Anna pääsiäisena kuvamuki lahjaksi

Pikkuisen erilaiset pääsiäisviemiset

Pääsiäisenä sukuloidaan ja kyläillään ystävien luona. Mitä viemisiksi? Anna suklaamunien sijaan (tai niiden lisäksi) kuvailoa kevääseen! Pirteän keväinen kuvamuki tai kuvakirja tuoreista kuvakuulumisista ilahduttaa niin lapset kuin aikuisetkin. Tai jos et itse pääse viemään tervehdystä, lähetä iloiset pääsiäisterveiset kuvakortilla!

Pääsiäismukit

Mukiyllätys pääsiäiseksi

Tarvitset kuvamukin ja haluamasi täytettä mukiin esim. värikyniä, suklaamunia, puutarhahanskat tai rairuohon siemeniä ja multaa. Voit myös kasvattaa pääsiäisruohon jo valmiiksi, jolloin ruohomuki on valmis väripilkku esille laitettavaksi.

Pääsiäisaiheinen palapeli tai kuvakirja

Pääsiäisaiheinen palapeli tai kuvakirja

Vieminen voi olla mikä tahansa kuvista tehty juttu. Kuvakirja tuoreilla kuvaterveisillä toimii aina! Valmiita pääsiäiseen sopivia mallipohjia löydät myös vaikkapa palapeleistä, jonka parissa kuluu tovi samalla kuulumisia vaihtaen.

Pääsiäiskortti omasta kuvasta

Pääsiäiskortti tuo kuvaterveiset

Pääsiäinen on edelleen kolmanneksi suosituin postikorttisesonki joulun ja ystävänpäivän jälkeen. Pääsiäisenä värikkäät munat, kullankeltaiset tiput ja raikkaanvihreä ruoho hyppäävät korttiin ja toivottavat kevätauringon tervetulleeksi. Lisää ideoita löydät pääsiäiskorttisivulta.

Lue lisää