Kuvakirja on persoonallinen lahja

Kuvakirja on persoonallinen lahja

– poimi 12 erilaista ideaa

Kuvakirjalla voi ilahduttaa, lohduttaa, hassutella ja jopa kosia. Se on henkilökohtainen lahja. Nämä uniikit lahjaideat kannattaa napata talteen.

Kuvakirja on monella tapaa ainutlaatuinen lahja. Se sopii lahjaksi joka tilanteeseen ja aivan jokaiselle ikään katsomatta. Halusitpa muistaa isovanhempiasi jouluna, kummilastasi ripille pääsyn johdosta tai työkaveriasi hänen läksiäispäivänään, kuvakirja ilahduttaa takuulla.

Voit personoida kuvakirjan omien tai lahjansaajan mieltymysten mukaan. Lopputuloksena syntyy uniikki ja yksilöity lahja, jollaista ei muualta saa. Laadukkaan painatuksen ansiosta kuvakirjaan talletetut muistot säilyvät elävinä jopa sukupolvelta toiselle.

Inspiroivia ideoita lahjakuvakirjoihin

Kuvakirjan voi tehdä aiheesta kuin aiheesta. Listasimme muutaman kuvakirjaidean, joita et ole välttämättä tullut edes ajatelleeksi. Voisiko näistä löytyä seuraavan kuvakirjan aihe joko lahjaksi tai omaksi iloksi?
 

Perheen historiakirja

Anna perheenjäsenille lahjaksi kuvakirja, joka kertoo perheenne historiaa usean sukupolven ajalta. Sisällytä valokuvia ja tarinoita, jotka kuljettavat lukijan menneisyydestä nykyhetkeen. Historiikki sopii lahjaksi muillekin lähisukunne jäsenille. Kirjasta jää merkityksellinen muisto tuleville sukupolville.

Kosintakirja

Etsitkö luovaa tapaa kosia? Kuvakirjaan paketoitu kosinta on yllätys, jota kumppanisi ei osaa odottaa. Kerää kirjaan kuvia yhteisistä hetkistä ja jätä maaginen kysymys viimeiselle sivulle. Tämä kirja sisältää takuulla yhden rakkaustarinanne kauneimmista luvuista.

Kuvakirja lahjaksi: Spiral-kuvakirja

Kuvakirja eläkkeelle jäävälle

Kuvakirja on tunteikas tapa muistaa ja juhlistaa eläkkeelle jäävää työkaveria. Kerää kuvakirjaan valokuvia ja muistoja hänen työuransa varrelta. Kollegoiden tervehdykset ja toivotukset tekevät kirjasta entistäkin koskettavamman.

Lohtukirja vaikeisiin hetkiin

Onko läheisesi mieli maassa? Mitä jos muistaisit häntä kuvakirjalla, joka tarjoaa lohtua ja rohkaisevia sanoja haastavina aikoina. Voit kerätä valokuvia ja tarinoita, jotka muistuttavat ilon, voiman ja toivon hetkistä. Valitse sisältö herkkyydellä henkilön tilanne huomioiden.

Välitän sinusta -kirja

Läheisiään voi muistaa kuvakirjalla muulloinkin kuin merkki- tai juhlapäivinä. Kuvakirja on erinomainen tapa osoittaa rakkautta ja välittämistä elämäsi tärkeimmille ihmisille. Koosta kirjaan kuvia yhteisistä hetkistä ja kerro, kuinka paljon vastaanottaja merkitsee sinulle.

Kuvakirja yhteisistä seikkailuista

Vietitkö ystäväsi kanssa tapahtumarikkaan kesän? Sisältyikö siihen matkoja tai uusia harrastuksia? Juhlista ystävyyttänne kuvakirjalla, johon on koottu parhaita paloja yhteisistä seikkailuistanne.

Häämatkakirja

Häämatka on yksi elämän mieleenpainuvimmista matkoista. Anna puolisollesi lahjaksi kuvakirja, joka sisältää kuvia romanttisista illallisista, huikeimmista auringonlaskuista, kävelyistä käsi kädessä ja muista häämatkan aikana jaetuista hetkistä. Tämä lahjan avulla häämatkan parhaat hetket säilyvät ikuisesti muistoissa.

Kuvakirja lahjaksi: Spiral-kuvakirja

Rakkaudenosoitus vanhemmille

Tuottaako lahjan keksiminen omille vanhemmille päänvaivaa? Olipa sitten isänpäivä, äitienpäivä, syntymäpäivä tai vuosihääpäivä, kuvakirja on oiva tapa osoittaa rakkautta ja kiitollisuutta. Tallenna kuvakirjaan kuvia vanhempiesi elämän varrelta ja tarjoa koskettava sukellus muistojen syliin.

Sinä teit sen -kirja

Kuvakirja on erinomainen tapa juhlistaa erilaisia saavutuksia ja merkittäviä hetkiä elämässä: ripille pääsy, valmistuminen, työlään projektin valmiiksi saaminen tai vaikka maratonin juokseminen. Jokainen saavutus on kuvakirjan arvoinen.

Höpsöttelykirja

Elämässä sattuu ja tapahtuu kommelluksia. Kerää kuvakirjaan valokuvia hauskoista sattumuksista ja tilanteista, kun asiat eivät menneet suunnitelmien mukaan. Tämä persoonallinen lahja muistuttaa siitä, että elämässä on aina tilaa naurulle ja huumorille.

Onnittelukirja tasavuosia täyttävälle

Kuvakirja on hieno lahja syntymäpäiväsankarille, erityisesti pyöreitä täyttävälle. Kerää kuvakirjaan valokuvia ja tarinoita päivänsankarin elämän varrelta. Voit lisätä myös yllätyksellisiä elementtejä, kuten onnentoivotuksia sukulaisilta ja ystäviltä. Tällainen yllätyslahja ei katso ikää. 20-vuotias ilahtuu kirjasta taatusti yhtä paljon kuin 70-vuotislahjaksi kirjan saava.

Reseptikirja kulinaristille

Keräävätkö leipomuksesi tai kokkailusi jatkuvasti kehuja? Mikset loisi bravuureistasi omaa keittokirjaa ja antaisi lahjaksi hyvän ruoan ystävälle. Herkulliset kuvat ja ripaus vinkkejä viimeistelevät luomuksen. Tämä reseptikirja on täydellinen lahja myös kotoaan pois muuttavalle nuorelle.

Lue lisää