3 tapaa teettää Instagram-kuvat paperille

3 tapaa teettää Instagram-kuvat paperille

Instagramissa tehdään kännykkäkuvista taidetta. Filttereillä kuvien tunnelmaa saa näppärästi muunneltua, mutta sovellus on hyödyllinen kuvanmuokkausominaisuuksiensa ansiosta ihan muutenkin. Teetä insta-muistot paperikuviksi, taio niistä kokonainen kuvakirja tai sisusta kotia insta-kuvilla.

1. Valokuvat suoraan puhelimelta

Tämä on helppo ja edullinen tapa teettää Instagram-kuvat paperille.

Tee näin:

  • Mene Instagramin käyttäjätilisi asetuksiin ja varmista, että sinulla on päällä "Tallenna alkuperäiset kuvat" -toiminto. 
  • Tilaa valokuvat, neliökuvat tai retrokuvat joko ifolorin nettisivuilta tai ilmaisella ifolor-sovelluksella. Uutta: Photo booth -kuvat!
  • Huomioi kuvien rajaus. Perinteiset valokuvat tehdään aina alkuperäisen kuvatiedoston kuvasuhteessa eli neliökuvat neliönmuotosina ja suorakaiteen muotoiset kuvat suorakaiteena. 
  • Jää odottelemaan paketin saapumista. Saat esimerkiksi kymppikuvat suoraan postilaatikkoosi muutamassa päivässä. 

2. Kuvakirja Instagram-kuvista

Instagram-kuvista voi tehdä upean kuvakirjan. Neliökuville sopii erityisesti neliönmallinen kuvakirja: Deluxe 21x21 cm tai 28x28 cm. Pieni 13x13 cm Kuvakirjanen on kätevä, sillä siihen voi valita suoraan yhden kuvan per sivu. Valokuvapaperille tehty Premium 28x28 cm on näyttävä vaihtoehto, ja isommissa kirjoissa kuvista voi tehdä kivoja kollaaseja.

Tee näin:

  • Tallenna Instagram-kuvat tietokoneesi kansioon.
  • Lataa tietokoneelle ilmainen ifolor Designer -suunnitteluohjelma.
  • Avaa Designer-ohjelma, suunnittele Instagram-kuvistasi kuvakirja ja tilaa. Näin kuvat säilyvät samoissa kansissa ja muistoihin on mukava palata vielä vuosienkin päästä.

3. Tee Instagram-kuvasta taulu

Instagram-kuvista teet myös kauniita sisustuselementtejä. Valikoimassamme on monta eri kokoista, neliönmallista taulua. . 

Tee näin:

Lue lisää