Luo kivoja kuvatyynyjä suosikkikuvistasi

Luo kivoja kuvatyynyjä suosikkikuvistasi – 10 ihanaa vinkkiä!

Nyt saat parhaista kuvistasi helposti upeita kuvatyynyjä kodin piristykseksi. Valitse tyynyyn vaikka värikäs matkakuva, selfie koko perheestä, lemmikin hauska ilme tai tyylikäs luontosommitelma! Vai ilahduttaisitko isovanhempia lapsia esittävällä halityynyllä tai omaa rakastasi romanttisen kuvan koristamalla nimikkotyynyllä? Katso lisää vinkkejä, joilla tuot laadukkailla kuvatyynyillä iloa arkeen itsellesi tai lahjana läheisillesi.

 

 

Ihastuttavat ifolor kuvatyynyt sopivat sohvalle sisustustyynyiksi, makuuhuoneeseen lukutyynyiksi ja lastenhuoneeseen leikkien pehmusteeksi. Päästä luovuutesi valloilleen, kun suunnittelet tyynyjä: kuva voi olla molemmilla puolilla tyynyä, voit sommitella kiinnostavan kollaasin useammasta kuvasta tai lisätä kuvaan tekstinä nimiä tai ajatelmia. Eri tarpeisiin löytyy valittavaksi kolmea eri kokoa eli 30x30 cm, 40x40 cm ja 50x50 cm. 

Keräsimme alle 10 vinkkiä ilahduttavien kuvatyynyjen käyttöön:

1. Kuvatyynynä yksikin väripilkku ja katseenvangitsija riittää

Kun kaipaat sisustukseen pientä piristystä, suunnittele muun sisustuksesta värityksestä poikkeava rohkea kuvatyyny tuomaan väriä ja inspiraatiota. Yksikin kuvatyyny luo sisustukseen kivaa kontrastia ja korostaa muun sisustuksen harmoniaa. Onko sisustuksesi tyylikkään mustavalkoinen? Kokeile tuoda siihen lisää vivahteita, vaikka värikkään taideteoksen kuvasta tehdyllä kuvatyynyllä, niin sisustus saa uuden kiinnostavan twistin. Kuvatyynystä voit tehdä sisustuksesi pienen merkityksellisen katseenvangitsijan, joka taatusti huomataan!

Kuvatyyny väripilkku ja katseenvangitsija

2. Kuvatyynyillä teet sisustuksestasi sinun näköisesi

Kodikkuus syntyy persoonallisuudesta, sinun omista valinnoistasi ja omannäköisistäsi esineistä. Juuri sellaista sisustusta luot itse suunnittelemillasi kuvatyynyillä. Valitse tyynyihin hyviä kuvia sinulle merkityksellisistä aiheista, rakkaistasi, matkoista tai vaikka puutarhan kauneimmasta pionista. Persoonalliset kuvatyynyt tuovat iloa sinulle, koko perheelle ja luonasi käyville läheisillesi

3. Lapset rakastavat kuvatyynyjä!

Kuvittele se ilme, kun lapsi avaa paketin ja sieltä ilmestyy ihana halityyny, jossa on hänelle tärkeä kuva lemmikistä, mummista tai hänestä itsestään! Suloiset kuvatyynyt sopivat niin lapsen sänkyyn kuin lattialle leikkeihin. Täydellisiä kuva-aiheita tyynyyn on varmasti kännykkäsi aivan täynnä synttäreistä ja muista juhlahetkistä arjen leikkeihin ja veikeisiin poseerauksiin, puhumattakaan sadoista otoksista perheen koirasta tai kissasta. Valitse niistä ja anna lapsen nauttia juuri häntä varten luodusta kuvatyynystä!

Eikä ole niin väliksi, jos ifolor kuvatyyny lasten leikeissä vähän likaantuu: irrota tyynyliina ja heitä pesukoneeseen 40 °C:n pesuohjelmalle.

4. Lahjoita omalle rakkaalle romanttinen kuvatyyny

Yllätä oma rakkaasi kuvatyynyllä, jossa on teille merkityksellinen kuva. Onko se hääkuva, kuva unelmien matkalta vai mökkirannassa otettu tunnelmakuva teistä kahdesta? Vai annatko rakkaallesi halattavaksi kuvan itsestäsi, jolloin olet välillisesti aina hänen luonaan silloinkin, kun ette voi olla yhdessä? Entä haluaisitko kuvan sijaan kertoa tunteistasi tekstillä, runolla, teidän yhteisellä tsemppilauseella tai ajatuksella? Sopisiko makuuhuoneen lukutyynyiksi valokuvatyynyt molempien omilla kuvilla tai nimikirjaimilla?

