01.jpg
product-image-2.jpg
product-image-3.jpg
product-image-4.jpg

Kuvapyyhe 50x100, Vaakamalli

alk. 23.95 alk. 29,95 per-item
alk. 23.95 alk. 29,95 per-item
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.
alk. 23.95 alk. 29,95 per-item
alk. 23.95 alk. 29,95 per-item
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.
Tämä tarjoushinta on viimeisen 30 päivän alin hinta.

10-14

arkipäivää

Tyytyväisyystakuu

Annamme kaikille ifolorin tuotteille tyytyväisyystakuun. Mikäli
tilaamassasi tuotteessa on
suunnittelu- tai valmistusvirhe, tai
kuljetuksen aikana syntynyt vaurio,
saat uuden vastaavan tuotteen
tilalle.

Tuotetiedot
  • Koot: 50x100 cm, 70x140 cm ja 90x185 cm
  • Konepestävä 60 °C
  • Erittäin imukykyinen ja hellä iholle
  • Kuva painetaan pyyhkeen reunasta reunaan
  • 50% polyesteri (kuvapuoli), 50% puuvilla (taustapuoli)
Etukoodi {{VNAME_PLACEHOLDER}} on jo ostoskorissasi.

Tuotetiedot

Suunnittele itsellesi oma ainutlaatuinen kuvapyyhe lempikuvastasi. Valittavanasi on 3 eri kokoa. Pyyhe omasta kuvasta on hauska lisä kesän uintireissulle, pienemmässä koossa pyyhkeeksi treeneihin tai ihan vaan kotiin kylpypyyhkeeksi. Onko mielessäsi ystävä tai läheinen, jota haluaisit ilahduttaa? Kuvapyyhe on mainio lahja, kun valitset sen kuvan vastaanottajaa ajatellen: hauska yhteiskuva, kuva merkityksellisestä paikasta tai vaikka osuva mietelause. Laadukkaassa kuvapyyhkeessä kuva tulostuu koko pyyhkeen mittaiseksi mikä takaa viimeistellyn lopputuloksen. Tilaa omasi!

Hinnasto

Kuvapyyhe

alk.
Pystymalli
Kuva painetaan pyyhkeen reunasta reunaan
Erikoishinta
alk.
norm.
Vaakamalli
Kuva painetaan pyyhkeen reunasta reunaan
Erikoishinta
alk.
norm.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.

Tuotteesta:

Kuva pyyhkeen reunasta reunaan

Pyyhkeen kokoinen kuvaJos pyyhkeeseen haluaa uniikin kuvan, tulee sen myös näkyä! Tämän vuoksi valmistamme pyyhkeen siten, että haluamasi kuva tulostuu toiselle puolelle pyyhettä koko pyyhkeen kokoiseksi, ilman minkäänlaisia reunoja tai marginaaleja. Vaikuttavaa!

Käsipyyhe, kylpypyyhe tai rantapyyhe

Käsipyyhe, kylpypyyhe ja rantapyyheVoit valita kuvapyyhkeen kätevästi tarpeesi mukaan kolmessa eri koossa: 50 x 100 cm suuruisena käsipyyhkeenä, 70x140 kylpypyyhkeenä tai reilun kokoisena (90x185) rantapyyhkeenä. Erinomaisten materiaalien ansiosta myös suuremmat pyyhkeet on helppo viikata kompaktin kokoiseksi jolloin ne eivät vie turhaa tilaa kaapeissa.

Erittäin imukykyinen ja hellä iholle

Erittäin imukykyinen ja hellä iholleAinutlaatuisen kuvituksen lisäksi kuvapyyhe on myös kätevä käytössä. Puuvillan ansiosta pyyhe imee hyvin kosteutta ja on hellä iholle. Polyesterin ansiosta kuvapyyhe kestää hyvin kulutusta ja kuivuu nopeasti.

Ideoita kuvapyyhkeen käyttöön:

Personoitu vauvapyyhe

Personoitu vauvapyyhe

Täydellinen lahja pienelle vauvalle – vauvapyyhe vauvan nimellä ja kuvalla. Pyyhkeeseen voi tallentaa myös vauvan syntymäpäivän tai jonkin kauniin aforismin tai runon. Taatusti ainutlaatuinen ja ikimuistoinen lahja pienelle ja hänen vanhemmilleen.

Omannäköinen rantapyyhe

Omannäköinen rantapyyhe

Mikä sen parempaa kuin aurinko, ranta, lämmin kesätuuli ja pyyhe omalla lempikuvalla! Ikuista kuvapyyhkeeseen jokin ihana kesämuisto, lempikesäbiisin kertosäkeen sanat tai kuva kesäuinnista nauttineesta, litimärästä koirastasi. Tallentamalla ihanat kesämuistot pyyhkeeseen voit palata niihin kerta toisensa jälkeen kietoutuessasi tähän pehmeään, kesämuistoilla koristeltuun pyyhkeeseen.

Kuvapyyhe treenikaveriksi

Kuvapyyhe kaveriksi treeneihin

Mistä tunnistaa oman pyyhkeen lukuisten pyyhkeiden joukosta kuntosalin kylpyhuoneessa? Kuvasta tietenkin! Nyt sinulla on mahdollisuus suunnitella juuri haluamasi näköinen pyyhe omasta lempikuvastasi. Ehkä muisto viimekesän puolimaratonilta, kaverikuva treenikaverin kanssa tai jokin motivoiva tsemppilause? Vaihtoehtoja on monia, valitse suosikkisi ja tilaa pyyhe omaksi iloksi tai vaikka lahjaksi kaverille.