Canvas- ja sisustustaulut Luo elämää seinillesi canvas- ja sisustustauluilla

Canvas- ja sisustustaulut Canvas- ja sisustustaulut

Luo elämää seinillesi – tee taulut ja julisteet helposti omista kuvista. Luo elämää seinillesi – tee taulut ja julisteet helposti omista kuvista.

Canvas- ja sisustustaulut – luo elämää seinillesi

Tee taulut ja julisteet helposti omista kuvista.

Tee taulu omasta valokuvasta helposti ja nopeasti. Lukuisia eri kokoja ja paljon erilaisia kehysmalleja, lahjaksi tai omalle seinälle. Canvas-taulu painetaan korkealaatuiselle kankaalle, pingotetaan puukiilakehykseen ja on ripustusvalmis.

Oma, yksilöllinen kuva julisteessa herättää muistot henkiin arjen keskellä. Suunnittelu on helppoa, valitse oma suosikkimallisi. Tarjolla on monta eri julistemallia; vaakaa, neliötä, pystyä ja panoraamaa. Valikoimassa on kaksi erilaista pintaa: kiiltävä ja matta. Kuvan toisto ja laatu säilyy erinomaisena, sillä kuva tulostetaan laadukkaalla mustesuihkutulostimella.

Julisteita voi tilata myös valmiiksi kehystettynä ja valikoimastamme löytyy lisäksi sopiva passepartout jokaiseen julistekokoon. Toimitamme julisteesi ammattilaisen valmiiksi kehystämänä ja sinulle jää vain uuden, upean julisteesi ripustaminen/kiinnittäminen sille sopivaan paikkaan.

Tyylikäs, mattapintainen alumiinitaulu on kevyt, kestävä ja se on helppo laittaa seinälle valmiiksi asennettujen seinäpidikkeiden avulla. Alumiinitauluun tulostettu valokuva on valmis sisustuselementti, eikä tarvitse erillistä kehystä tai suojalasia. Tilaa nyt alumiinitaulu omasta kuvasta!

Erittäin helppo asentaa seinään ja vielä helpompi vaihtaa tilalle uusi taulu. Minitauluilla saat kivaa vaihtelua kotisi sisustukseen. Viisi eri kokoa - tee kollaaseja ja laajenna uusilla kuvilla. Ja mikä parasta, se ei jätä ikäviä reikiä seinään.

Kuvataulun tukeva, musta puukuitulevy (paksuus 1,5 cm), kuvapinnan upea kiiltolaminointi sekä viistosti muotoillut reunat antavat kuvallesi uudenlaista näyttävyyttä. Luo valokuvastasi persoonallinen kuvataulu netissä ja anna kuvasi piristää ja täydentää kotisi sisustusta!

Sisusta trendikkäästi ifolorin laadukkailla metallitauluilla! Tee ihastuttava ja yksilöllinen metallitaulu parhaista kuvistasi pysty-, vaaka- ja neliömallisena. Metallitaulu on korkealaatuinen, kiiltäväpintainen sisustustaulu ja kokovaihtoehtoja on runsaasti. Tilaa metallitaulu netissä!

Kätevä ja helppokäyttöinen tarrajuliste. Julisteen voi kiinnittää
lähes mihin tahansa seinäpintaan ilman lisätarvikkeita ja poistaa vaivattomasti. 

Tee omasta kuvasta näyttävä akryylilasitaulu. Kiiltäväpintainen ja moniuloitteinen akryylilasipinta saa kuvasi loistamaan ja näyttämään todella kauniilta. Taulu kiinnitetään seinään tyylikkäillä, metallisilla seinäkiinnikkeillä. Tilaa nyt akryylilasitaulu omasta kuvasta!

Tilaa taulullesi upea sisustuselementti: kehys. Tarjoamme kehykset kaikkiin ifolorin canvas-taulukokoihin. Kehys on aitoa puuta. Taulun ja kehyksen välillä on tila, joka luo hienon varjotehosteen. Kehys saatavana mustana ja valkoisena. Kokeile ja ihastu!

Galleriataulu tuo hienostuneen vivahteen kotiisi. Kuvasi tulostetaan alumiinilevylle ja sen päälle kiinnitetään akryylilasi. Tuloksena on valokuvataulu, jossa on kirkkaat värit, syvyyttä ja loistokkuutta. Tee nyt aivan upea galleriataulu omasta kuvastasi!

Tallenna lomamuistot, häät tai muu ikimuistoinen juttu upeaksi kehystetyksi kuvakollaasiksi. Olipa sinulla sitten vähän tai paljon kuvia, löydät sopivan kehyksen. 4, 6 tai 24 kuvaa sopivat kokoon 50 x 70 cm, kun taas 3, 4 tai 52 kuvaa sopivat kokoon 40 x 110 cm.

