Aidot valokuvat Aidot valokuvat

Kuvat Kuvat

Valokuvat ovat ihana tapa muistella tärkeitä hetkiä. Niitä on myös helppo teettää ja niitä on ihana katsella. Tilaa kuvat netistä! Valokuvat ovat ihana tapa muistella tärkeitä hetkiä. Niitä on myös helppo teettää ja niitä on ihana katsella. Tilaa kuvat netistä!

alk. alk. per-item

Kuvat

Valokuvat ovat ihana tapa muistella tärkeitä hetkiä. Niitä on myös helppo teettää ja niitä on ihana katsella. Tilaa kuvat netistä!

Neliökuvat, 24 kpl

Neliökuvat, 24 kpl

alk. alk. per-item
 • 24 neliökuvaa, 10x10 cm
 • 270 g/m² aito premium-valokuvapaperi
 • Kuvat valkoisella reunalla tai ilman
 • Sisältää laatikon
 • Kehitetty FUJIFILM-valokuvapaperille

Vaihtoehtoinen muoto klassiselle kymppikuvalle! Neliökuvat tuovat ihanat hetkesi käden ulottuville. Valitse neliökuvat valkoisella reunalla tai ilman.

 

Tämä on loistava valinta esimerkiksi insta-kuvillesi.

Retrokuvat, 24 kpl

Retrokuvat, 24 kpl

alk. alk. per-item
 • 24 retrokuvaa, 10x10 cm
 • 270 g/m² aito premium-valokuvapaperi
 • Retrotyyliset valokuvat valkoisilla reunoilla
 • Sisältää laatikon
 • Kehitetty FUJIFILM-valokuvapaperille

Retrohenkinen tyyli tekee valokuvistasi ainutlaatuiset ja hieman nostalgiset.

 

Merkkaa kuvat ja muista ihana hetki ikuisesti. Aito valokuvapaperi takaa valokuvillesi erinomaisen säilyvyyden.

Photo booth -kuvat

Photo booth -kuvat

alk. alk. per-item
 • Koko: 5 x 19 cm
 • 300 g/m² digipainopaperi
 • Viiden liuskan setti
 • Kiiltävä viimeistelypinta
 • Toimitetaan kartonkitaskussa

Photo booth -kuvien liuskaan saat jopa neljä kuvaa yhteen liuskaan. Kiiltäväpintaisissa 5 x 19 cm liuskoissa löytyy erilaisia mallipohjia kehyksillä (väreinä valkoinen, musta tai värillinen) tai ilman. Tämän hetken trendikkäimmät kuvat tulevat suoraan postilaatikkoosi pahvisessa suojakuoressa. Jaa kavereiden kanssa, koristele ja anna lahjaksi tai ripusta omalle seinälle.

Valokuvakehys

Valokuvakehys

alk. alk. per-item
 • Koko: 10x15 cm
 • Sopii 10x15 cm valokuville
 • Värit: musta, tammi, valkoinen
 • Sopii ripustettavaksi tai vaakapinnalle

Kehystä lempivalokuvasi ifolorin tyylikkäillä, puisilla kehyksillä. Kehyksiä on saatavilla suosituimpaan kuvakokoomme 10x15 cm. Kehyksiä on saatavilla kolmessa eri värissä: musta, tammi ja valkoinen.

Akryylikehys

Akryylikehys

alk. alk. per-item
 • Sopii kaikkiin valokuvakokoihimme
 • Tuo kuviin syvyysvaikutelman
 • 18 mm paksu akryylilasi
 • Takalevy kiinnittyy neljän magneetin avulla – kuvan vaihtaminen on helppoa

Hieno akryylikehys aidoille valokuville on upea vaihtoehto perinteisille kehyksille. Kehykset saat kaikissa valokuvakooissa ja niihin vaihdat kätevästi kuvan. Näytä valokuvasi aivan uudella tavalla!

Koristeakryylikehys

Koristeakryylikehys

alk. alk. per-item
 • Koko: 10x15 cm
 • 18 mm paksu läpinäkyvä akryylilasi
 • Koristevaihtoehtoina lumihiutaleet, sydämet tai hiekka
 • Kuva on helppo vaihtaa

Taio tärkeä muistosi takaisin eloon oli se sitten päivä rannalla, luminen metsäretki tai romanttinen hetki kumppanin kanssa. Koristeakryylikehyksessä on täytteenä leijailevia hiekanjyviä, sydämiä tai lumihiutaleita, mitkä lähtevät lentoon kehystä ravistettaessa.

Ikuista arjen ja juhlan hetket valokuviksi

Elämä on täynnä merkityksellisiä hetkiä, niin arjessa kuin juhlassa. Hetket kiitävät ohi, mutta valokuvien avulla pääsemme onneksi mukaan niihin myöhemminkin yhä uudelleen. Siksi valokuvat ovat tärkeitä – ettei hetket unohtuisi. Mikäpä olisi sen mukavampaa, kuin yhteisiin rakkaisiin muistoihin palaaminen läheisten seurassa, valokuvien äärellä.

Klassinen, moderni vai retro – Millainen on sinun valokuvasi?

Valokuvat ja neliökuvat

Ifolorilta voit tilata klassisia valokuvia useassa kuvakoossa. Kuvan taakse voit lisätä tilausvaiheessa haluamasi tekstin.

