Hyvät selfiet, enemmän matchejä! 10 vinkkiä hyviin deittikuviin

Hyvät selfiet, enemmän matchejä!

10 vinkkiä hyviin deittikuviin

Ehdit vielä saada heilan helluntaiksi, kun maksimoit matchit Tinderissä hyvillä omakuvilla ja onnistuneilla harrastuskuvilla.

Tiedät sen itsekin omasta kokemuksesta: kuvan merkitys on valtava ja sekunnin vilkaisu saa sinut joko pysähtymään tai swaippaamaan vasemmalle. Hyvän kuvan ottaminen itsestä on todellinen kansalaistaito, jonka avulla parannat mahdollisuuksiasi löytää juuri Se Oikea elämääsi. Joten nyt kamera tai kännykkä käteen ja testaamaan näitä vinkkejä!
 

1. Käytä aina tuoretta deittikuvaa Profiilikuvan on oltava uusi. Vanhassa kuvassa voit näyttää taivaallisen hyvältä, mutta tänään olet jo erilainen ja se paljastuu viimeistään ensi tapaamisella. Älä pilaa hyvää ensivaikutelmaa käyttämällä vanhaa kuvaa!

Vinkki: Ota selfie vähän yläviistosta, se imartelee eniten kasvojasi ja saa silmäsi näyttämään suuremmilta. Suorista käsi ja nosta vähän ylöspäin, niin saat parhaan kuvan. Alaviistosta otetuissa kuvissa näkyvät sieraimet ja tulee vaikutelma kaksoisleuasta, oli sitä tai ei.
 

2. Näytä kasvosi ja hymyile Parhaassa omakuvassa kasvosi näkyvät selkeästi. Ei siis aurinkolaseja, isoja hattuja tai kypäriä. Valitse hymykuva, sillä se auttaa Tinderin omienkin tutkimusten mukaan saamaan enemmän matchejä. Opettele myös käyttämään kuvanmuokkausohjelmia, joilla saat kuvaan kivemmat värisävyt tai korostukset.

Vinkki: Ihan suoraan kameraan tuijottamisen sijaan voit suunnata katsetta aavistuksen verran sivuun. Kasvosi näkyvät edelleen selvästi – se on tärkeintä – mutta kuvakulma on kiinnostavampi. Lisäksi kasvot näyttävät kapeammilta.
 

3. Valaise selfiet kunnolla, niin näytät paremmalta Varmista riittävä valaistus, sillä kukaan ei tykkää hämärässä otetuista epäselvistä kuvista. Suosi kuvien ottamista päivänvalossa ja ulkona. Pyöri ympäri löytääksesi parhaasta suunnasta tulevan valon, yleisesti myötävalo imartelee eniten.

Vinkki: Rengasvalolla saat itsestäsi parempia kuvia ilman varjoja. Jo edullisella markettilaitteella saat parannusta kuviisi ja esimerkiksi videoiden tekijöille rengasvalo on ehdoton.
 

4. Miehet: paita päälle. Naiset: ei duckfacea. Salilla treenattu vartalosi on varmasti upea! Mutta on sinussa muutakin kiinnostavaa. Miesten paidattomat pullistelukuvat ovat monelle totaalinen turn off. Naisten duckfacet ja vartalon kiemurtelu rintojen ja pepun suurentamiseksi kuvissa ovat nekin vähän siinä ja siinä – jätä ne suosiolla Kim Kardashianille. Teennäisyys ja liika esittäminen näkyvät aina. Tosin jos olet hakemassa pelkästään fyysistä seuraa, niin silloin kuvien kriteerit ovat tietenkin erilaiset.

Anna kuvien kertoa harrastuksista ja arjestasi

5. Anna kuvien kertoa harrastuksista ja arjestasi Näytä kuvissa, mitä tykkäät puuhailla. Etsi kuvia, jossa olet skeittaamassa, kokkaamassa tai matkoilla. Hyvä jos harrastuksesi ovat sosiaalisia, se luo sinusta positiivista mielikuvaa. Ryhmäkuvia parhaiden kavereiden kanssa ei omaan profiiliin kuitenkaan kannata laittaa, sillä deittikumppani ei erota sinua joukosta ja pahimmassa tapauksessa kiinnostuukin kaveristasi.

