1440x460_Buehne_Spring_2017_Photos.jpg

Valokuvat

Aidot paperikuvat

  • Koot: 10, 11, 13 ja 20 cm
  • Kehitetty 270 g/m² FUJIFILM-valokuvapaperille, matta tai kiiltävä pinta
  • Paljousalennus (sama koko ja pinta): 0-19 kpl: alk. 0,18 €, 20-39 kpl: alk 0,14 €, 40-99 kpl: alk. 0,12 €, 100+ kpl: alk. 0,09 €
  • Mahdollista tulostaa oma teksti kuvan taakse
  • Toimitus: 7-11 arkipäivää
alk. 0.18 alk. per-item
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.
Etukoodi {{VNAME_PLACEHOLDER}} on jo ostoskorissasi.
Tilatessasi Designer-kuvakirjaohjelmalla tai ifolorin sovelluksilla kirjoita koodi käsin tilausvaiheessa.

Tuotetiedot

Meiltä saat huippulaadukkaat valokuvat edullisesti. Kehitämme kaikki kuvakoot korkealaatuiselle valokuvapaperille, joka tunnetaan erinomaisesta säilyvyydestään. Tilausvaiheessa voit valita, valmistetaanko kuvasi matta- vai kiiltäväpintaisina. Valmistamme valokuvat aina sen kuvasuhteen mukaan missä kuvatiedostosi ovat, emmekä rajaa mitään pois. Tilausvaiheessa voit valita kuvan lyhyemmän sivun mitan, esimerkiksi 10 cm. Riippuen kuvasuhteesta, voi kuvan sivuille jäädä valkoiset reunat.

Tilaamalla kerralla enemmän kuvia saat suuremman alennuksen:

1-19 kpl: norm. hinta, alk. 0,18 €
20-39 kpl: -22 % alk. 0,14 €
40-99 kpl: -33 % alk. 0,12 €
100+ kpl: -50 % alk. 0,09 €

Paljousalennus koskee samankokoisia ja -pintaisia kuvia.

Hinnasto

alk.
Kymppikuvat
10,2 x 10,2 cm - 15,3 cm
Erikoishinta
alk.
norm.
11 cm kuvat
11,4 x 11,4 cm - 17,1 cm
Erikoishinta
alk.
norm.
13 cm kuvat
12,7 x 12,7 cm - 19,1 cm
Erikoishinta
alk.
norm.
20 cm kuvat
20,3 x 20,3 cm - 30,5 cm
Erikoishinta
alk.
norm.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.

Tietoa valokuvista

Huippulaadukas valokuvapaperi

Huippulaadukas valokuvapaperi Ifolorin valokuvat valotetaan ensiluokkaiselle matta- tai kiiltäväpintaiselle valokuvapaperille, joka toistaa värit erinomaisesti ja säilyttää muistot kauniina vuosikymmeniä. Lisäksi voit tulostaa oman tekstisi valokuvan taakse. Näin muistat aina milloin ja missä kuva on otettu, tai voit lisätä siihen oman kuvatekstin muistoksi itselle tai lahjaksi. 

Valokuvat neljässä eri koossa Valitse kuvat neljästä eri kokovaihtoehdosta, joista voit valita itsellesi sopivimman. Kymppikuva on suosituin. Valmistamme digikuvista tehtävät valokuvat aina sen kuvasuhteen mukaan missä kuvasi ovat, emmekä rajaa mitään pois. Tilausvaiheessa voit valita kuvan lyhyemmän sivun mitan, esimerkiksi 10 cm. Riippuen kuvasuhteesta, voi kuvan sivuille jäädä valkoiset reunat.

Laadukkaat valokuvat edullisesti

Laadukkaat valokuvat edullisesti Ensiluokkaisen valokuvapaperimme ja korkealaatuisen valotustekniikkamme ansiosta pystymme tuottamaan erittäin laadukkaita valokuvia. 

Kuvakoot ja mittasuhteet
Valokuvien kokoluokka määräytyy kuvan lyhyen sivun mukaan. Kuvan leveys voi vaihdella kuvan mittasuhteiden mukaan.

