• Aidot valokuvat Aidot valokuvat

  Kuvat Kuvat

  Valokuvat ovat ihana tapa muistella tärkeitä hetkiä. Niitä on myös helppo teettää ja niitä on ihana katsella. Tilaa kuvat netistä! Valokuvat ovat ihana tapa muistella tärkeitä hetkiä. Niitä on myös helppo teettää ja niitä on ihana katsella. Tilaa kuvat netistä!

  alk. alk. per-item

  Kuvat

  Valokuvat ovat ihana tapa muistella tärkeitä hetkiä. Niitä on myös helppo teettää ja niitä on ihana katsella. Tilaa kuvat netistä!

  Valokuvat

  Valokuvat

  alk. alk. per-item
  • Klassiset valokuvat digikuvista. Koot: 10, 11, 13 ja 20 cm
  • Aito valokuvapaperi, pituus vaihtelee mittasuhteen mukaan
  • Paljousalennus: tilaa 10 kuvaa tai enemmän ja saat 50 % alennusta

  Kehitämme ihanat hetket, jotka haluat muistaa laadukkalle valokuvapaperille, joka tunnetaan erinomaisesta säilyvyydestään.

   

  Teetä valokuvia puhelimella, tietokoneella tai värifilmistä.

   

  Toimitusaika: 2-3 arkipäivää (värifilmistä 14-21 arkipäivää) + postitus

  Valokuvakehys

  Valokuvakehys

  alk. alk. per-item
  • Koko: 10x15 cm
  • Valmistettu eurooppalaisesta puusta
  • Värit: musta, tammi, valkoinen

  Kehystä lempivalokuvasi ifolorin tyylikkäillä, puisilla kehyksillä. Kehyksiä on saatavilla suosituimpaan kuvakokoomme 10 x 15 cm. Kehyksiä on saatavilla kolmessa eri värissä: musta, tammi ja valkoinen.

  Neliökuvat, 24 kpl

  Neliökuvat, 24 kpl

  alk. alk. per-item
  • 24 trendikästä neliönmuotoista valokuvaa (10 x 10 cm)
  • Aito valokuvapaperi valkoisilla reunoilla tai ilman
  • Sisältää laatikon kuville

  Vaihtoehtoinen muoto klassiselle kymppikuvalle! Neliökuvat tuovat ihanat hetkesi käden ulottuville. Valitse neliökuvat valkoisella reunalla tai ilman.

   

  Tämä on loistava valinta esimerkiksi insta-kuvillesi.

   

  Toimtusaika: 4 arkipäivää + postitus

  Photo booth -kuvat

  Photo booth -kuvat

  alk. alk. per-item
  • Koko: 5x19 cm
  • Viiden liuskan setti
  • Kiiltävä viimeistelypinta

  Photo booth -kuvien liuskaan saat jopa neljä kuvaa yhteen liuskaan. Kiiltäväpintaisissa 5 x 19 cm liuskoissa löytyy erilaisia mallipohjia kehyksillä (väreinä valkoinen, musta tai värillinen) tai ilman. Tämän hetken trendikkäimmät kuvat tulevat suoraan postilaatikkoosi pahvisessa suojakuoressa. Jaa kavereiden kanssa, koristele ja anna lahjaksi tai ripusta omalle seinälle.

  Retrokuvat, 24 kpl

  Retrokuvat, 24 kpl

  alk. alk. per-item
  • 24 neliönmallista polaroid-tyylistä valokuvaa (10x10 cm)
  • Aito valokuvapaperi vintage-reunalla
  • Sisältää laatikon kuville

  Retrohenkinen tyyli tekee valokuvistasi ainutlaatuiset ja hieman nostalgiset.

   

  Merkkaa kuvat ja muista ihana hetki ikuisesti. Aito valokuvapaperi takaa valokuvillesi erinomaisen säilyvyyden.

   

  Toimitusaika: 4 arkipäivää + postitus

  Akryylikehys

  Akryylikehys

  alk. alk. per-item
  • Tukeva 18 mm paksu akryylilasi
  • 4 eri kokoa
  • Kuva helposti vaihdettavissa

  Hieno akryylikehys aidoille valokuville on upea vaihtoehto perinteisille kehyksille. Kehykset saat kaikissa valokuvakooissa ja niihin vaihdat kätevästi kuvan. Näytä valokuvasi aivan uudella tavalla!

