Kehyskuva koirasta seinällä oven vieressä

7 kuvatuoteideaa koirakuvasta

Kirjoittaja ifolor,

Koira tervehtii sisääntulijaa ovikyltissä, omistajaansa kahvimukissa ja ystäviään kuvakorteissa. Sen hymy piristää harmaata päivää kuin seinääkin. Yhdestä kuvasta on moneksi. Katso ideat, miten koirakuva muuntautuu sisustustuotteiksi ja kuvalahjoiksi. Jos kuvia on paljon, niin kuin parhaasta ystävästä tuppaa usein olemaan – suunnittele oma koirakalenteri tai kuvakirja.

Ovikylttinä on käytetty kehyskuvaa, jonka valmiista malleista löytyy tämä hauska tassukehys, johon voit lisätä oman tekstin. Tassukehyksen löydät täältä.

Koiramuki kotiin ja työpaikalle

Hyvää huomenta, toivottaa Onni! Hetkessä aamu muuttuu mukavammaksi ja työpaikan kahvihuoneessa jokainen tunnistaa mukisi. Tee kotiin kokonainen koiramukisarja, jolloin myös vieraat saavat nauttia kahvinsa Onnilla maustettuna.
 

Lähetä koiraterveiset kortilla!

Sama aurinkoinen Onni ilahduttaa ystäviä tervehdyskorteissa. Voit myös tehdä onnittelukortteja valmiiksi pöytälaatikkoon ja lähettää niitä päivänsankareille vuoden mittaan.
 

Koirataulu hurmaa kodin seinällä

Koiran kuvasta tehty sisustustaulu sopii niin makuuhuoneeseen kuin eteiseenkin. Taulu toimii itsenäisenä tai osana taulukollaasia. Voit ympäröidä taulun myös suloisilla tassunmuotoisilla sisustustarroilla tai teksteillä ”Love is a fourlegged word”, ”Always kiss your dog goodnight” tai ”Dogs leave paw prints on your heart”.
 

Lahjavinkki: koirapalapeli

Onnia rakastava kummityttö saa 5-vuotislahjakseen palapelin. Arvaako hän heti, kuka tuttu palapelin kuvasta paljastuukaan?
 

Kuvakirja kertoo koiran elämästä

Tämä kirja on täynnä Onnia: Onni nauttii kevätauringosta, Onni lepää sängyn jalkopäässä, Onni kirmaa perhosten perässä… Missä ikinä Onni liikkuukin, kamera käy ja kuvista syntyy hauska kuvakirja, jossa ikään kuin katsoo omaa elämäänsä koiran silmin. Kirja yhteisistä seikkaillusta tuo lohtua myös sitten joskus, kun rakkaasta koirakaveristasi aika jättää.

Oletko tekemässä kuvakirjaa ensimmäistä kertaa? Näillä ohjeilla pääset alkuun »
 

Kuvakalenteri koirakuvilla

Onnin oma koirakalenteri

Erilaiset rotukuvista tehdyt seinäkalenterit ovat suosittuja, mutta koirakalenterin voi tehdä myös itse! Onnin oma seinäkalenteri on kiva joululahja sukulaisille ja ystäville. Itselle kalenterin voi tehdä milloin vaan, sillä ifolorin seinäkalenteriin aloituskuukauden voi valita joustavasti.
 

Lue lisää