• 01.jpg
  01.jpg
  schattenfugenrahmen_detail.jpg
  01.jpg

  Kehys

  • Puinen kehys canvas-tauluille
  • Samat koot kuin canvas-tauluissa
  • Upea sisustuselementti

  Valitse malli:

  alk. per-item alk. 39.00
  Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.
  Etukoodi {{VNAME_PLACEHOLDER}} on jo ostoskorissasi.

  Kehys

  Tilaa taulullesi upea sisustuselementti: kehys. Tarjoamme kehykset kaikkiin taulukokoihin. Kehys on aitoa puuta. Taulun ja kehyksen välillä on tila, joka luo hienon varjotehosteen. Kehys saatavana mustana ja valkoisena. Kokeile ja ihastu!

  Hinnasto

  Kehys Valkoinen, 40x40 cm

  alk.
  Yksittäin
  Canvas-kehys, 40x40 cm, valkea
  Erikoishinta
  alk.
  norm.
  Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.

  Kehys

  Tilaa taulullesi upea sisustuselementti: kehys. Tarjoamme kehykset kaikkiin canvas-taulukokoihin. Kehys on aitoa puuta. Taulun ja kehyksen välillä on tila, joka luo hienon varjotehosteen. Kehys saatavana mustana ja valkoisena. Kokeile ja ihastu!

  Canvas-taulun viimeistely

  Canvas-taulun viimeistely

  Viimeistele canvas-taulusi uudella tyylikkäällä kehyksellä. Uusi kehys on saatavilla mustana tai valkoisena, kaikkiin canvas-taulukokoihin – myös 40x60 cm koon taulusarjassa! Canvas-kehys on aito puukehys, jonka kiinnitämme tauluusi valmiiksi. Se on helppo ripustaa seinälle, paketti sisältää kaikki tarvittavat osat kiinnitykseen. Väli tai "varjosauma" taulun ja kehyksen välillä antaa 3D-maisen vaikutelman ja tekee taulustasi isomman näköisen! Toimii katseenvangitsijana kodissasi!

  Tuo kuvasi esille tyylikkyydellä

  Tuo kuvasi esille tyylikkyydellä

  Kehys tuo ylellisen lisän canvas-taulullesi ja saat sen mustana tai valkoisena. Varjosauma taulun ja kehyksen välillä tuo 3D-uloitteisen tehosteen taulullesi.

  Päivitä canvas-taulusi

  Onko sinulla jo canvas-taulu kotonasi? Haluatko taululle piristystä? Päivitä taulu kehyksellä ja tee siitä isomman näköinen. Saat kehyksen kaikkiin taulukokoihin, myös canvas-taulusarjaan.

  Näin se toimii:

  Taittele ensin pahviset kulmapalat.

  Taittele ensin pahviset kulmapalat.

  Aseta Canvas-taulu kuvapuoli alaspäin pahvisiin kulmapaloihin ja paina sen jälkeen kehys paikalleen tausta puoli ylöspäin.

  Aseta Canvas-taulu kuvapuoli alaspäin pahvisiin kulmapaloihin ja paina sen jälkeen kehys paikalleen taustapuoli ylöspäin.

  Kiinnitä kehys Canvas-tauluun käyttämällä pakkauksessa mukana olevia ruuveja (A). Kiinnitä myös metalliset ripustuspalat symmetrisesti kehykseen ruuveilla (B).
  Asenna kehys tauluun paketissa olevien ruuvien avulla.