Luovuus esiin!

Luovuus esiin!

Haluamme inspiroida ihmisiä löytämään uusia tapoja iloita kuvistaan sekä helpottaa heitä dokumentoimaan omaa tai lähipiirinsä elämää ja kiinnostuksenkohteita.

Suomalaiset tekevät vuosittain satojatuhansia Ifolorkirjoja ja elävät tärkeitä tapahtumia uudestaan kuvatuotteiden kautta. Tuotteemme tuovat valtavasti iloa niin tekijälle itselleen kuin hänen läheisilleen.

Kansainvälinen perheyritys

Kansainvälinen perheyritys

Ifolor toimii viidessätoista maassa: Suomi, Saksa, Irlanti, Itävalta, Ruotsi, Ranska, Italia, Belgia, Espanja, Norja, Tanska, Luxemburg, Sveitsi, Alankomaat ja Yhdistynyt kuningaskunta. Ifolor on sveitsiläinen perheyritys, jonka pääkonttori on Sveitsissä. Suomessa Ifolor on markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Uusimmalla teknologialla varustetut tuotantolaitokset sijaitsevat Keravalla (Suomi) ja Kreuzlingenissä (Sveitsi).

Pitkän linjan valokuvaosaamista

Ifin katumainoksia

Yritys aloitti toimintansa Suomessa jo vuonna 1971, osana silloista Kuva-Sampoa. Yritys oli ensimmäinen ja suurin valokuvien postimyyntipalvelu. Vuonna 1991 Kuva-Sammosta tuli Ifi.

Ifolorin rakennus Keravalla, pääovi
Vuonna 1994 Ifi muutti Helsingistä uuteen, moderniin tuotantolaitokseen Keravalle. Aloitimme digitaalisten kuvatiedostojen tekemisen valokuviksi vuonna 1999. Digikameroiden yleistyessä vuonna 2006 yritys myytiin sveitsiläiselle Photocolor AG:lle.
Ifolorlaiset 2016
Ifolorhetkiä luodaan Keravalla 90 ifolorlaisen voimin.

Vuodesta 2007 lähtien olemme toimineet ifolor-brändin alla. Ifolor lanseerasi kuvakirjat Suomeen ja niiden tuotanto aloitettiin Keravalla vuonna 2008. Vuonna 2011 julkaistiin ensimmäinen kuvatuotteiden tilaamiseen tarkoitettu mobiilisovellus iPadille. Viisi vuotta myöhemmin Ifolor saavutti miljoonan Suomessa tehdyn kuvakirjan rajapyykin!

Laatuun voit luottaa

Laatuun voit luottaa

Tuotteiden laatu on meille se kaikkein tärkein. Kaikki yksittäiset toimenpiteet tuotannossamme varmistetaan tarkasti: tilauksesi vastaanottaminen, kirjaus, kuviesi huolellinen valmistaminen ja lopulta tuotteiden lähettäminen.

Sertifioitua huippulaatua

Uusinta teknologiaa

Käytämme markkinoiden viimeisintä teknologiaa tuotantolaitteissa. Myös valokuvissa ja kuvatuotteissa käytettävät materiaalit valitaan huolella.

Huippuosaamista

Henkilöstömme koostuu valokuva-alan ja digipainamisen ammattilaisista, jotka optimoivat jatkuvasti tuotteiden laatua ja tuotantoprosesseja.

Fogra-laatusertifioitu digipaino

Digitaalisen painamisen laatusertifikaatti on osoitus jatkuvasta kehitystyöstämme ja halustamme varmistaa 100%:n asiakastyytyväisyys.

Avainlippu
Menestyjä 2016
Keravan Energian biosähköä
Fogra-sertifikaatti
Mikrobitti Testivoittaja
Vuoden kuvakirja -kilpailu

Vuoden kuvakirja -kilpailu

Jo kuusi kertaa järjestetetty ifolorin Vuoden kuvakirjakilpailu kokoaa yhteen suomalaiset Ifolorkirjojen tekijät.

Kilpailulla haluamme inspiroida ihmisiä löytämään uusia aiheita kuvakirjoihinsa sekä helpottaa ihmisiä dokumentoimaan omaa tai lähipiirinsä elämää ja kiinnostuksenkohteita.

Yhteystiedot

Ifolor Oy

PL 1
04261 Kerava

Puhelin:

(09) 348 40 200

Sähköposti:

asiakaspalvelu@ifolor.fi