Vinkki: Tiesitkö, että useimmat kännykät ottavat kuvan, kun painat kännykän tai kuulokkeiden volume-näppäintä? Kun haluat selfien vähän kauempaa, ota vanha kunnon selfiekeppi avuksi.


6. Pyydä kaveri kuvaamaan peiliselfien sijaan
Nappaatko selfien eteisessä tai vessassa peilin kautta? Vaikutelma on usein alakuloinen, kun katse on kiinnittynyt peilin kautta kameraan. Lisäksi joudut pesemään peilin ja siivoamaan ympäristön. Parempi siis pyytää kaveria avuksi jo senkin vuoksi, että profiilissa on hyvä olla vähintään yksi kokovartalokuva, joka aina onnistuu paremmin toisen ottamana. Kaverisi kyllä auttaa, kun kuulee mihin tarkoitukseen kuva tulee.


7. Kuvaan lemmikki vai ei? Lemmikit jakavat mielipiteitä. Profiilikuvaksi ei kannata valita itseään suukottamassa rakasta bulldogiaan, sillä tarkoitushan on päästä suukottelemaan ihan jotakuta muuta. Sen sijaan lisäkuvissa pitääkin näyttää, että elämässäsi on tärkeä lemmikki. Ajattele, jos käytät runsaasti aikaa viestittelyyn, ihastut ja tapaamisessa paljastuu, että deittisi onkin allerginen tai kissavihaaja!
 

8. Lataa mahdollisimman paljon kuvia Lataa niin paljon kuvia kuin deittisovellus sallii. Pahin moka on laittaa itsestään vain profiilikuva ja odottaa sillä matchejä. Muista, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Jos laitat vain yhden kuvan, se viestittää, ettet ehkä ole tosissasi – vai onko sinulla kenties jotain salattavaa? Tinderissä voi ja kannattaakin linkittää tili omaan Instagramiin, josta swaippaajat näkevät tuoreimmat tekemisesi.

Vinkki: Ota selfieitä eri kuvakulmista ja eri ilmeillä. Tarkista aina, mitä taustalla näkyy ja siisti ympäristöä. Poista epäonnistuneet kuvat puhelimesta ja pilvestä, etteivät ne vie turhaan tilaa.

Lataa mahdollisimman paljon kuvia

9. Vältä näitä epäonnistuneita kuvia viimeiseen astiTietynlaiset kuvat saavat vain negatiivisia reaktioita aikaan. Kuten

  • suttuiset ja epätarkat kuvat, ei kunnon kasvokuvaa
  • kuvat kaljaörvellyksestä ja muista paheista, kuten tupakoinnista
  • entiset kumppanit mukana kuvissa, useille myös lapsikuvat (riittää maininta tekstissä)
  • kuvien pääosassa on autojen ja muun omaisuuden esittelyä
  • kliseiset maisemakuvat vailla ihmistä
  • kalastus- ja metsästyssaaliit + tekstit, jotka ovat mauttomia, aggressiivisia, rasistisia ja kielteisiä. 

10. Treffit sovittu? Yllätä deittisi iloisesti! Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Valmistaudu hyvin, sovi treffit kivaan paikkaan ja mieti mitä haluat itsestäsi kertoa. Kun deitti on oikein lupaava, ota mukaasi pieni lahja hänelle annettavaksi. Sydämenmuotoinen rasia herättää satavarmasti tunteita, kun sen kannessa on valitsemasi valokuva. Ehkä kuva sinusta tai sinulle rakkaasta asiasta? Tai säästä lahjasi kolmansille treffeille ja katso, mihin hellät tunteesi sinut johdattaa.

Sydämenmuotoinen metallirasia

Näin pidät rakkaastasi kiinni ja suhteen kuumana Kesän puhkeaminen saa hormonit hyrräämään ja voi herättää mielenkiintoa muitakin kuin omaa kumppania kohtaan. Jos oma rakas on jo löytynyt, panosta parisuhteen tuoreuteen arjen keskellä. Anna aikaa, puhu, kuuntele, keksi yhteistä tekemistä. Lähetä hänelle kivoja viestejä keskellä päivää tai vihjaile vähän rohkeammalla kuvalla.

Vinkki: Juhli suhteenne vuosipäivää ja anna rakkaallesi kuvakirja yhteisistä hetkistä. Se jos mikä on romanttista!

Juhli suhteenne vuosipäivää ja anna rakkaallesi kuvakirja yhteisistä hetkistä. Se jos mikä on romanttista!

Lue lisää