01.jpg
01.jpg
schattenfugenrahmen_detail.jpg
01.jpg

Kehys Canvas-taulut, 40x40

Valitse malli:

alk. per-item alk. 39.00
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.
Etukoodi {{VNAME_PLACEHOLDER}} on jo ostoskorissasi.

Kehys

Tilaa taulullesi upea sisustuselementti: kehys. Tarjoamme kehykset kaikkiin canvas-taulukokoihin. Kehys on aitoa puuta. Taulun ja kehyksen välillä on tila, joka luo hienon varjotehosteen. Kehys saatavana mustana ja valkoisena. Kokeile ja ihastu!

Canvas-taulun viimeistely

Canvas-taulun viimeistely

Viimeistele canvas-taulusi uudella tyylikkäällä kehyksellä. Uusi kehys on saatavilla mustana tai valkoisena, kaikkiin canvas-taulukokoihin – myös 40x60 cm koon taulusarjassa! Canvas-kehys on aito puukehys, jonka kiinnitämme tauluusi valmiiksi. Se on helppo ripustaa seinälle, paketti sisältää kaikki tarvittavat osat kiinnitykseen. Väli tai "varjosauma" taulun ja kehyksen välillä antaa 3D-maisen vaikutelman ja tekee taulustasi isomman näköisen! Toimii katseenvangitsijana kodissasi!

Tuo kuvasi esille tyylikkyydellä

Tuo kuvasi esille tyylikkyydellä

Kehys tuo ylellisen lisän canvas-taulullesi ja saat sen mustana tai valkoisena. Varjosauma taulun ja kehyksen välillä tuo 3D-uloitteisen tehosteen taulullesi.

Päivitä canvas-taulusi

Onko sinulla jo canvas-taulu kotonasi? Haluatko taululle piristystä? Päivitä taulu kehyksellä ja tee siitä isomman näköinen. Saat kehyksen kaikkiin taulukokoihin, myös canvas-taulusarjaan.

Näin se toimii:

Taittele ensin pahviset kulmapalat.

Taittele ensin pahviset kulmapalat.

Aseta Canvas-taulu kuvapuoli alaspäin pahvisiin kulmapaloihin ja paina sen jälkeen kehys paikalleen tausta puoli ylöspäin.

Aseta Canvas-taulu kuvapuoli alaspäin pahvisiin kulmapaloihin ja paina sen jälkeen kehys paikalleen taustapuoli ylöspäin.

Kiinnitä kehys Canvas-tauluun käyttämällä pakkauksessa mukana olevia ruuveja (A). Kiinnitä myös metalliset ripustuspalat symmetrisesti kehykseen ruuveilla (B).
Asenna kehys tauluun paketissa olevien ruuvien avulla.