• Postikortti suoraan postiin Postikortti suoraan postiin

  Postikortti suoraan postiin Postikortti suoraan postiin

  Lähetä postikortti ympäri maailman
  Hinta alk.
  Lähetä postikortti ympäri maailman
  Hinta alk.

  alk. alk. per-item

  Milloin viimeksi sait postikortin ystävältä? Sellaisen perinteisen, jonka huomasit yllättäen kurkistaessasi postilaatikkoon. Muistatko, miltä se tuntui? Digitaalisten viestien maailmassa perinteisellä postikortilla on erityispaikka vastaanottajan sydämessä.

  Lähetä postikortti ifolor-sovelluksella iOS-laitteille

  Lähetä postikortti ifolor-sovelluksella Androidille


  Lähetä postikortti ifolor-sovelluksella laitteellesi

  ifolor-sovellus iOS-laitteille


  Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

  Ketä sinä haluaisit ilahduttaa juuri nyt? Suunnittele hänelle postikortti mieltä lämmittävästä kuvasta.

  Postikortti suoraan vastaanottajalle

  Postikortti suoraan vastaanottajalle Kortin lähettäminen ei voisi olla helpompaa: lähetä kortti vastaanottajan osoitteeseen puhelimestasi. Ifolor-sovelluksella voit lähettää kortin minne päin maailmaa tahansa. Voit lisätä jopa 9 vastaanottajaa ja personoida tervehdystekstin jokaiselle.

  Postimerkki sisältyy hintaan

  Personoitu postimerkki sisältyy hintaan Sinun ei tarvitse erikseen postittaa korttia kun se valmistuu, lähetämme sen puolestasi suoraan vastaanottajan osoitteeseen – minnepäin maailmaa tahansa. Halutessasi voit personoida postimerkin omalla kuvallasi ja tehdä kortista entistä yksilöllisemmän.

  Lähetä tervehdyksesi perinteisenä tai panoraamapostikorttina

  Lähetä tervehdyksesi perinteisenä tai panoraamapostikorttina Voit valita postikorttisi joko perinteisessä koossa 10,7x15 cm tai leveämpänä panoraamapostikorttina koossa 20x10 cm. Panoraamapostikortti sopii erityisen hyvin maisemakuville!

  Ideoita postikorttiin

  Lähetä postikortti suoraan lomalta

  Lähetä postikortti suoraan lomalta

  Suunnittele ja lähetä persoonalliset lomapostikortit helposti ja nopeasti: ifolor-sovelluksella voit suunnitella omat postikorttisi jo lomalla ja lähettää ne läheisillesi. Lisää vain lomakuvasi korttiin, kirjoita tervehdyksesi ja vastaanottajan osoite kortin taakse ja lomaterveisesi on valmiina lähtöön.

  Lähetä tervehdyksesi ympäri maailman

  Lähetä tervehdyksesi ympäri maailman

  Joulukortit, pääsiäiskortit, hyvän uuden vuoden toivotukset – tai kun haluat vain yksinkertaisesti tuoda hymyn kaukana asuvan läheisesi kasvoille lähettämällä tervehdyksesi. Muutamalla klikkauksella voit lähettää postikortin omilla kuvillasi minne päin maailmaa tahansa! Et tarvitse postimerkkejä eikä sinun tarvitse huolehtia kortin postittamisesta – me teemme sen puolestasi.

  Persoonallinen onnittelukortti

  Persoonallinen onnittelukortti

  Kerro läheisillesi että ajattelet heitä syntymäpäivänä: tee postikortti siitä hauskasta yhteiskuvasta joka otettiin kun viimeksi tapasitte. Ifolor-sovelluksella voit lähettää postikortin helposti suoraan puhelimestasi. Liitä mukaan oma onnittelutekstisi ja taatusti ainutlaatuinen onnittelukortti on valmis.