01.jpg
01.jpg
Pillow-ProductImage-2.jpg
Pillow-ProductImage-3.jpg

Kuvatyyny

  • 30x30 cm, 40x40 cm tai 50x50 cm
  • Tyynyssä on vetoketju ja sisätyyny
  • Konepestävä 40 °C
  • OEKO-TEX sertifioitu (luokka I: vauvojen tuotteet [kolmeen ikävuoteen saakka])
  • Kuvan saa halutessa tyynyn molemmille puolille
  • Toimitusaika 10 arkipäivää + postitus

Valitse malli:

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.
Etukoodi {{VNAME_PLACEHOLDER}} on jo ostoskorissasi.

Tuotetiedot

Taltioi kuvasuosikkisi omannäköisiksi tyynyiksi sohvan nurkkaa piristämään tai sänkyyn halittaviksi. Ifolorin kuvatyyny muistuttaa ihanista hetkistä ja luo samalla kodistasi sinun näköisen. Voit valita haluamasi kokoisen ja tyylisen tyynyn useasta eri vaihtoehdosta. Voit esimerkiksi valita kuvan molemmille puolille, luoda kollaasin useammasta kuvasta tai lisätä tekstiä.

Hinnasto

Kuvatyyny

alk.
30x30
Kuvan saa tyynyn molemmille puolille
Erikoishinta
alk.
norm.
40x40
Kuvan saa tyynyn molemmille puolille
Erikoishinta
alk.
norm.
50x50
Kuvan saa tyynyn molemmille puolille
Erikoishinta
alk.
norm.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.

Tuotteesta:

Ympäristöystävällinen materiaali

Ympäristöystävällinen ja korkealaatuinen materiaali

Ifolor kuvatyyny on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka ovat OEKOTEX-sertifioituja ja sopivat myös allergikoille. Ulompi kangas on tehty 100% polyesterimikrokuidusta ja tyynyn täyte on 100% polyesterivanua.

Suunnittele tyyny juuri sellaiseksi kuin haluat

Persoonallisen näköinen

Voit suunnitella oman kuvatyynysi monella eri tavalla – voit lisätä kuvan molemmille puolille tyynyä, luoda kollaasin useammasta kuvasta tai lisätä kuvaasi sopivaa tekstiä.

Kuvatyyny on helppo pitää puhtaana

Helppo pitää puhtaana

Kuvatyyny pysy kauniina ja puhtaana irrotettavan tyynyliinan ansiosta, jonka voit pestä pesukoneessa 40 °C. Tyynyliinan vetoketju on ommeltu piiloon, joten se ei häiritse tyynyn käytössä eikä pesussa.

Ideoita kuvatyynyn käyttöön:

Koristele tyynysi haluamallasi tavalla

Koristele tyynysi kirjaimilla ja kuvioilla

Miten olisi personoidut ‘Mrs’ ja ‘Mr’ tyynyt ystäville häälahjaksi? Tai trooppiset lehdet viimeistelemään kodin viidakkotunnelmaa? Onnistuu! Kuvan sijasta voit koristella tyynysi myös upealla grafiikalla, tekstillä tai lähes millä vain. Tallenna vain haluamasi kuvitus JPG-tiedostona ja lataa se suunnittelueditoriin kuten muutkin kuvat, helppoa! Tyynyn tausta on valkoinen, joten valkoisella taustalla oleva kuva näyttää samalta myös tyynyssä.

Lemmikkityyny

Ota lemmikkisi mukaan päiväunille

Ikuista lemmikkisi, tai jonkin muun lempieläimesi, kuva pehmoiseen ifolor kuvatyynyyn. Kuvita tyyny lempiotoksellasi tai tee kollaasi mieleenpainuvimmista hetkistä. Voit myös lisätä tyynyyn tekstiä, esimerkiksi lemmikkisi nimen tai syntymäpäivän.

Muuta sisustusta sesonkien mukaan

Muuta sisustusta sesonkien mukaan

Lisää persoonallista tunnetta sisustukseesi vuodenaikaan tai sesonkiin liittyvillä kuvatyynyillä. Kesäksi raikkaita ja vaaleita sävyjä, viilenevämpään syksyyn ja kylmään talveen taas lämpimämpiä värejä. Olohuoneen sisustuksesta tulee entistäkin harmonisempi, kun yhdistät kuvateemat sopimaan yhteen muutaman erikokoisen tyynyn kanssa.