Muistot talteen minitauluina

Minitauluilla saat ultrakuvistakin ikuisia – helppo sisustusratkaisu lapsiperheeseen

Vieraskynä – Ruuhkavuodet / Eeva Ollila

En ole sisustusintoilija ja olen tosi laiska teettämään kuvia. Tekee pahaa myöntää, että en ole teettänyt 4-vuotiaan tyttäreni lapsuusvuosista muistaakseni kertaakaan kuvia. Me saamme kuitenkin teetettyjä kuvia säännöllisesti mummolasta. Halusin kuitenkin jotain pientä piristystä lastenhuoneen seinälle, ja tähän toimi mainiosti ifolorin minitaulut.

Minitauluja on useita kokoja

Ifolorin uusimpien tuotteiden joukosta löytyviä minitauluja voi teettää neljässä eri koossa: 10x10, 10x15, 15x15, 15x20. Ensimmäisenä minitauluissa herätti huomion magneettikiinnitys. En omista porakonetta saati nauloja. Nämä minitaulut saakin helposti kiinni seinälle, eikä siihen jää reikiä – kelpaa vuokra-asunnossa asuvalle.

Kätevä tapa kiinnitykseen: magneetti

Kätevän magneettikiinnityksen avulla kuvien paikkaa on helppoa vaihdella.

Minitaulujen magneettikiinnityksen ansiosta minitaulujen paikkaa voi vaihdella ja useammalla taululla voi luoda luovasti kollaaseja eri kokoisista tauluista.

Valitsin omiin tauluihini kuvia synnytysosastolta. Ensimmäisessä kuvassa tyttäreni on vielä vatsassa ja kuva taisi olla rakenneultrasta. Tuo hetki on ikimuistoinen, joten halusin sen ehdottomasti yhdeksi kuvaksi. Kaksi muuta kuvaa ovat tytöstä vastasyntyneenä synnytysosastolta. Meinasin alkaa itkeä, kun kuvat tupsahtivat postista. Ne saivat liikuttumaan niin kovasti.

Minitauluilla sain ikuistettua elämäni tärkeimmän päivän keskelle seinää, joka on täynnä tytön piirrustuksia. En asetellut tauluja esteettisesti, mutta se ei ole minulle tai meidän perheellemme tärkeintä. Meillä näkyy epäesteettisyys jo lapsen huoneen ja muun kodin järjestyksessä. Meillä esimerkiksi roikkuu keskellä makkarin seinää sammutuspeite naulasta, koska sille ei ole muuta paikkaa, ja pidän paloturvallisuutta tärkeämpänä kuin silmää miellyttävää näkyä.

Voit kokeilla järjestystä ensin tasaisella pöytäpinnalla

Minitaulut voi asetella kollaasiksi oman halunsa mukaan.

Minusta ei saa innokasta sisustajaa tekemälläkään, mutta nämä taulut helppoutensa vuoksi kelpasivat mieluusti. Taulun kiinnittäminen onnistuu todella helposti: magneetti kiinnitetään tarralla seinään ja taulu kiinnittyy vastamagneetilla seinäkiinnikkeeseen. Kuvien paikkaa voi vapaasti vaihdella mielensä mukaan. Minitauluista on tullut meidän perheemme yksi ihanin sisustuselementti, ja jopa laiskin sisustaja, kuten minä, osaan kiinnittää ne seinään.

Kevyt ja pienikokoinen taulu on helppo kiinnittää seinäpinnalle

Minitaulun vastakappaleena toimii tarralla seinään kiinnitettävä pyöreä magneettiosa.

Lue lisää