Kuvatuoteideoita koirakuvista

Koirakuvista on moneksi: katso 7 kivaa ideaa

Koiranomistajien älypuhelimet ja järjestelmäkamerat ovat pullollaan kuvia omista leikkisistä karvanaamoista. Kuvia koirapuistoista, uintireissuista, koiratapahtumista, lumisista talvimaisemista, metsälenkeiltä, kesäretkiltä, pentuvuosilta, viime viikolta. Elämästä. Vino pino merkityksellisiä hetkiä.

Nykypäivänä kamerat ovat mukanamme 24/7. Meillä on niin hyvät mahdollisuudet napsia kuvia kaikkialta, että älylaitteidemme arkistoissa on usein ylitarjontaa mahtavista kuvista. Mitä kaikkea noista iloisista, ilmeikkäistä, koskettavista ja söpöistä kuvista voikaan tehdä?

Kokosimme alle muutamia vaihtoehtoja ja ideoita ihanien lemmikkikuvien hyödyntämistä ajatellen. Toivottavasti ideoista on iloa!

Artikkelin kuvissa koiramallina toimii pitkäaikainen ifolor-lähettiläs ja somesta tuttu shetlanninlammaskoira Seppo. 

1) Koiramuki

Kuppi kuumaa, kaffe, mokka, sumppi, tsufe, kahvee... Kutsuitpa sitä miksi tahansa, maistuu se kesät talvet aina karvan verran paremmalta ihka omasta kupista – parhaan ystäväsi kuvalla varustettuna. Rauhalliset kahvi- ja teehetket tuovat päivään tarvittavaa seesteisyyttä ja kyllähän koirakuva sopii mukiin kuin nenä päähän.

Kotiin ja työpaikalle. Kesäiselle piknikille, sateisiin syyspäiviin kotisohvan äärelle ja talvipakkasien keskelle. Itsellesi tai lahjaksi. Kahvia, teetä, kaakaota, kuumaa mehua, glögiä tai vaikka sopivana kuppina vaahtokarkeille. Kirjaimellisesti mukiinmenevä lahjaidea, joka kestää aikaa!

2) Koirataulu

Hauska kuva koirastasi voi toimia yllättäen tai suunnitellusti oivana sisustuselementtinä kotosalla. Toki lemmikkiäsi ei voisi canvas-taulu tai mikään muukaan sisutuselementti vähempää kiinnostaa, sillä maailmassa on paljon tärkeämpiäkin asioita, kuten juusto ja kaikki muu ruoka.

Mutta meidän ihmisten silmien takaa katsottuna koirataulu on mitä mainioin idea sisustukseen. Usein yhdessä ja samassa taulussa yhdistyvät parhaimmat hetket, hyväntuulisuus ja tietenkin ihana kuva omasta koirasta. Korkealaatuiselle taidekankaalle painettu kuva lemmikistäsi tuo hyvää mieltä arkeen ja juhlaan. Valittavissa on myös lukuisia muita materiaali- ja kokovaihtoehtoja tauluksi. Kurkkaa lisää alla olevasta linkistä.

3) Lahjavinkki: koirapalapeli

Alkaako palapeli loksahdella paikoilleen? Saattaapa hyvinkin alkaa! Nimittäin suosikkikuvasi teettäminen palasiksi on oikein kelpo idea. Tässä riittää iloista puuhasteltavaa ja ajanvietettä vaikka koko perheelle. Kiireet, harmitukset ja huolet veks, ja tilalle aivonystyröitä leppoisasti aktivoiva palapeliprojekti.

Tutusta karvakaverista teetetty 50 tai 196 palan hieno palapeli on tyylikäs lahja perheen pienemmille, vähäsen isommille, teineille, vanhemmille ja myös isommille. Leikkiminen ei katso ikää!

4) Kuvatarrat

Koirasi kuonokuva tarraksi? Kyllä vain, se onnistuu ja toimii samalla mahtavana apuna joululahjojen paketoimiseen. Yhdessä arkissa on 12 tarraa neliönä tai ympyränä. Voit laittaa arkkiin 12 kappaletta tismalleen samanlaisia tai täysin erilaisia kuvia.

Mihin kaikkeen tarrat oikein soveltuvatkaan paketointiavun lisäksi? No esimerkiksi kirjeiden ja korttien personointiin, leikkimieliseen sisustamiseen tai vaikka hassunkuriseksi päivienpiristäjäksi kannettavaan tietokoneeseen ja lompakkoon. Anna koirasi tarrautua kiinni kaikkialle!

5) Puhelimen suojakuoret

Koirasi on suojelijasi ja puolustajasi – mikseipä myös älypuhelimessasi. Oman rakkaan koiran kuva sopii erinomaisesti älypuhelimen suojakuoreksi. Kestää osumat, kolhut, iskut ja naarmut, jonka lisäksi se tuo paljon hyvää mieltä ja monet naurut.

Minne tahansa menetkin, on karvainen tukipilarisi aina kanssasi. Saatavilla Apple iPhonen ja Samsungin puhelimille.

6) Karvakaverin kuvatervehdys

Aina voi viestin Whatsappilla, tekstarilla ja somekanavissa laittaa, ei se mitään haittaa. Puhelimellakin voi koska vaan soittaa, mutta vanhaa kunnon postikorttia ei usein merkityksellisyydessä voi voittaa.

Nykyään on maailman helpointa toivotella sähköisesti hyviä merkkipäiviä tai kirjoittaa terveiset. Jokainen toivotus on aina tärkeä ja tunteikas, mutta omin pikku kätösin kirjoitettu postikortti saattaa erottua joukosta. Samalla kortin vastaanottaja saa fyysisesti käsiinsä viestin sinulta.

7) Oma koirakalenteri

Aikataulut hallintaan, merkkipäivät muistiin ja nimipäivätkin selkeiksi. Kalenterissa ne kaikki näkyvät haluamallasi tavalla ja mikäs sen mukavampaa kuin koirakuva tai useampikin jokaisen kuukauden kohdalla. Päivät lähtevät astetta iloisemmin käyntiin vilkaisemalla omaa koirakalenteria.

ifolor Designer-ohjelmalla voi kalenteria tuunata oikein huolella ja tehdä siitä juuri itselle sopiva. Kuvia voi asetella kalenteriruudukon taustaksi ja merkitä kalenteriin omia tärkeitä päiviä. Kuukausiin ja vuodenaikoihin sopivia ajatuksia voi myös kirjoittaa kuvien päälle, alapuolelle tai minne vaan, ja lisäksi käytössäsi on kaikki oman koneesi fontit. Kalenteri soveltuu loistavasti kotiseinälle, työpaikalle ja lahjaksi. Loppuvuoden ja vuodenvaihteen hittituote!

Lue lisää