• Canvas- ja sisustustaulut Luo elämää seinillesi canvas- ja sisustustauluilla

  Canvas- ja sisustustaulut Canvas- ja sisustustaulut

  Luo elämää seinillesi – tee taulut ja julisteet helposti omista kuvista. Luo elämää seinillesi – tee taulut ja julisteet helposti omista kuvista.

  Canvas- ja sisustustaulut – luo elämää seinillesi

  Tee taulut ja julisteet helposti omista kuvista.

  Suosituimmat canvas- ja sisustustaulut – Teetä taulu omasta valokuvasta

  Canvas- ja sisustustaulujen suunnittelussa vain mielikuvitus on rajana. Seinälläsi voi olla yksi näyttävä sisustustaulu tai useita erimuotoisia ja -kokoisia tauluja. Kerro tauluilla tarina elämästäsi, perheestäsi, lempimatkakohteistasi, harrastuksistasi, lemmikistäsi.

  Millainen sisustustaulu ilahduttaisi sinua? Helpottaaksemme valintaasi, esittelemme seuraavaksi muutaman asiakkaidemme suosimista canvas- ja sisustustauluista.

  Klassinen, luonnollinen ja näyttävä

  Canvas-taulu

  Korkeatasoiselle taidekankaalle tulostettu, värikestävyydeltään huippuluokkaa oleva canvas-taulu on säilyttänyt paikkansa yhtenä asiakkaidemme ikisuosikkina. Suosituimmassa mallissamme valokuvan reunat käännetään taulun reunoille, jolloin koko kuva tulee hyödynnettyä. Voit tilata taulullesi myös kehykset. Canvas-taulujen kokovalikoima on monipuolinen. Valittavanasi on kokoja 20 x 30 cm – 75 x 100 cm väliltä sekä pysty-, vaaka- ja neliömalliset taulumallit. Upeimmille valokuvillesi suosittelemme taulusarjalla tehtyä panoraamatoteutusta.

  alk. alk. per-item

  Tyylikäs, ajaton ja sädehtivä

  Galleriataulu

  Galleriataulu on upea, korkeatasoinen akryylilasin ja alumiinin yhdistelmä. Tämä ainutlaatuinen kokonaisuus takaa kuvallesi kirkkaat värit, syvyyttä ja loistokkuutta. Valittavanasi on 13 eri kokoa ja kolme eri muotoa, joten niistä löydät varmasti katseenvangitsijan kaikenkokoisille seinille. Galleriataulu tekee upeista valokuvistasi vieläkin upeampia!

  Huomaathan, että voit tilata myös galleriataulusi taulusarjana.

  alk. alk. per-item

  Jämäkkä, ryhdikäs ja kestävä

  Kuvataulu

  Suosituimpiin sisustustauluihimme kuuluu myös upea kiiltolaminoitu kuvataulu, joka painetaan UV-suojatulle puukuitulevylle.

  alk. alk. per-item

  Moderni ja myös edullinen tapa sisustaa on yhdistellä erityyppisiä ja -kokoisia kuvajulisteita. Lisää näyttävyyttä saat tilaamalla julistesarjan. Kuvajulisteen pikkuveli tarrajuliste sopii helppoutta arvostavalle sisustajalle – se nimittäin kiinnittyy pintaan kuin pintaan itseliimautuvan taustansa ansiosta ja on myös helppo irrottaa. Hieman rouheammasta sisustustyylistä pitävät asiakkaamme valitsevat trendikkään metallitaulun, joka ei pienistä hätkähdä – sen pinta nimittäin hylkii valoa, likaa ja kosteutta.

  Minkä tai mitkä tahansa mallit valitsetkin, sisustustaulumme vaikuttavat ja vakuuttavat laadullaan ja saavat seinäsi suorastaan loistamaan.

  👉 Hae inspiraatiota tyylikkääseen tauluilla sisustamiseen: sisustussuunnittelija sisustaa valokuvilla »

  Yhdistele sisustustaulussa kuvaa ja tekstiä

  Vaikka kuva kertookin enemmän kuin tuhat sanaa, voit myös maustaa kuvatarinaasi teksteillä. Yhdistä taulussasi kuvaa ja tekstiä tai sommittele kuvataulujen seuraan tekstitauluja, joissa on vaikkapa inspiroiva lainaus, mietelause, lempikappaleesi sanat tai elämäsi voimalause.

  Tilaa uutiskirje

  Uuden tilaajan etuna saat 30 %:n etukoodin seuraavaan tilaukseesi.

  Tilaa ifolorin uutiskirje
  Haluan tilata uutiskirjeen

  Inspiraatiota valokuvilla sisustamiseen

  Asiakkaidemme kokemuksia tauluista ja julisteista

  5-tahtea
  Canvas-taulu

  ❰❰ Varsinkin luontokuvat sopivat loistavasti canvastauluun. Kukkataulut ovat herkän utuisia. ❱❱

  Airi, Lappeenranta

  5-tahtea
  Kuvataulu

  ❰❰ Kuvan laatu oli superhyvä vaikka kuva olikin kännykällä otettu. Tilaamistani kahdesta taulusta tuli aivan mahtavat! ❱❱

  Taina, Vantaa

  5-tahtea
  Nopea toimitus

  ❰❰ Toimiva designer-ohjelma ja nopea toimitus, sain myös neuvoja chatin kautta. ❱❱

  Taulusarjat Taulusarjat

  Taulusarjat Taulusarjat

  Haluatko parhaimman kuvasi esille erityisen näyttävästi? Taulusarjassa yksi kuva jaetaan automaattisesti kolmelle 40 x 60 cm pystytaululle.

