonalliset kutsukortit

kutsukortit-valiviiva

Viritä vieraat juhlatunnelmaan persoonallisilla kutsukorteilla!
Kuvakortit 10 kpl/setti alkaen

alk. per-item alk.

Juhlistetaan rakkautta!

Hääkutsut ja Save the date -kortit

Tahdon! Kuvalliset hääkutsut ja Save the date -kortit ovat superromanttisia! Kuva voi olla rohkeasti hääparin näköinen tai kollaasi kuvia, jotka paljastavat häiden teeman. Sisäsivuilla on hyvin tilaa hääkutsutekstille ja yksittäin tilattaviin taitekortteihin saat lisättyä ajo-ohjeen kuvana. Tilaa hääkutsut netistä helposti ja edullisesti!

Klassinen taitekortti

Neliötaitekortti

Taitekortti, yksittäin

Nuoren oma juhla

Rippikutsut valokuvista

Konfirmaatiopäivänä nuoren aikuistumista juhlitaan yhdessä perheen, lähisuvun ja ystävien kesken. Tee kutsukortit rippijuhliin nuoren valokuvasta – tuoreesta tai ajasta, jolloin hän oli vielä pieni. Miten nopeasti hän onkaan kasvanut! Meiltä löydät valmiit kutsukorttipohjat rippijuhliin. 

Klassinen kuvakortti

Klassinen taitekortti

Klassinen kuvakortti

Vauva tuli!

Ristiäiskutsut vauvan ensimmäisiin juhliin

Pienokainen saa nimen! Kutsu kummit, sukulaiset ja ystävät ristiäisiin hellyttävällä kastekutsukortilla, jossa on kuva vauvan ensihetkistä. Kauniit ristiäiskutsut teet helposti valmiilla kutsukorttimalleilla.

Panoraamapostikortti

Neliötaitekortti

Klassinen kuvakortti

Hulinaa ja huisketta!

Hauskat kutsukortit lastenjuhliin

Tervetuloa prinsessajuhliin tai hulvattomille sirkussynttäreille! Onko naamiaisasu valmiina? Lasten synttärikutsujen teemoissa riittää valinnan varaa ja kutsun tekeminen on netissä superhelppoa! Voit valita synttärijuhlien teeman valitun korttimallin mukaan – tai toisin päin!

Klassinen taitekortti

Klassinen kuvakortti

Panoraamapostikortti

Täytätkö pyöreitä?

Kutsukortit syntymäpäiville

Kun syntymäpäivästä on kulunut tasakymmeniä, on syytä juhlia isommin. Vai tuntuuko 27-vuotisjuhlat ihan yhtä hyvältä syyltä? Ihan miten vaan, yllätä ystävät kutsukortilla, jonka tähtenä olet sinä! Synttärikutsuihin voi laittaa rohkeasti persoonaa peliin ja tuoda juhlateeman esille.

Panoraamapostikortti

Klassinen kuvakortti

Postikortti

Elämä edessä!

Kutsukortit valmistujaisiin ja ylioppilasjuhliin

Ylioppilaskutsussa lukee juhlapäivän fiilis: ”I made it!” Nuoren vauhdikas kuva tuo rentoutta myös tuleviin juhliin. Kutsukortin tekeminen onnistuu helpoiten netissä. Sitten vaan lakki päähän ja ystävät tervetuloa juhlimaan!

Klassinen kuvakortti

Postikortti

Klassinen kuvakortti

Kutsukortit: hyvä tietää

Milloin kutsukortit lähetetään?

Kutsukortit on hyvä lähettää hyvissä ajoin ennen juhlaa, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen juhlapäivää. Mitä suurempi juhla, sen aikaisemmin. Esimerkiksi kesäloma-ajankohtana järjestettävistä rippijuhlista tai häistä on hyvä laittaa tieto vieraille jo keväällä, kun tulevan kesän lomia ryhdytään suunnittelemaan.

Etukäteisinfon juhlapäivästä voit laittaa Save the date -kortilla, jossa voi olla yksinkertaisesti vain päivämäärä, paikkakunta ja juhlan aihe sekä tieto, että tarkemmat tiedot lähetetään myöhemmin juhlajärjestelyjen varmistuttua.

Mitä tietoa kutsukortissa pitää olla?

Kutsukortin tekstissä on hyvä olla

  • mikä tilaisuus
  • juhlan aika ja paikka
  • kuka kutsuu

Jos haluat tiedon osallistumisesta etukäteen, kirjoita kutsuun myös, mihin mennessä osallistumisesta pitää ilmoittaa esimerkiksi:

V.p. Tiinalle 31.5. mennessä puh. 040 123 456 tai tiina.titityy@postia.fi.

Kirjoita kutsuun myös selkeästi, kenelle kutsu on osoitettu ja jos juhlassa on pukeutumiskoodi.

Mistä runo tai värssy kutsukorttiin?

Värssypankistamme löydät sopivan runon mm. synttäri- ja hääkutsukortteihin.