Jos haluat valokuviisi hieman ekstraa, tilaa modernit neliön muotoiset valokuvat joko valkoisella reunuksella tai ilman. Tai entäpä ihanat vintage-henkiset retrokuvat, jotkat ovat polaroid-tyylisiä valokuvia? Niissä on valkoinen kehys, jossa on tilaa myös omille merkinnöille. Neliökuvat ja retrokuvat toimitetaan upeassa lahjarasiassa, joten siinäpä sinulla on valmiiksi paketoitu persoonallinen kuvalahja ystävälle! Lahjan allekirjoitat näppärästi kasvoillasi varustetulla kuvatarralla.

Kaikki valokuvamme painetaan aidolle valokuvapaperille, mikä takaa hyvän värikirkkauden ja sen erinomaisen säilyvyyden.

Kehystä lempivalokuvasi uudella tavalla

Akryylikehys valokuville

Sinulla on varmasti valokuvia, jotka haluaisit pitää aina esillä. Näille aivan erityisille valokuville valikoimastamme löytyy akryylikehys ja koristeakryylikehys. Ne tuovat kuvasi esiin uudella tavalla ja keräävät taatusti ihailevia katseita.

Akryylikehys on yksinkertaisen tyylikäs vaihtoehto perinteiselle kuvakehykselle. Se on saatavana pysty- ja vaakamallisille kuville neljässä eri koossa.

Koristeakryylikehyksessä on pientä lisämaustetta: voit valita sen koristeeksi leijailevat hiekanjyvät, lumihiutaleet tai sydämet. Hiekanjyvät sopivat kauniina kesäpäivänä tai rantalomalta otettua kuvaa koristamaan. Lumihiutaleet tuovat tunnelmaa ihanana talvipäivänä otetulle kuvamuistolle. Leijailevilla sydämillä varustettu koristeakryylikehys sopii lahjaksi sydänkäpyselle tai rakkaalle ystävälle. Kun kaipaat vaihtelua, akryylikehyksessä oleva kuva on helppo vaihtaa.

Tilaa uutiskirje

Uuden tilaajan etuna saat 30 %:n etukoodin seuraavaan tilaukseesi.

Tilaa ifolorin uutiskirje
Haluan tilata uutiskirjeen

Tilaa valokuvat netistä tai ilmaisilla sovelluksilla

Tilaa valokuvat itsellesi parhaiten sopivalla tavalla. Voit tilata valokuvia suoraan nettisivuiltamme tai käyttämällä apuna ifolor Designer-suunnitteluohjelmaa. Kuvien tilaaminen onnistuu näppärästi myös älypuhelimella tai tabletilla.

Usein kysyttyä valokuvista

Minkä kokoisia valokuvia voin tilata?

Voit tilata valokuvasi neljässä eri koossa: 10 x 10–15 cm, 11 x 11–17 cm, 13 x 13–19 cm tai 20 x 20–30 cm. Lisäksi voit tilata kuvia trendikkäässä neliömuodossa tai polaroid-tyylisinä retrokuvina. Neliökuva on kooltaan 10 cm x 10 cm ja voit tilata ne valkoisen reunuksen kanssa tai ilman. Retrokuvissa on valkoinen reunus ja alaosassa tilaa käsinkirjoitetuille merkinnöille. 

Voiko valokuvaan tehdä omia merkintöjä?

Klassisiin valokuviin voi tehdä omia merkintöjä. Kun olet tilausvaiheessa ladannut valokuvasi palveluumme, voit lisätä Takasivu-välilehdellä tekstiä kuvan takasivulle. Voit lisätä tiedostonimen, kuvauspäivämäärän tai oman enintään 30 merkin pituisen tekstin.

Jos haluat lisätä tekstiä valokuvan etupuolelle, tarvitset siihen kuvankäsittelyohjelmistoa. Lisää kuvatekstisi valokuvaan, tallenna kuva JPEG-muodossa ja lataa se ifolor-sovellukseen.

Retrokuvissa on tilaa käsin kirjoitetuille merkinnöille joita voit tehdä tussilla.

Kuinka korkea kuvien resoluution tulee olla, jotta valokuvat olisivat korkealaatuisia?

Valokuvien resoluution tulee olla mahdollisimman korkea parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Kun lähetät kuviasi tulostettaviksi, ohjelmamme huomauttaa, jos kuvasi resoluutio on liian alhainen. Voit lähettää kuvia alhaisella resoluutiolla joka tapauksessa – huomioi kuitenkin, että silloin tulostuslaatu saattaa olla heikko.

Vinkki: n. 1024 x 768 pikselin kokoinen kuva (1 megapikseliä) on hyvin yleinen ja ihanteellinen, jos tilaat esimerkiksi 10-kuvan kokoisen paperikuvan. 13- ja 20-kokoisiin kuviin noin 1600 x 1200 pikseliä on hyvä resoluutio.

Kuinka voin tilata valokuvia puhelimella?

Lataa älypuhelimeesi ifolor-sovellus, jolla tilaat valokuvia ja muita kuvatuotteita näppärästi. Lataa ifolor-sovellus Androidille tai iOS:lle

Asiakkaidemme kokemuksia valokuvista

5-tahtea

❰❰ Hyvä laatu sekä edullinen hinta, nopea toimitus. Olen vuosikausia teettänyt kuvat Ifolorilla ja aina kaikki toiminut moitteetta. ❱❱

Heikki, Nakkila

5-tahtea

❰❰ Itse olen tyytyväinen tilaamiini kuviin, joitakin kuvia olen valmistuttanut vanhoista valokuvista ja nekin ovat hyviä. ❱❱

Leila, Laitila

5-tahtea

❰❰ Kuvat olivat täydellisiä, selkeitä ja sopiva valotus, ottaen huomioon että alkuperäiset ovat 70 vuotta vanhoja. ❱❱

Pirkko, Laihia