  Hinta alkaen:
  Paras kuvasi esille erityisen näyttävästi! Taulusarjassa yksi kuva jaetaan automaattisesti kolmelle 40 x 60 cm pystytaululle.

  Hinta alkaen:

  alk. alk. per-item

  Valitse taulusarjasi näistä:

  Usein kysyttyä canvas- ja sisustustauluista

  Millaisia ​​materiaaleja canvas- ja sisustustauluihin on saatavilla?

  Ifolorin canvas- ja sisustustauluissa on reilusti materiaali- ja kokovaihtoehtoja. Tulostamme valokuvasi materiaalille, joka tuo parhaiten esiin kuviesi parhaat puolet ja kirkkaimmat värit.

  • Korkearesoluutioinen metallitaulu antaa täydellisen kontrastin kuvalle. Metallitaulun pinta hylkii valoa, likaa ja kosteutta – sopii siis erinomaisesti vaikkapa lahjaksi keittiössä ja autotallissa viihtyvälle. 
  • Galleriataulu on tarkoitettu upeimmille kuvillesi – sen akryylilasi tuo kuviesi värit esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Kuvasi tulostetaan alumiinilevylle ja sen päälle kiinnitetään akryylilasi.
  • Jos valitset akryylilasitaulun, kuvasi tulostetaan upean kiiltävälle akryylilasilevylle. Taulu kiinnitetään seinälle tyylikkäillä metallikiinnikkeillä. 
  • Alumiini- ja minitaulut ovat tyylikkäitä mattapintaisia vaihtoehtoja joissa eivät heijastukset tai sormenjäljet näy. Kuvasi UV-tulostetaan 3 mm paksuiselle alumiinilevylle.
  • Canvas-taulu painetaan korkeatasoiselle taidekankaalle ja pingotetaan puukiilakehykseen. 
  • Kuvajuliste on korkealaatuinen ja kiiltäväpintainen paperijuliste, jolla sisustat edullisesti, mutta tyylikkäästi. 
  • Tarrajuliste on mattapintainen polyesterijuliste jonka taustapuolen liima kiinnittyy lähes kaikille pinnoille.
  • Kuvataulu painetaan UV-suojatulle puukuitulevylle. Taulussa on kiiltävä naarmuuntumaton muovipinnoite.
  • Lisäksi meiltä löytyy valmiiksi kehystetty kuvakollaasi, jossa on paikat 3, 4, 6, 24 tai 52 kuvalle. Tauluun voi valita joko mustan tai valkoisen puukehyksen.
  Minkä kokoisia sisustustauluja valikoimasta löytyy?

  Sisustustaulut sopivat kaikenlaisiin ja kaikenkokoisiin tiloihin. Sen takaa monipuolinen materiaali- ja kokovalikoimamme. Canvas- ja sisustustauluja on saatavilla 13 eri muodossa ja koossa, pysty- ja vaakamalleja aina pienimmästä 20 x 30 cm:stä näyttävään 75 x 100 cm:n kokoiseen tauluun. Saatavilla on myös neliönmallisia tauluja eri koossa. Upean katseenvangitsijan saat teettämällä kuvastasi taulusarjan, jossa kuva jaetaan kolmen 40 x 60 cm:n osan sarjaksi. Taulusarja on mahdollista toteuttaa useimmilla taulumalleillamme, ei kuitenkaan kuvataululla.

  Kuinka monta valokuvaa voi olla yhdessä sisustustaulussa?

  Kun suunnittelet sisustustaulua omasta kuvasta, sinulla on mahdollisuus lisätä niin monta kuva- ja tekstipaikkaa kuin haluat. Älä kuitenkaan käytä taulussa liian montaa kuvaa, jotta lopputulos näyttää hyvältä. Mikäli haluat käyttää useampaa kuvaa, sisustustaulujen suunnittelueditori asettelee kuvasi automaattisesti kollaasiksi jonka asettelua voit halutessasi muuttaa. 

  Voiko canvas- ja sisustustauluja ripustaa ulos?

  Kaikki akryylilasista, metallista tai alumiinista valmistetut sisustustaulut ovat helppoja puhdistaa ja kestävät hieman vettä tai pölyä. Tuotteen ripustuspaikkaa valittaessa tulee kuitenkin välttää suoraa auringonvaloa tai sadetta, jotta tuotteen värit säilyvät hyvinä mahdollisimman pitkään. Voit hyvin ripustaa sisustustaulun katetulle parvekkeelle tai terassille. Canvas-taulu, kuvajuliste ja puinen kuvataulu eivät sovi ulkokäyttöön.