Kuvatarrat omista kuvista

Liimaa muistot minne vaan – 10 ideaa kuvatarrojen käyttöön

Omista kuvista tehdyt kuvatarrat ovat loistokeksintö! Niillä on helppo merkata lasten tavarat, tsempata lasta tai motivoida itseä, tuunata lahjapaketit ja käyttää askarteluun ja koristeluun. Tarrasetissä on 12 pyöreää tai 16 suorakulmaista tarraa, joissa voi kaikissa olla sama tai eri kuva. Lue kivat ideat, kuinka kuvatarroista on paitsi iloa myös konkreettista apua arjen järjestämisessä.

Suunnittele helposti omista kuvista kivat kuvatarrat lapsille, omaksi iloksi, koristeluun, askarteluun ja merkkaamiseen. Pyöreät tarrat ovat kooltaan Ø 40 mm ja suorakaiteen muotoiset 30 x 40 mm. Kuvatarrojen suunnittelu on helppoa ja kivaa puuhaa, josta lapsetkin tykkäävät. Windows Designerissä tarroihin saa myös tekstiä, joten niiden käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Tutustu ideoihin ja huomaat keksiväsi itse vähintään saman verran lisää tapoja käyttää persoonallisia kuvatarroja!

Merkkaa koulutarvikkeet kuvatarroilla

Merkkaa koulutarvikkeet kuvatarroilla

Kun liimaat kuvatarroja koululaisen kirjoihin, vihkoihin, penaaleihin ja muihin tarvikkeisiin, ne pysyvät paremmin tallella. Tavarat tuntuvat enemmän omilta ja koulukirjaan tarttuminen voi olla innostavampaa, kun kannessa on kuvatarra. Eikä sekaannuksia enää synny, kun kuvatarrasta heti näkee, kenelle tavara kuuluu – tavarat helpommin palautuvat oikeille omistajilleen kuvien ansiosta. Kuvan lisäsi tarraan voi kirjoittaa lapsen nimen ja luokan.

Tuunaa läppäri kuvatarroilla

Tuunaa kuvatarralla läppäri ja muita tarvikkeitasi toimistolla

Omilla kuvilla koristeltu työpiste lisää viihtyisyyttä. Kiinnitä vaikka tylsänharmaaseen läppäriin pari henkilökohtaista kuvatarraa, niin hymy leviää kasvoillesi aina niitä katsoessasi. Kuva lapsista, lemmikistä tai harrastuksesta voi myös synnyttää kivoja small talk -hetkiä palavereiden ja kohtaamisen aikana, kun työminän lisäksi kuvissa on läsnä oma henkilökohtainen elämäsi.

Kuvatarra kirjekuoren sulkijana

Kirjeensulkijana kuvatarra on kuin kirsikka kakun päällä

Kortit ja kirjeet on ihana viimeistellä kuvatarralla. Itse suunnitellut kuvatarrat kuten häiden kiitoskorttia koristava loisto-otos hääparista tai lapsen naurava naama mummin kortissa ovat kaunis osoitus välittämisestä ja halusta ilahduttaa vastaanottajaa.

Tee lasten reippaustarrat käyttäen ifolorin kuvatarroja

Ilahduta ja tsemppaa lasta reippaustarralla

Reippaustarralla kannustat lasta vaikka pukemaan itse tai syömään lautasen loppuun, isommilla lapsilla tarra voi tsempata läksyihin tai sovitussa ruutuajassa pysymiseen. Lapsesta riippuen pelkät tarratkin voivat riittää motivoinniksi tai sitten tietystä määrästä reippaustarroja saa lahjan tai palkinnon. Tärkeintä on, että tarrat ovat lapsesta kivoja, joten jos lapsi on hulluna dinosauruksiin, etsi netistä 12 tai 16 erilaista dinoa ja tulosta tarroihin. Isommilla lapsilla voi toimia tekstikin.

Voimalauseita ja motivaatiota omaan arkeen

Onko sinulla tiedossa töissä tai arjessa projekti, jonka läpivieminen tuntuu innostavan lisäksi myös haastavalta? Ota kuvatarrat tsemppaamaan onnistumista. Kotona voi keittiössä, kylppärissä ja vaikka sängyn päädyssä olla kuvatarroissa motivoivia lausahduksia, jotka innostavat eteenpäin. ”Tänäänkin minä onnistun”, ”Kaikki menee loistavasti” ja muut itsellesi sopivat motivaatiotarrat auttavat viemään suunnitellun projektin tai muutoksen läpi.

Kuvatarra lapsen lahjapaketissa

Liimaa kuvatarrat lasten synttärijuhlien kutsukortteihin ja lahjoihin

Itse suunnitellut kuvatarrat personoivat kivasti lastenjuhlien kutsukortteja. Kuvatarrassa voi olla kuva lapsesta tai kutsujen teemaan liittyvä aihe, joka saa vieraita odottamaan kutsuja entistä innokkaammin. Lisäksi onginnan ja aarteenetsinnän lahjapussukat sekä vieraille jaettavat kiitoslahjapussit on kiva koristella kuvatarroilla – olisiko niissä vihje lahjan sisällöstä?

Liimaa kuvatarra ystäväkirjaan

Henkilökohtaiset valokuvatarrat ystäväkirjaan

Ystäväkirja ei vanhene koskaan, se on aina uusien koululaisten ja aikuistenkin suosiossa. Ystäväkirjaan tarvitaan tietenkin kuva –mieti kuinka hauskaa ja kätevää on kiinnittää kirjaan tarra omalla kuvalla!

Kuvatarrat lastenhuoneen sisustuksessa

Sisusta lastenhuone persoonalliseksi

Valokuvatarrat ovat kivoja sisustuselementtejä ja hyviä apureita pitämään lastenhuone järjestyksessä. Kiinnitä persoonallinen valokuvatarra lapsesi lelulaatikkoon. Tämä näyttää pienelle lapselle tarkalleen, mihin laatikkoon hänen lelunsa, värikynänsä ja askartelutarvikkeet kuuluvat. Sisaruksillakaan ei tule epäselvyyttä, kenen leluista tai tarvikelaatikosta on kyse, kun kuvatarrassa on lapsen oma kuva.

Kuvatarra lahjapaketin koristeena

Lahjapakettien koristelussa kuvatarra on ehdoton!

Kaunis lahjapaketti ilahduttaa lahjan saajaa joskus yhtä paljon kuin sisältökin. Viehättävän twistin pakettien koristeluun saat omista kuvista tehdyillä kuvatarroilla. Hyvä kuva lahjansaajasta, yksityiskohta hassusta tilanteesta tai vaikka ottamasi upea valokuva kuluvasta vuodenajasta tuo hymyn vastaanottajan kasvoille.

Liimaa työkaverin läksiäislahjaan kuvatarrat teistä kaikista

Läksiäislahjana tai eläkkeelle siirtyvälle työkaverille ystäväkirja on ihana muistutus yhdessä vietetyistä vuosista. Nappaa kuvat työkavereista ja tilaa kätevä 12 tai 16 kuvan tarra-arkki. Sopii myös läksiäiskorttiin, niin ei työkavereiden naamat ihan heti unohdu.

Vielä pari lisäideaa kuvatarroille

Näihinkin tarkoituksiin valokuvatarrat ovat tosi hyviä:

  • kylpyhuoneen koukkujen päälle merkiksi, kenen perheenjäsenen pyyhe tässä riippuu 
  • pakastusrasioihin erottamaan eri marjat ja ruoat toisistaan 
  • kuvatarralla tehty exlibris osoittamaan kirjan omistajan.

Lue lisää