Rakkaalle romanttinen kuvatyyny

5. Anna sesonkien näkyä sisustuksessa – kuvatyynyillä se onnistuu helposti

Vuodenaikojen vaihtuminen ja juhlapyhät saavat katsomaan sisustusta uusin silmin ja jotain sesonkiin liittyvää piristystä olisi kiva saada. Kokeile kuvatyynyjä, joilla olohuoneen ja makkarin ilme muuttuu ajankohdan väreihin ja tunnelmaan sopivaksi. Löytyykö kännykästäsi tai pilvipalvelustasi ihania kuvia kevään ja kesän loistosta, kasveista, loman riemuista, matkoista, juhlista? Teetä niistä kivat kuvatyynyt ja vaihda ne vaivattomasti syksyn ja talven tullessa seesteisempiin väreihin ja tunnelmiin.

6. Ilahduta isovanhempia kuvatyynyillä lastenlapsista

Monet isovanhemmat haluaisivat viettää enemmän aikaansa lastenlastensa arjessa. Kun se ei aina ole mahdollista, lastenlasten ihanat kuvat pitävät pienokaiset mielessä ja tuovat hyvää mieltä. Ilahduta isovanhempia teettämälle heille suloinen kuvatyyny pikku kullanmurusta parhaimmillaan: riehakkaassa leikissä, puhaltamassa synttärikakun kynttilöitä tai nauramassa naama leveänä ja silmät sikkurassa. Kuvatyynyä haliessaan isovanhemmat ovat ajatuksissaan pikkuisen lähempänä rakkaita sukulaisiaan – pitäisiköhän soittaa ja kysellä kuulumisia?

Isovanhemmille iloa kuvatyynyillä lapsenlapsista

7. Uusi sohva vai sittenkin uusia piristäviä kuvatyynyjä?

Jos sohva vaatisi päivittämistä, mutta et millään haluaisi tai ehtisi etsiä uutta, tee helppo kompromissi: hommaa sohvalle persoonalliset kuvatyynyt! Omannäköisesi uudet kuvatyynyt piristävät kummasti ja sohvakin tuntuu niiden kanssa taas paremmalta. Uudet kivat kuvatyynyt vievät kaiken huomion vanhalta sohvalta, joten sohvasi saa armonaikaa ja sinäkin voit siirtää uuden sohvan hankkimista sopivampaan ajankohtaan.

8. Kuvatyyny on persoonallinen lahja hääparille, päivänsankarille, ystävälle…

Omannäköisen ja taatusti yksilöllisen lahjan etsiminen on nyt päättynyt: kuvatyyny on laadukas, edullinen ja henkilökohtaista suhdetta korostava lahjavalinta. Synttärisankari ilahtuu kuvatyynystä, jossa on kollaasi eri vuosikymmenten tähtihetkistä. Hääparin makuuhuoneeseen sopisi nimikirjaimilla varustetut tyylikkäät tyynyt tai hullunhauskat kuvat yhteiseltä taipaleelta. Entä eläkkeelle siirtyvä työkaveri – hän voisi muistella teitä kaikkia tyynyyn tulostetusta tiimikuvasta. Yksiöön muuttavalle opiskelijalle voisi tupaantuliaislahjaksi tulostaa kuvatyynyyn jonkin maailmankuuluista tauluista tai suosikkijalkapallojoukkueesta.

9. Lemmikki on kuvatyynynsä ansainnut

Koirat ja kissat ovat itseoikeutettuja perheenjäseniä, joten toki heidätkin on ikuistettava kuvatyynyihin! Lemmikin hassu asento, söpö ilme tai juhlava poseeraus on ihana aihe kuvatyynyyn. Vai tarvitseeko perheen lemmikki sohvalle tai makuupaikkaansa ihan oman kuvatyynyynsä, jossa on hänen kuvansa tai nimensä?

Lemmikin kuva tyynyssä

10. Tuo harrastus esille sisustuksessa ja kuvatyynyissä

Jos harrastuksesi on vintage-autot, fanitat hullun lailla JVG:tä, rakastat uimista tai merkkikäsilaukkuja, anna sen näkyä sisustuksessasi. Teetä parhaasta ottamastasi fanikuvasta ihana kuvatyyny, jota voit halia mielin määrin. Onnistuitko kasvattamaan maailman parhaita tomaatteja viime kesänä – kuvatyynyssä tomaatit tuovat kesän maut kielelle ja tunne onnistumisesta säilyy pitkin vuotta. Jos olet antanut kutomiasi villasukkia lahjaksi, niistä tekemäsi kollaasi kuvatyynyssä innostaa uusiin neulomishetkiin siinä sohvalla, lankakorin vieressä.

Teetä nyt ifolor kuvatyyny sinulle rakkaasta aiheesta itsellesi tai lahjaksi läheisellesi! »

Kuvaviltti tyynyn kaveriksi? Tutustu »

Lue lisää