Hannele Lauri nosti uransa helmet arkistoista seinille

Hannele Lauri nosti uransa helmet arkistoista seinille

Ifolor mahdollisti helpon ja laadukkaan taulujen teettämispalvelun. Omista kuvista teetetyt taulut ja kuvakirjat ovat Hannelen mielestä myös loistava lahjaidea.

Näyttelijä Hannele Laurin kodin seinät ovat pitkään olleet tyhjillään.

“Täydellisiä tauluja on ollut vaikea löytää”, Hannele harmittelee.

Hannelen tuttu kuuli hänen ongelmastaan, ja vinkkasi hänelle ifolorin taulupalveluista. Ifolorin avulla omista kuvista voi loihtia upeita tauluja tai esimerkiksi kauniita kuvakirjoja.

“Minulle vinkattiin ifolorista, ja innostuin ajatuksesta heti! Minustakin on urani aikana otettu paljon kuvia, ja niiden kautta on ihana muistella omaa elämää”, Hannele kertoo.

Ensimmäiset taulut näytelmistä

Hannele teetti ensimmäiset taulunsa Helsingin Kaupunginteatterin arkistoista löytyneistä helmistä. Tunnelmallisissa kuvissa näkyy nuori Hannele näyttelemässä muun muassa Aleksis Kiven kirjoittamassa Canzio-näytelmässä. Tauluista voi bongata myös kanssanäyttelijät Jukka-Pekka Palon ja Rea Maurasen.

“Nämä ovat kivoja muistoja. Seuraavaksi aion teetättää taulut omista lapsista ja lapsenlapsista”, Hannele kertoo.

Taulujen kuvanlaatu yllätti Hanneleen positiivisesti. Valokuvat ovat säilyneet tarkkoina ja hyvälaatuisina, vaikka taulut ovat suuria. Taulut voi teettää mustavalkoisina tai värillisinä.

“Nyt pitäisi vaan päättää paikat näille tauluille!”, Hannele hihkaisee.

Muistot myös kirjan muodossa

Hannele innostui myös ifolorin kuvakirjapalvelusta. Kuvakirjan sisältöä voi kustomoida liki loputtomasti omien toiveiden mukaan.

“Ifolorin nettisivuilla on todella helppoa luoda kauniita kuvakirjoja. Kirjan sisällön suunnittelu on niin helppoa, että minäkin osaan tehdä ihan ammattimaisen näköisiä kirjoja!” Hannele kehuu.

“Ifolor tarjoaa ihan loistavaa palvelua, ja sekä taulut että kuvakirjat ovat huikeita lahjaideoita! Suosittelen ehdottomasti kaikille, jotka haluavat nostaa muistot puhelimen kuvarullasta seinille tai kirjan kansiin!”, Hannele sanoo.

Etkö ole tehnyt kuvakirjoja? Ei hätää! Kuvakirjaoppaassa kerromme sinulle, miten pääset alkuun askel kerrallaan.

Lue lisää