• Suklaarasia omalla kuvalla valmistujaislahjaksi

  Täydellinen lahja kesän juhlasankarille – suklaarasia omalla kuvalla

  Löytyykö lähipiiristäsi kesän juhlasankareita? Tai haluaisitko ilahduttaa lapsesi opettajaa lukuvuoden päätteeksi tai valmentajaa kauden päätteeksi?  Anna lahjakasi tämän kevään uutuuslahja – suklaarasia omalla kuvalla.

  Halusitpa yllättää ystävän tai tutun paikan päällä kukkakimpun kera tai muistaa häntä etänä, sopii suklaarasia omalla kuvalla molempiin tarkoituksiin. Suklaarasian voit nimittäin tilata joko omaan tai suoraan lahjansaajan postiosoitteeseen.

  HUOM! Suklaarasia oli myynnissä vain rajoitetun ajan 6.6.2021 asti. 

  Suklaarasia omalla kuvalla on täydellinen lahja

  Iloa pitkäksi aikaa

  Tästä suklaarasiasta on iloa pitkään, myös kevään juhlien jälkeen. Kun suklaat on syöty, rasiasta saa helposti kivan ja yksilöllisen kuvataulun. Rasian voi ripustaa seinälle takakannessa olevan ripustusreiän avulla tai laittaa pöydälle, jossa se pystyy kauniisti pystyssä tukijalan ansiosta.

  Suklaarasiassa on kätevä jalka, jolla sen saa pöydälle seisomaan

  Suklaarasia sopii vastuullisuutta arvostavalle juhlasankarille

  Tämän lahjan voit ostaa hyvällä omallatunnolla ympäristöä ajatellen. Suklaarasia on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista. Lisäksi rasian sisältä löytyvät Fazerin Sininen -suklaakonvehdit on valmistettu 100 % vastuullisesti tuotetusta kaakaosta. Ostamalla suklaarasian tuet samalla suomalaista työtä, sillä sekä suklaarasia että -konvehdit on valmistettu Suomessa.

  Suklaarasian sisällä on herkullisia Fazerin Sininen -suklaakonvehteja

  Millainen kuva valita?

  Joskus kuvapaljoutta selatessa voi tuntua, että on vaikea valita sitä parasta kuvaa. Tässä muutamia vinkkejä kuvista, jotka sopisivat meidän mielestämme tähän tarkoitukseen. Olisiko jokin näistä sopiva sinun suklaarasiaasi?

  Kuvaideoita:

  • Hauska tilannekuva, joka saa juhlasankarin nauramaan
  • Lämmin kuvamuisto jostain tärkeästä, yhdessä jaetusta hetkestä
  • Tärkeä iskulause tai aforismi, joka kuvastaa lahjansaajaa
  • Kuva juhlasankarista harrastuksena tai muun lempipuuhansa parissa
  • Lapsuudenkuva vastavalmistuneesta
  • Tai mikset ottaisi kuvaa juuri tänään illalla kotisohvalta, jos sopivaa kuvaa ei löydy?

  Suklaarasian suunnittelu on tosi helppoa. Valitse oma lempikuvasi ja tilaa Fazerin Sininen -suklaakonvehteja sisältävä suklaarasia omalla kuvalla ja tekstillä. Ihan pienenä varoituksena – tämä lahja voi mennä tunteisiin.

  Tilaa kevään juhliin tämän vuoden makein hittilahja saman tien. Suussa sulavaa Fazerin suklaata käärittynä lempikuvaasi - täydellistä!

  Suklaarasia omalla kuvalla äitienpäivälahjana

  Lue lisää