• Lahjapalvelu – lähetä lahja suoraan vastaanottajalle

  Ifolorin tuotteilla 100 %:n tyytyväisyystakuu Ifolorin tuotteilla 100 %:n tyytyväisyystakuu

  Toteuta toiveita ja ilahduta ainutlaatuisilla kuvalahjoilla! Tilaa läheisillesi ja ystävillesi vaivattomasti lahjat joka hetkeen. Anna lahjat nyt helpommin kuin koskaan – lahja toimitetaan suoraan saajalle, lasku sinulle sähköpostitse. Nyt myös kaukana asuvat sukulaiset ja ystävät voivat nauttia lahjoistasi, vaikka et itse pääsisikään paikan päälle niitä tuomaan. Nauti ilahduttamisen ilosta!

  Näin helppoa se on:

  • Ilmoita tilausvaiheessa erillinen toimitusosoite.
  • Kirjoita oma viestisi lahjan saajalle.
  • Saaja saa lahjasi ja viestisi, sinä saat laskun sähköpostiisi.

  Toimitamme tilaukset vain Suomeen. 

  Suosikkilahjat juhlasankareille

  Kuvakirja rakkaalle

  Kokoa tärkeät hetket kansien väliin ja ilahduta juhlasankaria ikimuistoisella ja täysin uniikilla lahjalla.

  alk. alk. per-item

  Ilahduta kortilla

  Tee ainutlaatuinen kortti yhdessä jaetusta hetkestä ja sujauta mukaan vaikka ifolorin lahjakortti.

  alk. alk. per-item

  Nopeat ja ainutlaatuiset lahjat

  Rakas kuva akryylikehyksessä

  Teetä ystävän tai läheisen suosikkikuva ja laita se kauniiseen koristeakryylikehykseen. Kehys on kätevä, sillä siihen voi vaihtaa uuden kuvan koska vaan.

  alk. alk. per-item

  Sankarin oma muki

  Resepti parempiin aamuihin ja iloisempiin iltapäiväkahveihin on simppeli: Poimi kuvavirrasta lempikuva tai useampi ja tee niistä kuvamuki!

  alk. alk. per-item

  Kivaa puuhaa lempikuvasta

  Puuhastelusta ja peleistä pitävälle juhlasankarille täydellinen lahja on palapeli omista kuvista! 50 – 1000 palan kuvapalapeleistä riittää hauskaa puuhaa niin isoimmille kuin pienemmillekin.

  alk. alk. per-item

  Lisää lahjaideoita

  On monta tapaa ilahduttaa juhlasankaria ja muistaa läheistä muuten vaan. Inspiraatioartikkeleistamme löydät lisää lahjavinkkejä erilaisiin tilanteisiin.

  Parhaat postitettavat lahjaideat ilahduttamiseen

  Aina ei ole mahdollista päästä paikan päälle onnittelemaan, antamaan lahjoja ja juhlimaan isoäitiä, ylioppilasta tai muuta merkkipäivää viettävää läheistä. Onneksi juhlasankaria voi ilahduttaa kuvalahjalla, jonka voit luoda helposti kännykällä tai tietokoneella ja jonka Posti toimittaa saajalleen kotiin asti.

  Etämuistaminen ilahduttaa, kun ei itse pääse paikalle

  Kevät on täynnä iloisia juhlan aiheita. Mutta mitä antaa lahjaksi ylioppilaalle, rippilapselle, hääparille, syntymäpäiväsankarille tai eläkkeelle lähtevälle, jos lahjaa ei pääsekkään antamaan henkilökohtaisesti? Ratkaisu on tässä: etämuistaminen - halutut kuvalahjat ja kätevä ifolorin lahjapalvelu!

  Lahjaidea pyöreitä vuosia täyttävälle

  Mitä ihmettä voisi keksiä lahjaksi pyöreitä vuosia täyttävälle läheiselle? Lahjan kun pitäisi olla persoonallinen, oivaltava ja saada hymy synttärisankarin huulille. Nämä kriteerit täyttävä lahjaidea on ifolor-kuvakirja, jonka sivut ovat täynnä tunteita herättäviä kuvamuistoja päivänsankarin elämästä.