  Koristeakryylikehys

  Koristeakryylikehys

  alk. alk. per-item
  • Koko 10x15 cm, kuva voi olla vaaka- tai pystysuunnassa
  • 18 mm paksu läpinäkyvä akryylilasi
  • Koristevaihtoehdot lumi, sydämet ja hiekka

  Taio tärkeä muistosi takaisin eloon oli se sitten päivä rannalla, luminen metsäretki tai romanttinen hetki kumppanin kanssa. Koristeakryylikehyksessä on täytteenä leijailevia hiekanjyviä, sydämiä tai lumihiutaleita, mitkä lähtevät lentoon kehystä ravistettaessa.

  Valokuvat värifilmistä

  Valokuvat värifilmistä

  alk. alk. per-item
  • Kaikkien filmin valmistajien 135-värifilmeistä
  • Valitse kiiltävä- tai mattapinta
  • Tilaa tuplakuvat ensitilauksen yhteydessä

  Lähetä filmisi meille kehitettäväksi ja tilaa samalla uusi filmi. Kehitämme valokuvasi korkealaatuiselle valokuvapaperille. Valmistamme kaikkien filmin valmistajien 135-värifilmeistä huippulaatuiset kuvat kiiltävä- tai mattapintaisena.

  Ikuista arjen ja juhlan hetket valokuviksi

  Elämä on täynnä merkityksellisiä hetkiä, niin arjessa kuin juhlassa. Hetket kiitävät ohi, mutta valokuvien avulla pääsemme onneksi mukaan niihin myöhemminkin yhä uudelleen. Siksi valokuvat ovat tärkeitä – ettei hetket unohtuisi. Mikäpä olisi sen mukavampaa, kuin yhteisiin rakkaisiin muistoihin palaaminen läheisten seurassa, valokuvien äärellä.

  Klassinen, moderni vai retro – Millainen on sinun valokuvasi?

  Valokuvat ja neliökuvat

  Ifolorilta voit tilata klassisia valokuvia useassa kuvakoossa. Kuvan taakse voit lisätä tilausvaiheessa haluamasi tekstin.

  Jos haluat valokuviisi hieman ekstraa, tilaa modernit neliön muotoiset valokuvat joko valkoisella reunuksella tai ilman. Tai entäpä ihanat vintage-henkiset retrokuvat, jotkat ovat polaroid-tyylisiä valokuvia? Niissä on valkoinen kehys, jossa on tilaa myös omille merkinnöille. Neliökuvat ja retrokuvat toimitetaan upeassa lahjarasiassa, joten siinäpä sinulla on valmiiksi paketoitu persoonallinen kuvalahja ystävälle! Lahjan allekirjoitat näppärästi kasvoillasi varustetulla kuvatarralla.

  Kaikki valokuvamme painetaan aidolle valokuvapaperille, mikä takaa hyvän värikirkkauden ja sen erinomaisen säilyvyyden.

  Kehystä lempivalokuvasi uudella tavalla

  Akryylikehys valokuville

  Sinulla on varmasti valokuvia, jotka haluaisit pitää aina esillä. Näille aivan erityisille valokuville valikoimastamme löytyy akryylikehys ja koristeakryylikehys. Ne tuovat kuvasi esiin uudella tavalla ja keräävät taatusti ihailevia katseita.

  Akryylikehys on yksinkertaisen tyylikäs vaihtoehto perinteiselle kuvakehykselle. Se on saatavana pysty- ja vaakamallisille kuville neljässä eri koossa.

  Koristeakryylikehyksessä on pientä lisämaustetta: voit valita sen koristeeksi leijailevat hiekanjyvät, lumihiutaleet tai sydämet. Hiekanjyvät sopivat kauniina kesäpäivänä tai rantalomalta otettua kuvaa koristamaan. Lumihiutaleet tuovat tunnelmaa ihanana talvipäivänä otetulle kuvamuistolle. Leijailevilla sydämillä varustettu koristeakryylikehys sopii lahjaksi sydänkäpyselle tai rakkaalle ystävälle. Kun kaipaat vaihtelua, akryylikehyksessä oleva kuva on helppo vaihtaa.

