Kuvakalenterit Kuvakalenterit

Kuvakalenterit Kuvakalenterit

Tee kalenterit helposti omista kuvista.
Tilaa vuoden 2024 kalenterit omilla kuvillasi
itselle ja lahjaksi! Voit tilata kalenterit suomen-,
ruotsin- ja englanninkielisinä.
Tee kalenterit helposti omista kuvista.
Tilaa vuoden 2024 kalenterit omilla kuvillasi
itselle ja lahjaksi! Voit tilata kalenterit suomen-,
ruotsin- ja englanninkielisinä.

alk. alk. per-item

Kuvakalenterit

Tilaa vuoden 2024 kalenterit omilla kuvillasi itselle ja lahjaksi! Voit tilata kalenterit suomen-, ruotsin- ja englanninkielisinä.

Laadukas seinäkalenteri on suosittu joululahja isovanhemmille, kummeille ja ystäville. Tee seinäkalenterit suomalaisilla nimipäivillä helposti ja edullisesti netissä tai lataa ilmainen sovellus puhelimeesi. Voit tilata seinäkalenterit myös Designer-ohjelmalla.

Kuukausikalenteri tarjoaa paljon tilaa omille merkinnöille. Käytännöllisessä kalenterissa on myös reilusti tilaa omille kuville. Saat siihen siis kaikki tarvittavat merkkipäivät muistiin kuvien kera. Kalenterista näet myös koko kuukauden yhdellä silmäyksellä, joten se on kätevä ajanhallintaan. Kokoja on 2: A3 ja A4. Kuvita oma kalenteri kätevästi netissä!

Kuvita koko perheen ajanhallintaan hyödyllinen perhekalenteri! Kalenterissa on omat sarakkeet viiden perheenjäsenen menoille ja hyvin tilaa kirjoittaa. Kalenteri sopii harrastusryhmille ja tiimikalenteriksi työpaikoille.

Etsitkö kalenteria pöydälle? Ifolorin pöytäkalenterilla tuot päivyrin lisäksi myös omat kuvat jokaiseen päivääsi. Lisää yksi kuva per kuukausi ja tilaa pöytäkalenteri helposti netissä!

Tyylikäs, 13x15 cm pöytäkalenteri seisoo tukevasti missä tahansa puutelineensä ansiosta. Modernin kalenterin puuteline on valmistettu tammesta. Suunnittele kalenterin kuukausikortit ja kannet omilla kuvillasi ja mallipohjillamme. Onko sinulla jo teline kalenterille? Vai haluatko asettaa kalenterikortit eri tavalla? Ei hätää, voit tilata pöytäkalenterin joko puutelineellä tai ilman.

Tilaa pieni seinäkalenteri omilla kuvillasi! Keittiökalenteri sopii hyvin myös vaikkapa lastenhuoneeseen, eteiseen tai muuhun kapeaan tilaan. Kalenterin voit tehdä myös kännykkäkuvistasi. Tilaa nyt!

Panoraamakalenteri on näyttävän kokoinen seinäkalenteri, jonka pääosassa ovat parhaat kuvasi. Voit tilata panoraamakalenterin myös kiiltolakatuilla sivuilla. Tilaa panoraamakalenteri seinällesi helposti netissä!

Ifolorin vuosikalenterista näet koko vuoden menot kätevästi yhdellä silmäyksellä. Voit valita mieluisen kalenterikoon, valikoimastamme löytyy koot 40 x 30, 60 x 40 and 80 x 60 cm. Lisää valitsemaasi kalenteripohjaan lempivalokuvasi ja sinulla on ainutlaatuinen kalenteri. Vuosikalenterissa on kaksi erilaista mallipohjaa, kalenteri johon mahtuu enemmän merkintöjä päiväkohtaisesti ja kalenteri, johon saat puolestaan enemmän omia kuvia. 

Suosituimmat ifolor-kuvakalenterit 2024

Etsitkö persoonallista lahjaa? Kuvakalenteri on uniikki lahja, jollaista et löydä kaupan hyllyltä. Kuvita kalenteri yhteisillä muistoilla tai vaikkapa vastaanottajan haaveeseen tai harrastukseen liittyvillä kuvilla. Kuvakalenteri sisältää 365 päivää silkkaa iloa. Olitpa sitten toimistossa tai kotona, kalenterivalikoimastamme löydät käytännöllistä ja kaunista niin työpöydälle kuin kotisi seinälle.

Valitse sopiva kalenteri tarpeesi mukaan. 

Kuukausikalenteri
Seinäkalenteri
Perhekalenteri
Keittiökalenteri
Pöytäkalenteri
Pöytäkalenteri puutelineellä
Panoraamakalenteri

 

Kaunis kuin koriste

Seinäkalenteri 2024 nimipäivillä

Suosituin kalenterimallimme on vuodesta toiseen ollut seinäkalenteri. Ifolorin seinäkalenteri on päiväsi ilostuttaja ja tehokas aikatauluttaja. Seinäkalenteri on apunasi perheen harrastusten, menojen sekä syntymäpäivien suunnittelussa ja myös nimipäivät pysyvät muistissa. Kalenterissa on tarvittava tila muistiinpanoille.

alk. alk. per-item

Täydellinen työpöydällesi

Pöytäkalenteri 2024

Vietämme paljon aikaa töissä. Toisinaan työpäivän aikana tulee haaveiltua yhteisestä ajasta perheen kanssa tai vaikkapa lomamatkasta. Hemmottele itseäsi haaveilulla! Hankkimalla pöytäkalenterin työpöydällesi saat kivoimmat lomamuistosi, perheesi ja ystäväsi mukaasi töihin ja teet näin arjestasi kauniimpaa. Valitse jokaisen kuukauden kohdalle suosikkikuvasi. Kalenterisi aloituskuukauden voit valita vapaasti.

