01.jpg
01.jpg
schattenfugenrahmen_detail.jpg
01.jpg

Kehys

  • Puinen kehys canvas-tauluille
  • Samat koot kuin canvas-tauluissa
  • Upea sisustuselementti

Valitse malli:

alk. per-item alk. 59.00
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.
Etukoodi {{VNAME_PLACEHOLDER}} on jo ostoskorissasi.

Kehys

Tilaa taulullesi upea sisustuselementti: kehys. Tarjoamme kehykset kaikkiin taulukokoihin. Kehys on aitoa puuta. Taulun ja kehyksen välillä on tila, joka luo hienon varjotehosteen. Kehys saatavana mustana ja valkoisena. Kokeile ja ihastu!

Hinnasto

Kehys Valkoinen, 60x80 cm

alk.
Yksittäin
Canvas-kehys, 60x80 cm, valkea
Erikoishinta
alk.
norm.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.

Kehys

Tilaa taulullesi upea sisustuselementti: kehys. Tarjoamme kehykset kaikkiin canvas-taulukokoihin. Kehys on aitoa puuta. Taulun ja kehyksen välillä on tila, joka luo hienon varjotehosteen. Kehys saatavana mustana ja valkoisena. Kokeile ja ihastu!

Canvas-taulun viimeistely

Canvas-taulun viimeistely

Viimeistele canvas-taulusi uudella tyylikkäällä kehyksellä. Uusi kehys on saatavilla mustana tai valkoisena, kaikkiin canvas-taulukokoihin – myös 40x60 cm koon taulusarjassa! Canvas-kehys on aito puukehys, jonka kiinnitämme tauluusi valmiiksi. Se on helppo ripustaa seinälle, paketti sisältää kaikki tarvittavat osat kiinnitykseen. Väli tai "varjosauma" taulun ja kehyksen välillä antaa 3D-maisen vaikutelman ja tekee taulustasi isomman näköisen! Toimii katseenvangitsijana kodissasi!

Tuo kuvasi esille tyylikkyydellä

Tuo kuvasi esille tyylikkyydellä

Kehys tuo ylellisen lisän canvas-taulullesi ja saat sen mustana tai valkoisena. Varjosauma taulun ja kehyksen välillä tuo 3D-uloitteisen tehosteen taulullesi.

Päivitä canvas-taulusi

Onko sinulla jo canvas-taulu kotonasi? Haluatko taululle piristystä? Päivitä taulu kehyksellä ja tee siitä isomman näköinen. Saat kehyksen kaikkiin taulukokoihin, myös canvas-taulusarjaan.

Näin se toimii:

Taittele ensin pahviset kulmapalat.

Taittele ensin pahviset kulmapalat.

Aseta Canvas-taulu kuvapuoli alaspäin pahvisiin kulmapaloihin ja paina sen jälkeen kehys paikalleen tausta puoli ylöspäin.

Aseta Canvas-taulu kuvapuoli alaspäin pahvisiin kulmapaloihin ja paina sen jälkeen kehys paikalleen taustapuoli ylöspäin.

Kiinnitä kehys Canvas-tauluun käyttämällä pakkauksessa mukana olevia ruuveja (A). Kiinnitä myös metalliset ripustuspalat symmetrisesti kehykseen ruuveilla (B).
Asenna kehys tauluun paketissa olevien ruuvien avulla.