Katso äitienpäivän viimeiset tilauspäivät »

Herkullinen uutuus: suklaarasia omalla kuvalla »

Lahjapalvelu – lähetä lahja suoraan vastaanottajalle

Ifolorin tuotteilla 100 %:n tyytyväisyystakuu Ifolorin tuotteilla 100 %:n tyytyväisyystakuu

Toteuta toiveita ja ideoi ifolorin kuvalahjoilla! Tilaa läheisillesi ja ystävillesi vaivattomasti lahjat joka menoon. Anna lahjat nyt helpommin kuin koskaan – lahja toimitetaan suoraan saajalle, lasku sinulle sähköpostitse. Nyt myös kaukana asuvat sukulaiset ja ystävät voivat nauttia lahjoistasi, vaikka et itse pääsisikään paikan päälle niitä tuomaan. Nauti antamisen ilosta!

Näin helppoa se on:

  • Ilmoita tilausvaiheessa erillinen toimitusosoite.
  • Kirjoita oma viestisi lahjan saajalle.
  • Saaja saa lahjasi ja viestisi, sinä saat laskun sähköpostiisi.

Toimitamme tilaukset vain Suomeen. 

Suosikkilahjat kevään ja kesän juhlasankareille

Maukas lahjauutuus

Kotimaista suklaata ja ihana kuvamuisto samassa paketissa – tällä lahjalla onnistut varmasti! Suklaarasian voi tilata helposti myös suoraan vastaanottajan postilaatikkoon.

17,95

Kuvakirja rakkaalle

Kokoa tärkeät hetket kansien väliin ja ilahduta juhlasankaria ikimuistoisella ja täysin uniikilla lahjalla.

alk. per-item alk.

Ilahduta kortilla

Tee ainutlaatuinen kortti yhdessä jaetusta hetkestä ja sujauta mukaan vaikka ifolorin lahjakortti.

alk. per-item alk.

Nopeat ja ainutlaatuiset lahjat

Rakas kuva akryylikehyksessä

Teetä ystävän tai läheisen suosikkikuva ja laita se kauniiseen koristeakryylikehykseen. Kehys on kätevä, sillä siihen voi vaihtaa uuden kuvan koska vaan.

alk. per-item alk.

Sankarin oma muki

Resepti parempiin aamuihin ja iloisempiin iltapäiväkahveihin on simppeli: Poimi kuvavirrasta lempikuva tai useampi ja tee niistä kuvamuki!

alk. per-item alk.

Kivaa puuhaa lempikuvasta

Puuhastelusta ja peleistä pitävälle juhlasankarille täydellinen lahja on palapeli omista kuvista! 50 – 1000 palan kuvapalapeleistä riittää hauskaa puuhaa niin isoimmille kuin pienemmillekin.

alk. per-item alk.

Lisää lahjaideoita

On monta tapaa ilahduttaa juhlasankaria ja muistaa läheistä muuten vaan. Inspiraatioartikkeleistamme löydät lisää lahjavinkkejä erilaisiin tilanteisiin.

Parhaat postitettavat lahjaideat ilahduttamiseen

Aina ei ole mahdollista päästä paikan päälle onnittelemaan, antamaan lahjoja ja juhlimaan isoäitiä, ylioppilasta tai muuta merkkipäivää viettävää läheistä. Onneksi juhlasankaria voi ilahduttaa kuvalahjalla, jonka voit luoda helposti kännykällä tai tietokoneella ja jonka Posti toimittaa saajalleen kotiin asti.

Etämuistaminen ilahduttaa, kun ei itse pääse paikalle

Kevät on täynnä iloisia juhlan aiheita. Mutta mitä antaa lahjaksi ylioppilaalle, rippilapselle, hääparille, syntymäpäiväsankarille tai eläkkeelle lähtevälle, jos lahjaa ei pääsekkään antamaan henkilökohtaisesti? Ratkaisu on tässä: etämuistaminen - halutut kuvalahjat ja kätevä ifolorin lahjapalvelu!

Lahjaidea pyöreitä vuosia täyttävälle

Mitä ihmettä voisi keksiä lahjaksi pyöreitä vuosia täyttävälle läheiselle? Lahjan kun pitäisi olla persoonallinen, oivaltava ja saada hymy synttärisankarin huulille. Nämä kriteerit täyttävä lahjaidea on ifolor-kuvakirja, jonka sivut ovat täynnä tunteita herättäviä kuvamuistoja päivänsankarin elämästä.