Kuvakoot ja mittasuhteet

Valmistamme digikuvista tehtävät valokuvat automaattisesti kuvatiedostojen mittasuhteiden eli kuvasuhteen mukaan. Kokoja ovat 10 x 10–15 cm, 11 x 11–17 cm, 13 x 13–19 cm tai 20 x 20–30 cm.

Tilausvaiheessa voit valita kuvan lyhyemmän sivun mitan, esimerkiksi 10 cm. Kuvan pitempi sivu määräytyy kuvaushetkellä kamerassa olevasta asetuksesta eli kuvasuhteesta. Tällä tavalla varmistamme sen, ettei kuvastasi rajaudu mitään pois.

Valokuvatiedoston kuvasuhde määrittää sen, minkä pituinen kuvasta tulostetaan. Siksi tilaamasi kuvat voivat olla eri pituisia. Lue lisää »

Valokuvien kuvasuhteet Valokuvien kuvasuhteet

Ideoita valokuvien käyttöön

Säilytä muistot leikekirjassa

Säilytä muistot leikekirjassa

Skräppialbumi tai leikekirja on kiva askarrella hienosta reissusta, ihanista häistä tai merkkipäivästä. Teetä valokuvat omista kuvista ja täytä albumin sivut muistoilla: valokuvilla, pääsylipuilla, kartoilla, tarroilla ja muilla pienillä liimattavilla lappusilla. Tarinasta tulee elävä ja se palauttaa kivat hetket monipuolisesti mieleen!

Vinkki: Kierreselkäinen Spiral-kuvakirja sopii mainiosti skräppialbumiksi, kun sivuille mahtuu kuvien lisäksi valtavasti muistoja ja selailu on silti helppoa.

Tee sydänkuvio suosikkivalokuvistasi

Tee sydänkuvio suosikkikuvistasi

Kaipaatko todellista katseenvangitsijaa kotisi sisustukseen? Tee sellainen helposti sydämen muotoisella valokuvakollaasilla! Valitse suosikkidigikuvasi ja tilaa niistä paperiset valokuvat netistä. Aloita sydämen muotoilu yhdestä valokuvasta alareunassa. Aseta seuraavalle riville kaksi valokuvaa ja niin edelleen. Voit sijoittaa sydämen myös nurkkaan niin, että se jakaantuu hauskasti kahdelle seinälle. Ennen kuin kiinnität valokuvat seinälle, kannattaa järjestellä ne maahan tai muotoilla sydän seinälle käyttäen helposti irrotettavaa teippiä.

Luo kuvakollaasi, joka takuulla huomataan

Luo kuvakollaasi, joka takuulla huomataan

Valokuvien ripustaminen seinälle on luovaa puuhaa parhaimmillaan. Oletko tarkka järjestyksestä ja ripustat samankokoisia kuvia viivasuoraan linjaan? Vai hullutteletko erikokoisilla kuvilla, jotka saavat olla vähän vinksallaan? Kun haluat lisää syvyyttä ja taulumaisuutta kuvakollaasiin, käytä kuvakehyksiä. Tilaa 10 x 15 cm valokuvat netissä ja samalla tyylikkäät puiset kehykset. Kehyksien väreinä ovat musta, tammi ja valkoinen.

Valokuvien tilauskanavat

Tilaa valokuvasi suoraan nettisivuiltamme, ifolor-sovelluksella tai tietokoneelle ladattavalla ilmaisella Designer-ohjelmalla. 

UUTTA: Valokuvakehys

Kehystä lempivalokuvasi ifolorin tyylikkäillä, puisilla kehyksillä. Kehystetyn valokuvan voit ripustaa seinälle tai laittaa nojaamaan tukijalkaa vasten pöydälle tai hyllylle. Saatavilla kolmessa eri värissä: musta, tammi ja valkoinen.

Akryylikehys valokuville

Haluatko tuoda aidot valokuvat esille uudella tavalla? Laadukas akryylikehys on helppo ja upea tapa antaa kuviesi kertoa oma tarinansa.

