10 vinkkiä lemmikkien joulukorttikuviin

10 vinkkiä lemmikkien joulukorttikuviin

Kirjoittaja ifolor,

Ilahduta ystäviä ja tuttuja joulukortilla, jonka päätähtenä poseeraa oma rakas lemmikkisi! Internetajan hektisyyden keskellä vanha kunnon joulukortti yllättää. Kokosimme parhaat ideat kaikenkarvaisiin joulukorttikuviin.

1. Somista kuva joulurekvisiitalla

Rauhallinen yleisilme syntyy lahjapaketeilla ja joulutähdellä, jotka on valittu samaan sävyyn kuin lemmikin turkki.

2. Molemmat mukaan kuvaan

Vältä pönötystä vaikkapa näin: Aseta kamera jalustalle ja touhutkaa omianne sillä välin, kun kamera ottaa kuvasarjan. Kuvista tunnelmallisin on helppo valinta joulutervehdykseksi.

3. Joulutunnelmaa valoilla

Tämä vinkki ei ole uusi, mutta toimii myös lemmikkikuvissa. Kaiva esiin jouluvalot ja tunnelmavalaistus on taattu!

4. Kuono kiinni korttiin

Tämä joulutervehdys miltei kastelee kasvosi: ”Hei sinä siellä, joulupusu minulta!”

5. Kuvaa ylhäältä

Veikeän kuvakulman saat, kun otat kuvan suoraan ylhäältä. Alle matto tai viltti ja viereen vain pientä rekvisiittaa, niin homma näyttää hetkessä jouluiselta.

6. Jouluvarkaan tunnustus

Kuka vei tontun piparit? Olipa tilanne lavastettu tai aito, voi koiran oletetut ajatukset kirjoittaa lappuun. Ei ihan perinteinen joulukortti, mutta takuulla hauska sellainen!

7. Pistä kisu pakettiin!

Pienille kisuille riittää pieni lahjapaketti, mutta isommat tarvitsevat pahvilaatikon, joka on päällystetty lahjapaperille.

8. Jouluinen leikki

Tämän kuvan ottamiseen tarvitaan yksinkertaisimmallaan vain kuusen oksa ja pari joulukoristetta. Kisu tykkää leikkihetkestä ja sinä saat kivat kuvat joulukorttiin!

9. ”En se ollut minä”

Eilen se oli täystuho, tänään hykerryttävä joulukortti sukulaisille ja ystäville.

10. Onnistunut kuva joulukorttien lisäksi tauluun

Lemmikkisi tykkää varmasti enemmän juustosta kuin tästä taulusta, mutta puoliso ja muu perhe saattavat yllättyä positiivisesti, kun joulukorttikuvausten tuotoksena syntyy myös canvas-taulu makuuhuoneen seinälle. Korkealaatuiselle taidekankaalle painettu kuva lemmikistäsi tuo hyvää mieltä jokaiseen päivään.

Lue lisää