Kuvaviltti lempikuvasta lahjaksi tai omaksi iloksi

Kuvaviltti lempikuvasta lahjaksi tai omaksi iloksi

Sohvalle torkkupeitoksi, vauvan sänkyyn, lapselle mukaan yökylään, illanistujaisten lämmikkeeksi parvekkeelle… Omalla suosikkikuvallasi varustettu lämpöinen ja laadukas kuvaviltti käy moneen tarkoitukseen! Valitse kolmesta eri koosta mieluisin ja teetä superkiva kuvaviltti kotiin tai lahjaksi!

 

 

Mikäs sen mukavampaa kuin käpertyä sohvalle katsomaan lempisarjoja, lukemaan lehtiä tai neulomaan villasukkia ja vetää päällensä täysin uniikki itse sommiteltu kuvaviltti? Kerrankin saat nautiskella suosikkikuvastasi tosi isossa koossa, kun valittavanasi on viltin koot 75x100 cm, 125x155 cm, ja 140x200 cm. Lomamuisto, hääkuva tai upeasti onnistunut luontokuva täyttää koko kuvaviltin päästä päähän ja reunasta reunaan.

Täydellinen peitto perheen pienimmille

Omat tavarat ovat tärkeitä jo ihan pienillekin lapsille. Suloisella kuvalla varustettu pienin viltti (75x100 cm) on täydellinen vauvanpeite. Olisiko siinä kuva pikkuisesta itsestään, ristiäisten kauniista kukkakimpusta vai vanhemmista turvaamassa rauhallisia unia?

Lapsen kasvaessa mieluisa oma peitto on mukavaa seuraa päiväunille ja leikkeihin. Ja kun on aika lähteä vaikka mummille yökylään, oma peitto tuo kodikkaan olon vieraassakin paikassa ja karkottaa koti-ikävää. Lasten harrastuksista saa valtavasti hyviä aiheita kuvaviltteihin: perheen pikku sankari luistimet jalassa jäällä, balettiharjoituksissa tai jalkapallokentällä tuo lisää intoa harrastukseen. Vilttiä voi käyttää aivan huoletta, sillä helppohoitoinen kuvaviltti on konepestävä 40°C.

Vinkki: Kuvaviltistä voi tulla lapselle vielä rakkaampi, kun hän saa olla valitsemassa siihen oman, kaikkein mieluisimman kuvan!

Helppohoitoinen kuvaviltti on konepestävä

Omannäköinen kuvaviltti on kiva kotona, mökillä, autossa…

Mökki-illat pihalla jatkuvat pidempään suosikkikuvalla varustetun kuvaviltin alla, samoin seurustelu parvekkeella saa lämpimän kuvaviltin ansiosta vähän lisäaikaa. Pitkillä automatkoilla voi pelkääjän paikalla tai takapenkillä matkustavat uinua rauhassa lämpöinen kuvaviltti ympärille kiedottuna. Yhteisissä hetkissä kotisohvalla on kiva, kun kaikilla perheenjäsenillä on oma persoonallinen nimikkokuvavilttinsä.

Tykkäisivätkö isovanhemmat lastenlasten kuvilla varustetuista kuvavilteistä?

Isovanhemmille on kiva antaa kuvalahjoja lastenlapsista. Pehmoinen viltti, jossa on suloinen kuva lapsesta tai ihana valokuva koko perheestä, tuo hymyn huulille. Kun pitelee lasten kuvilla sommiteltua kuvavilttiä sylissään, on kuin saisi halata rakkaimpiaan ja he olisivat läsnä, tässä ja nyt, kosketusetäisyydellä.

Kuvaviltissä lapsenlapsi ja koira

Yksilöllinen sisustuselementti

Kun suunnittelet kuvaviltin omista kuvistasi, on lopputulos varmasti toivomasi kaltainen ja uniikki. Omannäköinen viltti voi olla mistä aiheesta tahansa. Onko kuvaviltissäsi etelän aurinkoa ja palmuja vai Lapin eksotiikkaa ja tuntureita – valinta on täysin sinun. Vai haluatko taidetta kotiisi? Nappaa Mona Lisan tai Van Goghin Auringonkukkien kuva ja teetä siitä kuvaviltti sohvallesi! Voit tehdä kuvavilttiin myös kollaasin useammasta kuvasta, vaikka puutarhasi kukkaloistosta tai bongaamistasi linnuista.

Verraton lahjaidea

Etsitkö persoonallista lahjaa syntymäpäiväsankarille, hääparille, ystävälle, omalle rakkaalle? Teetä kuvaviltti jostakin merkityksellisestä kuvasta, niin lahjasi on yhtä aikaa uniikki ja käytännöllinen. Saat kuvavilttiin myös tekstiä ja numeroita, esimerkiksi synttärisankarin iän tai lahjansaajan moton elämälle, vaikka ”Asioilla on aina tapana järjestyä”.
Kuvaviltissä oman rakkaan kuva

Vinkki: Yhdistä kuvavilttiin sopiva kuvatyyny

Luo upea kokonaisuus suunnittelemalla kuvaviltin kaveriksi yhteensopiva kuvatyyny. Olisiko jalkapalloharrastajan kuvatyynyssä jalkapallo ja sen jatkona viltissä kuva vehreästä nurmesta ja maalista? Tai tyynyä koristavaa venekuvaa täydentäisi kuvaviltissä levittäytyvä maisema mökkijärveltä? Yhdistele eri kuvia rohkeasti ja sommittele juuri sinun kotiisi sopiva täydellinen yhdistelmä kuvatyynystä ja -viltistä! Halutessasi voit vielä kruunata kokonaisuuden omista kuvista teetetyllä sisustustaululla.

 

Lue lisää