Koristeakryylikehys valokuville

Taio tärkeä muistosi takaisin eloon oli se sitten päivä rannalla, luminen metsäretki tai romanttinen hetki kumppanin kanssa. Koristeakryylikehyksessä on täytteenä leijailevia hiekanjyviä, sydämiä tai lumihiutaleita, jotka lähtevät lentoon kehystä ravistettaessa.

Usein kysyttyä valokuvista

Miksi kuvani ovat erikokoiset?

Valmistamme digikuvista tehtävät valokuvat automaattisesti kuvatiedostojen mittasuhteiden eli kuvasuhteen mukaan.

Kokoja ovat 10 x 10–15 cm, 11 x 11–17 cm, 13 x 13–19 cm tai 20 x 20–30 cm.

Tilausvaiheessa voit valita kuvan lyhyemmän sivun mitan, esimerkiksi 10 cm. Kuvan pitempi sivu määräytyy kuvaushetkellä kamerassa olevasta asetuksesta eli kuvasuhteesta. Tällä tavalla varmistamme sen, ettei kuvastasi rajaudu mitään pois.

Mikäli olet rajannut kuvia tai kuvasuhde on muuten epästandardi, kuvista tulee vastaavan mittasuhteen muotoisia.

Miten lasken kuvien kuvasuhteen?

Jos kuvasi pikselit ovat esimerkiksi: 3264 x 2448, saat kuvasuhteen selville jakamalla suuremman luvun pienemmällä esimerkiksi: 3264/2448= 1,33 Jakoluku kertoo kuvasuhteesi.

Alla on esimerkkejä kuvasuhteista ja siitä, miten kuvat valmistuvat 10-koossa:

4:3=1,33 eli 10x13 cm
3:2=1,5 eli 10x15 cm
16:9 =1,77. Tämä kuvakoko valmistetaan maksimikoossa 10x15 cm. Kuvan sivuille jää valkoiset reunat.
Full = kuvakoko voi vaihdella puhelimen mukaan. Tämä kuvakoko valmistetaan maksimikoossa 10x15 cm. Kuvan sivuille jää valkoiset reunat.

Tietokoneella näet kuvan pikselit/resoluution klikkaamalla kuvatiedoston kuvaketta hiiren oikealla näppäimellä. Valitse avautuvasta valikosta ”Ominaisuudet”. Löydät pikselikoon avautuvassa ikkunassa ”Tiedot”-välilehdeltä.
iPhone-puhelimella näet kuvan pikselikoon avaamalla kuvan ja raahaamalla sormella kuvaa ylöspäin.
Android-puhelimella näet tiedon avaamalla kuvan ja valitsemalla oikeasta alakulmasta kolme pistettä ja valitsemalla avautuvasta valikosta ”Tiedot”.

Miten asetan tai muutan kamerani kuvasuhteen?

Voit muuttaa kameran kuvasuhteen kameran asetuksista. Suosittelemme valitsemaan kuvasuhteen 1:1, 4:3 tai 3:2.

Alla on esimerkkejä kuvasuhteista ja siitä, miten kuvat valmistuvat eri ko’oissa:

 

Kuvasuhde 10-koko 11-koko 13-koko 20-koko
1:1 10x10 cm 11x11 cm 13x13 cm 20x20 cm
4:3 10x13 cm 11x15 cm 13x17 cm 20x27 cm
3:2 10x15 cm 11x17 cm 13x19 cm 20x30 cm
16:9 10x15 cm (valkoiset reunat sivuilla) 11x17 cm (valkoiset reunat sivuilla) 13x19 cm (valkoiset reunat sivuilla) 20x30 cm (valkoiset reunat sivuilla)
Full
(yksi Android-puhelimien kuvasuhteista)
10x15 cm (valkoiset reunat sivuilla) 11x17 cm (valkoiset reunat sivuilla) 13x19 cm (valkoiset reunat sivuilla) 20x30 cm (valkoiset reunat sivuilla)

Mikäli olet rajannut kuvia, kuvista tulee vastaavan mittasuhteen muotoisia.