Ifolorin julisteripustin saa julisteidesi ja valokuviesi parhaat puolet esiin. Voit helposti vaihtaa kuvaa vaikka mielentilasi tai vuodenajan mukaan. Julisteripustimia on useita eri kokoja, saatavilla valkoisena, mustana ja tammenvärisenä. Muutamassa minuutissa julisteesi on paraatikelpoinen ja sopii seinälle kuin seinälle. Julisteripustimessa on valmiina lanka, jonka avulla se on helppo ripustaa. Magneetti on kätevä, julisteen tai valokuvan vaihto käy näppärästi niin usein kuin haluat.

Haluatko parhaimman kuvasi esille erityisen näyttävästi? Taulusarjassa yksi kuva jaetaan automaattisesti kolmelle 40 x 60 cm pystytaululle.

Tilaa uutiskirje

Uuden tilaajan etuna saat 30 %:n etukoodin seuraavaan tilaukseesi.

Tilaa ifolorin uutiskirje
Haluan tilata uutiskirjeen

Suosituimmat canvas- ja sisustustaulut – Teetä taulu omasta valokuvasta

Canvas- ja sisustustaulujen suunnittelussa vain mielikuvitus on rajana. Seinälläsi voi olla yksi näyttävä sisustustaulu tai useita erimuotoisia ja -kokoisia tauluja. Kerro tauluilla tarina elämästäsi, perheestäsi, lempimatkakohteistasi, harrastuksistasi, lemmikistäsi.

Millainen sisustustaulu ilahduttaisi sinua? Helpottaaksemme valintaasi, esittelemme seuraavaksi muutaman asiakkaidemme suosimista canvas- ja sisustustauluista.

Klassinen, luonnollinen ja näyttävä

Canvas-taulu

Korkeatasoiselle taidekankaalle tulostettu, värikestävyydeltään huippuluokkaa oleva canvas-taulu on säilyttänyt paikkansa yhtenä asiakkaidemme ikisuosikkina. Suosituimmassa mallissamme valokuvan reunat käännetään taulun reunoille, jolloin koko kuva tulee hyödynnettyä. Voit tilata taulullesi myös kehykset. Canvas-taulujen kokovalikoima on monipuolinen. Valittavanasi on kokoja 20 x 30 cm – 75 x 100 cm väliltä sekä pysty-, vaaka- ja neliömalliset taulumallit. Upeimmille valokuvillesi suosittelemme taulusarjalla tehtyä panoraamatoteutusta.

alk. alk. per-item

Tyylikäs, ajaton ja sädehtivä

Galleriataulu

Galleriataulu on upea, korkeatasoinen akryylilasin ja alumiinin yhdistelmä. Tämä ainutlaatuinen kokonaisuus takaa kuvallesi kirkkaat värit, syvyyttä ja loistokkuutta. Valittavanasi on 13 eri kokoa ja kolme eri muotoa, joten niistä löydät varmasti katseenvangitsijan kaikenkokoisille seinille. Galleriataulu tekee upeista valokuvistasi vieläkin upeampia!

Huomaathan, että voit tilata myös galleriataulusi taulusarjana.

alk. alk. per-item

Jämäkkä, ryhdikäs ja kestävä

Kuvataulu

Suosituimpiin sisustustauluihimme kuuluu myös upea kiiltolaminoitu kuvataulu, joka painetaan UV-suojatulle puukuitulevylle.

alk. alk. per-item

Moderni ja myös edullinen tapa sisustaa on yhdistellä erityyppisiä ja -kokoisia kuvajulisteita. Lisää näyttävyyttä saat tilaamalla julistesarjan. Kuvajulisteen pikkuveli tarrajuliste sopii helppoutta arvostavalle sisustajalle – se nimittäin kiinnittyy pintaan kuin pintaan itseliimautuvan taustansa ansiosta ja on myös helppo irrottaa. Hieman rouheammasta sisustustyylistä pitävät asiakkaamme valitsevat trendikkään metallitaulun, joka ei pienistä hätkähdä – sen pinta nimittäin hylkii valoa, likaa ja kosteutta.

Minkä tai mitkä tahansa mallit valitsetkin, sisustustaulumme vaikuttavat ja vakuuttavat laadullaan ja saavat seinäsi suorastaan loistamaan.

👉 Hae inspiraatiota tyylikkääseen tauluilla sisustamiseen: sisustussuunnittelija sisustaa valokuvilla »

Yhdistele sisustustaulussa kuvaa ja tekstiä

Vaikka kuva kertookin enemmän kuin tuhat sanaa, voit myös maustaa kuvatarinaasi teksteillä. Yhdistä taulussasi kuvaa ja tekstiä tai sommittele kuvataulujen seuraan tekstitauluja, joissa on vaikkapa inspiroiva lainaus, mietelause, lempikappaleesi sanat tai elämäsi voimalause.