  Tilaa valokuvat netistä tai lähetä filmisi kehitettäväksi

  Tilaa valokuvat itsellesi parhaiten sopivalla tavalla. Voit tilata valokuvia suoraan nettisivuiltamme tai käyttämällä apuna ifolor Designer-suunnitteluohjelmaa. Kuvien tilaaminen onnistuu näppärästi myös älypuhelimella tai tabletilla. Voit myös tilata ilmaisen kuvapussin ja lähettää meille kuvasi filmirullassa, muistitikulla, muistikortilla, CD:llä tai DVD:llä.

  Usein kysyttyä valokuvista

  Minkä kokoisia valokuvia voin tilata?

  Voit tilata valokuvasi neljässä eri koossa: 10 x 10–18 cm, 11 x 11–17 cm, 13 x 13–19 cm tai 20 x 20–30 cm. Lisäksi voit tilata kuvia trendikkäässä neliömuodossa tai polaroid-tyylisinä retrokuvina. Neliökuva on kooltaan 10 cm x 10 cm ja voit tilata ne valkoisen reunuksen kanssa tai ilman. Retrokuvissa on valkoinen reunus ja alaosassa tilaa käsinkirjoitetuille merkinnöille. 

  Voiko valokuvaan tehdä omia merkintöjä?

  Klassisiin valokuviin voi tehdä omia merkintöjä. Kun olet tilausvaiheessa ladannut valokuvasi palveluumme, voit lisätä Takasivu-välilehdellä tekstiä kuvan takasivulle. Voit lisätä tiedostonimen, kuvauspäivämäärän tai oman enintään 30 merkin pituisen tekstin.

  Jos haluat lisätä tekstiä valokuvan etupuolelle, tarvitset siihen kuvankäsittelyohjelmistoa. Lisää kuvatekstisi valokuvaan, tallenna kuva JPEG-muodossa ja lataa se ifolor-sovellukseen.

  Retrokuvissa on tilaa käsin kirjoitetuille merkinnöille joita voit tehdä tussilla.

  Kuinka korkea kuvien resoluution tulee olla, jotta valokuvat olisivat korkealaatuisia?

  Valokuvien resoluution tulee olla mahdollisimman korkea parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Kun lähetät kuviasi tulostettaviksi, ohjelmamme huomauttaa, jos kuvasi resoluutio on liian alhainen. Voit lähettää kuvia alhaisella resoluutiolla joka tapauksessa – huomioi kuitenkin, että silloin tulostuslaatu saattaa olla heikko.

  Vinkki: n. 1024 x 768 pikselin kokoinen kuva (1 megapikseliä) on hyvin yleinen ja ihanteellinen, jos tilaat esimerkiksi 10-kuvan kokoisen paperikuvan. 13- ja 20-kokoisiin kuviin noin 1600 x 1200 pikseliä on hyvä resoluutio.

  Kuinka voin tilata valokuvia puhelimella?

  Lataa älypuhelimeesi ifolor-sovellus, jolla tilaat valokuvia ja muita kuvatuotteita näppärästi. Lataa ifolor-sovellus Androidille tai iOS:lle

  Asiakkaidemme kokemuksia valokuvista

  5-tahtea

  ❰❰ Hyvä laatu sekä edullinen hinta, nopea toimitus. Olen vuosikausia teettänyt kuvat Ifolorilla ja aina kaikki toiminut moitteetta. ❱❱

  Heikki, Nakkila

  5-tahtea

  ❰❰ Itse olen tyytyväinen tilaamiini kuviin, joitakin kuvia olen valmistuttanut vanhoista valokuvista ja nekin ovat hyviä. ❱❱

  Leila, Laitila

  5-tahtea

  ❰❰ Kuvat olivat täydellisiä, selkeitä ja sopiva valotus, ottaen huomioon että alkuperäiset ovat 70 vuotta vanhoja. ❱❱

  Pirkko, Laihia