3 tapaa teettää Instagram-kuvat paperille

3 tapaa teettää Instagram-kuvat paperille

Instagramissa tehdään kännykkäkuvista taidetta. Filttereillä kuvan kuin kuvan saa näyttämään hohdokkaalta. Oletko kokeillut teettää Insta-muistojasi paperikuviksi tai tehnyt niistä jo kokonaisen kuvakirjan?

1. Valokuvat suoraan kännykästä

Tämä on helpoin ja edullisin tapa teettää Instagram-kuvat paperille.

Tee näin:

  • Mene Instagram-tilisi asetuksiin ja varmista, että sinulla on päällä "Tallenna alkuperäiset kuvat" -toiminto.
  • Lataa Photo Service -sovellus älypuhelimeesi. Se on saatavilla iPhone- ja Android-puhelimiin. Windows-puhelimille on saatavilla Digikuvat-sovellus.
  • Valitse kuvat ja tilaa. Saat paperikuvat suoraan postilaatikkoosi muutamassa päivässä.
2. Kuvakirja Instagram-kuvista

2. Kuvakirja Instagram-kuvista

Instagram-kuvista voi tehdä upean kuvakirjan. Inspiraatiota löydät muiden ifolor-kirjailijoiden tekemistä kirjoista. Katso, millaisen kuvakirjan Terhi Viinikanoja teki Instagramissa jakamistaan jalkakuvista ja millaiselta näyttää Laura Olssonin vuosikirja neliökuvilla kuvattuna.

Tee näin:

  • Tallenna Instagram-kuvat tietokoneesi kansioon tai johonkin näistä verkkoalbumeista: Dropbox, Facebook, Flickr tai OneDrive (koskee Windows-käyttäjiä). Mac-käyttäjillä verkkoalbumeista käytössä on Facebook ja Kuvat-sovellus.
  • Lataa ifolor Designer –kuvakirjaohjelma tietokoneellesi.
  • Avaa Designer-ohjelma, kirjaudu pilvipalveluun omilla tunnuksillasi Verkkoalbumit-kohdassa ja tuo kuvat kirjaan. Iphone tai iPad-käyttäjänä voit myös ladata laitteeseesi Photo Service -sovelluksen.

Lue lisää