Inspiraatiota valokuvilla sisustamiseen

Asiakkaidemme kokemuksia tauluista ja julisteista

5-tahtea
Canvas-taulu

❰❰ Varsinkin luontokuvat sopivat loistavasti canvastauluun. Kukkataulut ovat herkän utuisia. ❱❱

Airi, Lappeenranta

5-tahtea
Kuvataulu

❰❰ Kuvan laatu oli superhyvä vaikka kuva olikin kännykällä otettu. Tilaamistani kahdesta taulusta tuli aivan mahtavat! ❱❱

Taina, Vantaa

5-tahtea
Nopea toimitus

❰❰ Toimiva designer-ohjelma ja nopea toimitus, sain myös neuvoja chatin kautta. ❱❱

Taulusarjat Taulusarjat

Taulusarjat Taulusarjat

Haluatko parhaimman kuvasi esille erityisen näyttävästi? Taulusarjassa yksi kuva jaetaan automaattisesti kolmelle 40 x 60 cm pystytaululle.

Hinta alkaen:
Paras kuvasi esille erityisen näyttävästi! Taulusarjassa yksi kuva jaetaan automaattisesti kolmelle 40 x 60 cm pystytaululle.

Hinta alkaen:

alk. alk. per-item

Valitse taulusarjasi näistä:

Usein kysyttyä canvas- ja sisustustauluista

Millaisia ​​materiaaleja canvas- ja sisustustauluihin on saatavilla?

Ifolorin canvas- ja sisustustauluissa on reilusti materiaali- ja kokovaihtoehtoja. Tulostamme valokuvasi materiaalille, joka tuo parhaiten esiin kuviesi parhaat puolet ja kirkkaimmat värit.

  • Korkearesoluutioinen metallitaulu antaa täydellisen kontrastin kuvalle. Metallitaulun pinta hylkii valoa, likaa ja kosteutta – sopii siis erinomaisesti vaikkapa lahjaksi keittiössä ja autotallissa viihtyvälle. 
  • Galleriataulu on tarkoitettu upeimmille kuvillesi – sen akryylilasi tuo kuviesi värit esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Kuvasi tulostetaan alumiinilevylle ja sen päälle kiinnitetään akryylilasi.
  • Jos valitset akryylilasitaulun, kuvasi tulostetaan upean kiiltävälle akryylilasilevylle. Taulu kiinnitetään seinälle tyylikkäillä metallikiinnikkeillä. 
  • Alumiini- ja minitaulut ovat tyylikkäitä mattapintaisia vaihtoehtoja joissa eivät heijastukset tai sormenjäljet näy. Kuvasi UV-tulostetaan 3 mm paksuiselle alumiinilevylle.
  • Canvas-taulu painetaan korkeatasoiselle taidekankaalle ja pingotetaan puukiilakehykseen. 
  • Kuvajuliste on korkealaatuinen ja kiiltäväpintainen paperijuliste, jolla sisustat edullisesti, mutta tyylikkäästi. 
  • Tarrajuliste on mattapintainen polyesterijuliste jonka taustapuolen liima kiinnittyy lähes kaikille pinnoille.
  • Kuvataulu painetaan UV-suojatulle puukuitulevylle. Taulussa on kiiltävä naarmuuntumaton muovipinnoite.
  • Lisäksi meiltä löytyy valmiiksi kehystetty kuvakollaasi, jossa on paikat 3, 4, 6, 24 tai 52 kuvalle. Tauluun voi valita joko mustan tai valkoisen puukehyksen.
Minkä kokoisia sisustustauluja valikoimasta löytyy?

Sisustustaulut sopivat kaikenlaisiin ja kaikenkokoisiin tiloihin. Sen takaa monipuolinen materiaali- ja kokovalikoimamme. Canvas- ja sisustustauluja on saatavilla 13 eri muodossa ja koossa, pysty- ja vaakamalleja aina pienimmästä 20 x 30 cm:stä näyttävään 75 x 100 cm:n kokoiseen tauluun. Saatavilla on myös neliönmallisia tauluja eri koossa. Upean katseenvangitsijan saat teettämällä kuvastasi taulusarjan, jossa kuva jaetaan kolmen 40 x 60 cm:n osan sarjaksi. Taulusarja on mahdollista toteuttaa useimmilla taulumalleillamme, ei kuitenkaan kuvataululla.

Kuinka monta valokuvaa voi olla yhdessä sisustustaulussa?

Kun suunnittelet sisustustaulua omasta kuvasta, sinulla on mahdollisuus lisätä niin monta kuva- ja tekstipaikkaa kuin haluat. Älä kuitenkaan käytä taulussa liian montaa kuvaa, jotta lopputulos näyttää hyvältä. Mikäli haluat käyttää useampaa kuvaa, sisustustaulujen suunnittelueditori asettelee kuvasi automaattisesti kollaasiksi jonka asettelua voit halutessasi muuttaa. 

Voiko canvas- ja sisustustauluja ripustaa ulos?

Kaikki akryylilasista, metallista tai alumiinista valmistetut sisustustaulut ovat helppoja puhdistaa ja kestävät hieman vettä tai pölyä. Tuotteen ripustuspaikkaa valittaessa tulee kuitenkin välttää suoraa auringonvaloa tai sadetta, jotta tuotteen värit säilyvät hyvinä mahdollisimman pitkään. Voit hyvin ripustaa sisustustaulun katetulle parvekkeelle tai terassille. Canvas-taulu, kuvajuliste ja puinen kuvataulu eivät sovi ulkokäyttöön.