alk. alk. per-item

Inspiroivia ideoita omannäköisen kuvakalenterin suunnitteluun

Inspiraatio-sivumme auttavat sinua ottamaan kaiken irti kuvakalenteristasi. Olemme koonneet parhaat vinkit ja ideat omannäköisen kuvakalenterin suunnitteluun. Laita luovuutesi kukkimaan! Esimerkiksi keittiökalenteria ei tarvitse nimetä sen sijoituspaikan mukaan – sen sijaan voit tehdä siitä vaikkapa inspiroivan kokkaus- tai gourmet-kalenterin kauden resepteistä, joita olet aina halunnut kokeilla. Jos olet viherpeukalo, tee kuvakalenterista puutarhapäiväkirjasi, joka muistuttaa kylvö- tai sadonkorjuuajoista. Kuvita kalenteri vaikkapa ystävien, perheen, lomamatkojen – ja tietysti kauneimpien kasviesi – kuvilla. Kalenterin kuvituksena ilahduttavat myös esimerkiksi lempimatkakohteiden kuvat, vauvan vuosi, lemmikin hauskimmat tempaukset tai vaikkapa upeat jenkkiautot. Itse suunniteltu kalenteri omista kuvista on juuri sellainen kuin haluat!
 

Tilaa uutiskirje

Uuden tilaajan etuna saat 30 %:n etukoodin seuraavaan tilaukseesi.

Tilaa ifolorin uutiskirje
Haluan tilata uutiskirjeen

Asiakkaidemme kokemuksia kuvakalentereista

5-tahtea
Ikimuistoisia lahjoja

❰❰ Kalenterit ovat ikimuistoisia lahjoja ja kuvat säilyvät niissä pitkään. ❱❱

Merja, Helsinki

5-tahtea
Laatu

❰❰ Erinomainen laatu ja käytännöllisyys. ❱❱

Hannu, Kalajoki

5-tahtea
Nopea toimitus

❰❰ Kalentereiden tekoon tarvittava ohjelma on helppo käyttää ja mukavaa puuhaa. Toimitus nopeaa. ❱❱

Sinikka, Helsinki

Usein kysyttyä kuvakalentereista

Kuinka monta kuvaa saan lisättyä kalenteriin?

Lisättävissä olevien kuvien määrä riippuu tilauskanavasta ja kalenterin mallista. Osassa malleista on mahdollista lisätä useamman kuvapaikan sivupohjia. Nettisivujen editorissa löydät eri asetteluvaihtoehdot valikosta Asettelu -> Sivupohjat.

Onko kalenterissa tilaa omille merkinnöille?

Seuraaviin kalenterimalleihin on mahdollista tehdä kynällä omia merkintöjä (huom. kiiltäväsivuisiin kalentereihin merkintöjä voi tehdä vain permanent-tussilla):

Mitä materiaalia kuvakalenterit ovat?

Käytämme kalentereissamme pääosin laadukasta 250 g/m² -painoista paperia. Panoraamakalenterit tulostetaan paksummalle, 270 g/m² -painoiselle paperille. Paksummalle, 230-290 g/m² -painoiselle paperille tulostamme myös vuosikalenterit sekä 290 g/m² -paperille puutelineellä varustetun pöytäkalenterin. Kalenterimme ovat mattapintaisia, mutta seinä- ja panoraamakalenteriin sekä pöytäkalenteriin on mahdollista valita silkkimattasivujen sijaan myös kiiltävät sivut. Kalenterin kierre on metallinen.

Onko kuvakalenterissa valmiina nimipäivät ja juhlapyhät?

Nimipäivät ja juhlapyhät ovat valmiina kuukausi- ja perhekalenterin kaikissa malleissa. Keittiökalenterissa nämä ovat myös, paitsi klassisessa sinisessä mallissa, josta löytyy juhlapyhäkorostukset mutta ei nimipäiviä. 

Seinäkalenterin A3- ja A4 -kokoisissa pystymalleissa on nimipäivät ja juhlapyhät. Huomaathan että seinäkalenterin vaaka- ja neliömalleissa nimipäiviä ei ole, mutta juhlapyhät on korostettu.

Pöytäkalenterissa, Panoraamakalenterissa ja Pöytäkalenterissa puutelineellä on juhlapyhäkorostukset, ei nimipäiviä.

Designer-ohjelmassa voit valita itse, mitkä juhlapyhät haluat kalenteriisi valmiiksi painettuina sekä lisätä omia tärkeitä päiviäsi. Lisäksi voit lisätä kuukausikalentereihin kuva- ja tekstipaikkojen avulla myös syntymäpäivät, vuosipäivät ja muut tärkeät henkilökohtaiset päivämäärät.

Kuinka voin suunnitella itse valokuvakalenterin?

Jokaisessa kalenterimallissamme on erilaisia valmiita ​​suunnittelupohjia – tyylikkäästä valkoisesta tai mustasta iloisen värikkäisiin. Helpoin ja näppärin tapa suunnitella oma kalenteri on käyttää apuna ilmaista ifolor Designer -suunnitteluohjelmaa. Valitse mieleisesi malli, lisää siihen valokuvia ja tekstiä. Lopputuloksena on omannäköinen ja ainutlaatuinen kuvakalenterisi.

Kuvakalenterit Kuvakalenterit

Suunnittele kalenteri – lataa ifolor Designer tietokoneellesi Lataa ifolor-sovellus puhelimeesi

• Juuri sellainen kalenteri kuin haluat – muokkaa vapaasti
• Mahdollisuus tallentaa ja jatkaa myöhemmin
• Suunnittele myös muita kuvatuotteita
Tilaa kuvakalenterit ja muut kuvatuotteet helposti missä vain!